can I has a bucket?
שיר השבוע: The Rutles - I must be in love [I can't help it! הוא חמוד ודביק מדי!] רונית שחר- אהוב יקר [סופסוף למדתי לנגן אותו
] מוניקה סקס- גשם חזק [כי כששומעים אותו כשבאמת יורד גשם חזק ומתחילים לשיר אותו עם הכיתה, זה הכי שולת בעולם.
] The Cure - lullaby
להקת השבוע: מוניקה סקס
אלבום השבוע: none קליפ השבוע:
קצר וצולע.
חוצמזה שאני יכולה לשיר אותו בע"פ, ואנשים גם מתלהבים מזה.XD סדרת השבוע / סרט השבוע: סאות' פארק, בגדול
guitar queer-o אחד הטובים מזה הרבה זמן... "I don't need you anymore!" "I know... I NEED you." 3/> ועל-טבעי. היה פרק מעולה. "נכנסה לתוכך בחורה למשך שבוע... זה קצת מלוכלך."XDDDDDDDDDD משהו טוב שקרה: טיול עם הכיתהD: עיר דוד זה מעפן, אבל הכל נסבל ביחד איתם.DD: היה סופסוף טקסיום במד"א. והיה מגניב לחלוטין.^^ טל סיים תוך דקה ועשריםD: משהו רע שקרה: אני לא מוכנה בשיט לפיינל ולמסננת, ויש לי רק עד יום שני ללמוד חומר של פאקינג
חודש
תיכנונים לשישבת: לחרוש לפיינל?X; תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור => שאלה המתחלפת: מה עוד צריך לעשות בפורום לדעתכן? אמ... מה עם ביוגרפיות של השחקנים? או שעוד יותר טוב- אפשר להמציא עבר שלם לדמויות משניות מסוימות ולהשוות אח"כ לעונה הבאה.^^ שיהיה לכם שבוע יותר טוב משלי.