סיכום שבועי

bhadar

New member
../images/Emo28.gifסיכום שבועי../images/Emo28.gif

*שוברת שתיקה
*
שיר השבוע:
שיר השבוע של קלי:
הופעת השבוע:
תמונת השבוע:
איך עבר עליך השבוע? שיהיה לכם שבוע נעים!

Harajuku boY

New member
בום טראח

שיר השבוע: (כרגיך...זה יהיה ארוך) אהבה קטנה- שירי מימון מטרופולין- חזירים the safest place to hide- backsteet boys Alicia Keys - Never Felt This Way mariah carey- shake it off green day- boulvard of broken dreams שיר השבוע של קלי: just missed the train behind these hazel eyes הופעת השבוע: לא ראיתי שום הופעה השבוע....אבל חרשתי על הקליפ של קלי ל BTHE תמונת השבוע:
השבוע עבר קקי

דנעע

New member
../images/Emo175.gif

שיר השבוע: אממ פולינג טו פיסאס (של אבריל- אין לי כוח לחפש תשם באנגלית) שיר השבוע של קלי: כמובן שמאחורי עיני שקד (!!!) חרשתי עליו הופעת השבוע: מממ... דניאל סלמון? אההעעאהה זה לא פייר אין לי חופש לראות הופעות תמונת השבוע: ממ הייתה לי אחת טובה על המסך אבל היא נעלמה אני יחפש אותה (מצאתי-------->) איך עבר עליך השבוע? חראאאאאאא מתמטיקה זה חראאאא אין לי חופש בכלל!! תעריכו תחופש שלכם!

דנעע

New member
איזה בגרות?!?!?!?!

אני עדיין לא ניגשת בכלל אני כרגע על תנאי ב-4 יחידותתתתתת
אעהאעאהעעא הרסו לי תחיים!!!! ודרך אגב העלתי תמונות לגלריה של קלי כשהיתה קטנה

14מתן

New member
אני ../images/Emo28.gif

שיר השבוע: The Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes - Don't Cha שיר השבוע של קלי: SUBG רימיקס הופעת השבוע: crying איך עבר עליך השבוע? אממממ.. מצויין

bhadar

New member
../images/Emo27.gifאני../images/Emo37.gif

שיר השבוע: JOSS STONE - Right To Be Wrong Melanie C - Don't Need This Green Day - Warning Britney Spears - Mona Lisa והדיסק של הקילרס
שיר השבוע של קלי: Because Of You ו Addicted הופעת השבוע:אין תמונת השבוע:הם מתוקים
איך עבר עליך השבוע? חרא.

bhadar

New member
לא קניתי../images/Emo7.gif

צרבתי מחברה....:| אבל אני אקנה בקרוב
ברגע שאני אשלים עם אמא

Shiri from the block

Active member
אני אני אני ../images/Emo19.gifשיר השבוע: Siberia, Climbing the walls של בקסטריט, ו Someday של בריטני. ../images/Emo19.gifשיר השבוע של קלי: Since youve been gone, Behind this hazel eyes. ../images/Emo19.gifהופעת השבוע: אין. ../images/Emo19.gifתמונת השבוע: גם אין../images/Emo3.gif ../images/Emo19.gifאיך עבר עליך השבוע: לא הכי טוב../images/Emo12.gif שבוע נעים גם לך../images/Emo140.gif

../images/Emo181.gifגם אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע:
Behind These Hazel Eyes
שיר השבוע של קלי: Addicted
הופעת השבוע:
אין
תמונת השבוע:
גם אין
איך עבר עליך השבוע?בגרות במתמטיקה
חוץ-מזה:מצויין

DesertRose7

New member
אני..../images/Emo27.gif

שיר השבוע: mcfly - too close for comfort שיר השבוע של קלי:gone הופעת השבוע: crying תמונת השבוע:
איך עבר עליך השבוע? היה נחמד ביותר..

this is my way

New member
../images/Emo19.gifאני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע:you were mine by avril lavigne שיר של קלי: hear me הופעת השבוע: ממ עוד לא הבנתי מה אתם שואלים בזה?! תמונת השבוע:
איך עבר עלי השבוע:מממ חביב...

Green Day 1

New member
../images/Emo18.gif ME ../images/Emo18.gif

שיר השבוע: La Totura - Shakira אחלה שיר!!
שיר השבוע של קלי: Since U Been Gone איך שלא? שיר פצצות לגבות
20 פעמים במדיה החדש ראיתי את הקליפ
הופעת השבוע: אין תמונת השבוע:
איך עבר עליך השבוע? - מעולה
שבוע טופי לכולם
ובוקר טוב

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע: suvemante.. שיר השבוע של קלי:a moment like this הופעת השבוע:אין תמונת השבוע:תמונה משעשעת של סופיה בוש (ברוק ממגרש ביתי) אין יל אבל אותה.. איך עבר עליך השבוע: אני חושבת שהוא רק התחיל מה לא?.. לביינתים טוב..

moran500

New member
אני../images/Emo178.gif

שיר השבוע: Stevie Wonder - Lately Skunk Anansi - Lately
שיר השבוע של קלי: Anytime
הופעת השבוע: Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes Live
תמונת השבוע:
איך עבר עליך השבוע? מהר

למעלה