סרטונים, והרבה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifסרטונים, והרבה.../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

מדברים שהיו, שיש, ושיהיו! לדוגמא: עשיתי כרגע סרטון, עם המווון קטעים וזה לוקח כמה שעות טובות. ואין לי איך לסיים אותו , כי אין מספיק סרטונים מפורטים. אז תודה לסוניה קודם כל על כמה דברים שהיא עזרה לי. הנה הסרטון, בינתיים כי אני לא יכולהלסיים.
קדימה שרשרו סרטונים!!1
סתם שטותיים, וכאלו שיתאימו לסרטונים. פאק, אני לא מצליחה לצרף, סוניה נתנה לי קישור ל-יוסנדאיט. וזה כבר 10 דק' לא שלח אז יצאתי.
אפשר קישור להעלות לאתר השני? ^_^

soy rebelde

New member
כן..

אני הצלחתי להוריד
הקליפ יצא לך ממש יפה!!
אהבתי את השילוב של הסירטונים יחד עם התמונות..

סוכריה16

New member
גם אני אהבתי מאודדדדד

גם אותם וגם תבחירת שיר.. העבעיה היחידה היא שאמצלי ראיתי באיכות לא טובה ממש אבל עדיין ריאתי ונהנתיייייי! ממש יפים יחדדדד!! למרות שאני מעדיפה את מיה ומיגל

Miss Death

New member
זה לא רק אצלך...

גם אצלי האיכות לא טובה פעם הבאה אני אשתדל לעשות באיכות טובה יותר.... אני שמחה שאהבתן זה פעם ראשונה שלי בתוכנה הזאת...

soy rebelde

New member
כנסי חחח

לא שמתי שום סירטון, פשוט נתתי את האתר למי שביקשה אותו

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלא הבנתם. :|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

התכוונתי לסרטונים שישמשו אותנו לסרטונים שאנחנו מכינים.! סרטונים וראיונות שנלקחו מהסט.
הנה שלי

soy rebelde

New member
כנסי..

אבל את ביקשת קישור לאתר השני, לא?
חח"פאק, אני לא מצליחה לצרף, סוניה נתנה לי קישור ל-יוסנדאיט.וזה כבר 10 דק' לא שלח אז יצאתי. אפשר קישור להעלות לאתר השני בכל מקרה, את מתכוונת שנעלה סירטונים מהסידרה?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifכן. ../images/Emo13.gif

והעליתי בשני.
הראשון ששלחת לי היה YOU DEND IT מצטערת, זה 10 דק' לא שלח אז אני לא אנסה שוב.

../images/Emo41.gif אוקיי הכנתי גם קליפון קטנטנן

בהתחלה ישבתי שנה (זו הפעם הראשונה שלי) ועשיתי רק לפונצ'י ואז הכל התנתק לי ושהדלקתי שוב באותו רגע היה לי מזל זה נשמר אבל אחרי זה נכבה לי 3 פעמיים ובפעם האחרונה לא שמרתי את זה אז אמרתי אני יעשה חדש של הזוג הכי יפה-מיה ומיגל
אני יודעת שזה מכוער ויש הרבה לשפר פשוט זה רק ההתחלה אז מי שמתמחה ומבין שיגיד לי מה חסר ומה לא...אוקיי?? מיה ומיגל-פה

למעלה