על טבעי-פרק שבועי-14

redsnowhite

New member
../images/Emo28.gif על טבעי-פרק שבועי-14 ../images/Emo28.gif

לכל הצופים, צפייה נעימה

צילי13

New member
תגובתי...XD

אהמ.. פרק נחמד...סאם עיצבן אותי ..לא יודעת למה, בסוף ובהתחלה עם כל ה"אולי זה היעוד שלי" " אולי אני יהפוך למפלצת" (זאת רק אני?) אבל כשהוא אמר: my dedy shot your dedy in the hed (ככה כותבים.. מה לעשות גרועה באנגלית תחיו עם זה) זה קרע אותי :] אהמ.. ואל תרצחו אותי אבל אני ממש לא אוהבת את ג'ו...תאמת היא דיי מעצבנת אותי...לא יוודעת למה..
אז לסיכום היה פרק חביב וזהו בערך....

A m e l y

New member
את לא לבד-גם אני לא מתה על ג'ו

היא לא מעצבנת,היא פשוט לא תרמה הרבה לעלילה...

redsnowhite

New member
גמאני לא מתה עליה../images/Emo45.gifלמרות ש..../images/Emo28.gif

בתור ג'ו היא דווקא בסדר
לפני שראיתי אותה פה היא די עיצבנה אותי ואין לי מושג למה
גם בהפיג'מות לא אהבתי אותה
היה בה משהו שדורש כאפה (סלחו לי מעריציה) אבל פה היא באמת אחלה! אומנם לא תורמת לעלילה כ"כ כמו שאמרה מעליי, אבל המשחק שלה פה סבבה לאללה ומגניב המבטא חח ואהבתי את סאם הפרק
יפה לו הבאד בוי

darklighter

New member
אני תכף אראה את זה../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

זו תהיה אחלה דרך להעביר את הזמן עד שהירוז ירד..

darklighter

New member
עכשיו ראיתי-פרק חזק ביותר../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

[חח מוזר לי לא לסמן ספוילר] ג'ארד שיחק כל כך טוב....וגם ג'נס כרגיל וגם אלונה... מגניב לסם להיות רע....אבל כשזה זמני כן? ויפה שדין לא ירה בו...חח אהבתי איך שדין נתן לו בוקס כשהוא חזר לעצמו חחחחחחחחח... והצחיק אותי ה Dean u really look like crap you too Sammy יש לי את זה במסנג'ר...
פרק מעולה, אחד החזקים בעונה
קן לפרק הבא...
קטן פרק הבא תתכוננו להתגלגל מצחוק....

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gif גמאני.. ממש!../images/Emo28.gif

מה שעוד אני אוהבת זה שרואים שיש ביניהם אחלה מערכת יחסים גם על הסט.. הם חברים טובים מחוץ לסדרה או שלא?.. הם כאלה פוצ'פוצ'יםם

darklighter

New member
כן הם גם משחקים גולף יחד עם טום וולינג../images/Emo190.gif

ומייקל רוזנבאום....

רעותוש02

New member
ע-נ-ק!

כ"כ אהבתי שסאמי היה רע.... והיה ממש מצחיק וחמוד.... שהוא כאילו הרביץ לג'ו לא יכולתי שלא לתהות[זה קורה לי תמיד...אחת ממחלות הנפש שלי...XD] עם באמת הרגישה את המכה חחחח בקיצר....אהבתי!

אני דווקא לא אהבתי את הפרק..XDDD

סתם עוד פרק מסדרת "בואו כולם נרחם על סאם כי היעוד שלו זה להיות רוצח"..XDDD

redsnowhite

New member
היה את זה באמת../images/Emo45.gif אבל מצד שני../images/Emo28.gif

היה בו גם את הרשע הממשי
שזה בעצם היה השד.. בכל אופן,אני אהבתי את השינוי הזה, את הסאם הרשע, החמיא לו

Dandushit 24

New member
אוו סוף סוף פרק מעניין../images/Emo24.gif

הרי כל הפרק אני מה קרה לסאמי????
למה הוא מתנהג ככה?? הוא לא רע!!! ודי עיצבן אותי כל פעם שדיבר על היעוד שלו להיות רע אתה לא רע אתה מושמוש מתוקי בונבון שלי
איך נרגעתי שראיתי שהשתלט עליו שד
נשמע רע אבל עדיין
ממש כאב לי שהוא הרביץ לדין
מסכן
לא הבנתי למה הוא קורא למג?? הרי מג לא מתה דווקא אהבתי את המשחק של אלונה גם את המבט שהיא ודין נתנו בסוף
יו הרג אותי מצחוק שדין החטיף לו בסוף
נו מה שאח יוותר על להחטיף בחזרה אין מצב
אחלה פרק

A m e l y

New member
מג הבחורה מתה

מג השדה לא,שלחו אותה חזרה לגיהנום בסוף העונה הראשונה...

רעותוש02

New member
מאז שסיפרתם לי על הפרק הזה

אני חיכיתי לו בקוצר רוח!!! נצלש קטן.....איך התמונה.....[טוב שעמם לי ופעם רביעית שאני מכינה משהו וזה אפילו לא בפוטושופ..... אז לא לסקול!]

עוד פרטים על הפרק

שחקנים אורחים Jim Beaver בתפקיד בובי Alona Tal בתפקיד ג'ו Richard Kahan בתפקיד הפקיד בתחנת הדלק Philip Granger בתפקיד מנהל המוטל הערות שמו הקודם של הפרק הוא "ברוכים הבאים לסיוט שלי" מוזיקה The Crystal Ship by The Doors Back on the Road Again by REO Speedwagon Ashes to Ashes by Tarbox Ramblers ציטוטים
Sam: By the way, you really look like crap, Dean. Dean: Yeah, right back at ya.
Dean: This guy? (to Sam)) You were drinking malt liquor? Clerk: Not after he whipped the bottle at my friggin’ head! Dean: This guy? Clerk: What, am I speaking Urdu? איזכורים
שם הפרק - נולד במזל רע שם שיר ואלבום מאת אלברט קינג. השיר חודש לאחרונה ע"י הלהקה קרים.

למעלה