סופשבוע רגועD:

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifסופשבוע רגועD:

שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: סדרת השבוע / סרט השבוע: משהו טוב שקרה: משהו רע שקרה: תיכנונים לשישבת: תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור שאלה המתחלפת: מה עוד צריך לעשות בפורום לדעתכן?

Shir Girl XD

New member
אני =]

שיר השבוע:K's Choice - Everything for free [חרישה] להקת השבוע: cranberries,blink 182,mcfly אלבום השבוע:אין קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=lyp5we2ySDo סדרת השבוע / סרט השבוע:יצאת גבר משהו טוב שקרה:יומולדת לדודה שלי, יומולדת לחברה שלי במסעדה משהו רע שקרה:ריב עם ההורים תיכנונים לשישבת:מסיבות יומולדת וללכת לידיד שלי לצלם קטעים תמונת השבוע: שאלה המתחלפת: מה עוד צריך לעשות בפורום לדעתכן? יכול להיות מזה נחמד אם מישהי תכתוב פיק איתם שבוע מהנה לכולם

אני.. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: incubus- anna molly להקת השבוע:incubus אלבום השבוע:incubus- light grenades קליפ השבוע:אנה מולי חחחחח סדרת השבוע / סרט השבוע: סרט- התפוז המכני
משהו טוב שקרה: אבא.. משהו רע שקרה: אימא.. תיכנונים לשישבת: שבת, מסעדה.. שישי? סתם בבית.. תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור אבל יש כבר מנהלת אז לא צריך קישור
שאלה המתחלפת: מה עוד צריך לעשות בפורום לדעתכן? אממ לא יודעת
תזכורת, יום ראשון להקת השבוע (
), בספיישל מיוחד למען רוב בנות הפורום

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifהתפוז המכני!

שמעתי על הסרט הזה כ"כ הרבה ועוד לא יצא לי לראות.. הוא לא אמור להיות מאוד קשה לצפיה וכל זה?

mikeys barking

New member
מאוד קשה,

עדיין לא ראיתי כי אני מתכננת לקרוא קודם את הספר, אבל אני יודעת שיש בסרט סצנה של אונס קבוצתי. כזה דבר עושה לי צמרמורת רק לחשוב עליו, אני לא רוצה לתאר לעצמי בכלל מה הולך שם בסרט! למרות שאני עדיין אצפה בו, כמובן.

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifיש גם ספר?!../images/Emo2.gif

אני חייבת לקרוא את זה.

mikeys barking

New member
כמובן ^^

הסרט מבוסס על הרומן אנתוני ברג'ס. האונס שמופיע בספר זה מה שקרה בעצם לאשתו. האמת שאני בעיצומו של תהליך ארוך מאוד של חיפוש הספר. לא היה בספרייה (גם כן ספרייה
), אין אצל אמא/אבא/סבתא.. אני רק אבדוק אצל דוד שלי ואם אין לו אני יאלץ לקנות אותו (הייתי בכיף קונה, אבל אני חוסכת כסף למטרה גדולה מדי בכדי לבזבז אותו עכשיו ;_;)

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifאני מתכוונת לחפש את זה גם כן בספריה.

איפה בדיוק חיפשת?

mikeys barking

New member
חיפשתי בספרייה פה,

זאת שעירוני ב' (נראלי, או שזה עירוני א'?
), בכל מקרה לא היה את זה שם. בסוף אבא שלי קנה לי את הספר :) אני אתחיל לקרוא אותו ברגע שאסיים את דקסטר (כמו הסדרה ב-יס)
.

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifמזלטוב.תתחדשי.

אוף עם הספריה הזאת בעירוני-מה-שזה-לא-יהיה. חסרים להם כ"כ הרבה ספרים שאני צריכה.
אני אחפש ברעות. אולי אני אקרא את זה באנגלית,אני בכ"ז צריכה ספר לבוקריפורט :p

MayLuvsDoug

New member
../images/Emo69.gif פררררר

שיר השבוע: Klaxons - No Diggity להקת השבוע: קלקסונס, ארקטיק, JUSTICE אלבום השבוע: אנערף קליפ השבוע: DANCE של ג'סטיס.. סדרת השבוע / סרט השבוע: פרר 8 כללים פשוטים? משהו טוב שקרה: מממממ הייתי אצל מיצ היה מגניבאאאאאש משהו רע שקרה: חח שעמום תיכנונים לשישבת: הממ היום השכב"ג עשה מסיבה לחניכים ומחר הפגנה נראהלי תמונת השבוע: ליליליליליייי שאלה המתחלפת: מה עוד צריך לעשות בפורום לדעתכן? להביא עוד אנשים?

mikeys barking

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע: Bitter Sweet Symphony - The Verve להקת השבוע: The Verve, ובון ג'ובי ^^ אלבום השבוע: Bon jovi - lost highway סדרת השבוע / סרט השבוע: חברים
, המשרד. משהו טוב שקרה: יש לי המון רעיונות יצירתיים להכין ^^ משהו רע שקרה: אין לי מכונת תפירה. אני אאלץ להמתין עם הרעיונות >: תיכנונים לשישבת: הלכתי בשישי לדבר הזה ברחוב בן גוריון בת"א. היה נחמד. השקיעו :) תמונת השבוע: חמודים D:

can I has a bucket?

שיר השבוע: The Rutles - I must be in love [I can't help it! הוא חמוד ודביק מדי!] רונית שחר- אהוב יקר [סופסוף למדתי לנגן אותו
] מוניקה סקס- גשם חזק [כי כששומעים אותו כשבאמת יורד גשם חזק ומתחילים לשיר אותו עם הכיתה, זה הכי שולת בעולם.
] The Cure - lullaby
להקת השבוע: מוניקה סקס
אלבום השבוע: none קליפ השבוע: קצר וצולע.
חוצמזה שאני יכולה לשיר אותו בע"פ, ואנשים גם מתלהבים מזה.XD סדרת השבוע / סרט השבוע: סאות' פארק, בגדול
guitar queer-o אחד הטובים מזה הרבה זמן... "I don't need you anymore!" "I know... I NEED you." 3/> ועל-טבעי. היה פרק מעולה. "נכנסה לתוכך בחורה למשך שבוע... זה קצת מלוכלך."XDDDDDDDDDD משהו טוב שקרה: טיול עם הכיתהD: עיר דוד זה מעפן, אבל הכל נסבל ביחד איתם.DD: היה סופסוף טקסיום במד"א. והיה מגניב לחלוטין.^^ טל סיים תוך דקה ועשריםD: משהו רע שקרה: אני לא מוכנה בשיט לפיינל ולמסננת, ויש לי רק עד יום שני ללמוד חומר של פאקינג חודש
תיכנונים לשישבת: לחרוש לפיינל?X; תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור => שאלה המתחלפת: מה עוד צריך לעשות בפורום לדעתכן? אמ... מה עם ביוגרפיות של השחקנים? או שעוד יותר טוב- אפשר להמציא עבר שלם לדמויות משניות מסוימות ולהשוות אח"כ לעונה הבאה.^^ שיהיה לכם שבוע יותר טוב משלי.:)

למעלה