פינת הסרטים לשבוע הקרוב

i love usa

New member
פינת הסרטים

יום שני 1.3.04-יס 2 בשעה 23:35 -החוש השישי יום שלישי 2.3.04 יס 2 בשעה 03:25-פרוייקט המכשפה מבלייר 2 יום רביעי 3.3.04 יס 2 בשעה 21:45-שתיקת הכבשים יום רביעי 3.3.04 יס 2 בשעה 23:44 - אזור הדמדומים (קרוננברג) אימה. מורה בית ספר המתעורר לאחר תרדמת ממושכת מגלה שהוא בעל יכולות טלפאטיות המאפשרות לו לראות את העבר ואת העתיד, שמציבות בפניו דילמה אכזרית. עם: כריסטופר ווקן, ברוק אדמס, מרטין שין. ארה''ב, 1983 יום חמישי 4.3.04 יס 2 בשעה 23:41- יום אהבה קטלני אימה. ארבע בנות משפילות את היורם של הכתה בנשף חג האהבה. 12 שנים אחר כך אחת הצעירות נרצחת והאחרות מתחילות לקבל כרטיסי ברכה מאיימים. עם: דיוויד בורנאז, דניס ריצ`רדס. במאי: ג`יימי בלנקס. ארה''ב, 2001 יום שבת 6.3.04 יס 2 בשעה 00:43-בובות הדם אימה. מדען פסיכופט יוצר שלוש בובות רצחניות, ומתחיל לחסל בזה אחר זה את האנשים שפגעו בו במהלך חייו. עם: ג`ק מטורין, דברה מאייר, ויליאם פול ברנס. במאי: צ`רלס באנד. ארה''ב, 1999 יום שבת 6.3.04 יס 2 בשעה 03:30-קללת אמן הבובות אימה. בונה בובות מנסה לבנות גזע אנושי מושלם באמצעות הבובות שלו, אבל התוצאה היא בובות רצחניות. עם: ג`ורג` פק, אמילי האריסון, ג`וש גרין. במאי: דיוויד דה-קוטו. ארה''ב, 1998.

i love usa

New member
פינת הסרטים(לשבוע הבא)

שבוע הבא ביס 2 יום ראשון 7.3.04 יס 2 בשעה 01:33 - עין רצחנית אימה. מדען מטורף שמגלה טכניקה לחדור למימד לא מוכר, הופך את עינו של חסר בית למכונת הרג ענקית שרוצחת נשים צעירות. עם: ז`קלין לוול, ג`ונתן נורמן, נאנט ביאנקי. במאי: דיוויד דה-קוטו. ארה"ב, 1998 יום ראשון 7.3.04 יס 2 בשעה 02:51 - צווחה אימה. סטודנטית מוצאת סידור מגורים יחד עם מספר דיירים בבי"ח נטוש. אך אז היא מגלה שבמקום אירעו לפני שנים רציחות אכזריות, ושהרוצח לא נתפס. עם: טניה דמפסי, ג`יימי גאנון. במאי: דיוויד דה-קוטו. ארה"ב, 1997. יום ראשון 7.3.04 יס 2 בשעה 04:09 - שליטי הבובות חוזרים החלק השביעי בסדרת האימה. עלילת הסרט שבה לנעוריו של גיבור הסדרה בימי טרום מלחמת העולם ה-2 וחושפת את גילוי הקסם שמאפשר לו להחיות בובות שטניות. עם:גרג סיסרו. בימוי:דיוויד דה-קוטו/ג`וזף טננט. ארה"ב, 1999. יום שני 8.3.04 יס 2 בשעה 00:56 - בית המכשפות אימה. אליזבת מזמינה חברים למסיבה ומגלה שהיא נצר למכשפה שהועלתה על המוקד. היא מחייה את המכשפה שנוקמת בנוכחים שהם צאצאי אלה שגרמו למותה. עם:אשלי מק`קיני, איונה אולברייט. במאי:דיוויד דה-קוטו. ארה"ב, 1999 יום שני 8.3.04 יס 2 בשעה 02:14 - הקמע אימה. שני צעירים הופכים על כורחם למכשירים בתכנית שטנית לפתוח את שערי הגיהינום, באמצעות השתלטות על נשמות אנושיות. עם: בילי פאריש, וולטר ג`ונס, ג`ייסון אדלמן. במאי: דיוויד דה-קוטו. ארה"ב, 1998. יום שלישי 9.3.04 יס 2 בשעה 23:35 - הכלה של צ'אקי אימה. חברתו של צ`רלס, רוצח פסיכופט, מנסה להחזיר את אהובה לחיים. צ`רלס כולא את נשמתה בבובת כלה חמודה, ויחד הם יוצאים למסע אלימות. עם: ג`ניפר טילי, ג`ון ריטר. במאי: רוני יו. ארה"ב, 1998 יום שלישי 9.3.04 יס 2 בשעה 02:50 - הכינוס חלק רביעי בסדרת סרטי האימה על הילדים משדה התירס. הילדים בעיירה קטנה הופכים ליצורים דמויי זומבים המחסלים את התושבים המבוגרים במקום. עם: נעמי ווטס, ברנט ג`נינגס, קארן בלק. במאי: גרג ספנס. ארה"ב 1996. יום רביעי 10.3.04 יס 2 בשעה 01:49 - חברים למוות מותחן אימה. חבורת סטודנטים מחליטים לעשות סיאנס, מה שהופך לסיוט בלתי יאמן. עם: לארה בלמונד, ג`ו אבשלום. במאי: מרקוס אדמס. בריטניה/צרפת יום חמישי 11.3.04 בשעה 23:16 יס 2 - קללת אנשי החתול אימה, עיבוד לסרט קלאסי משנות הארבעים. מערכת הקשרים הסבוכה בין אח ואחות שהופכים להיות פנתרים טורפים במהלך קיום יחסי מין. עם: נסטסיה קינסקי, מלקולם מקדואל, ג`ון הרד. במאי: פול שריידר. ארה"ב, 1982.

אנזימים

New member
מתב דיגיטל ממש מאכזבים לאחרונה...

אבל יום ראשון ושני יש אחלה סרטים תוצרת קובריק, כולל הניצוץ והתפוז המיכני
שמחים כמוני?

i love usa

New member
פינת הסרטים(לשבוע הבא)בכבלים

יום שני 8.3.04 סינמה 3 בשעה 01:10 - האחרים דרמת אימה מצמררת שזכתה להצלחה קופתית גדולה ולביקורות מצוינות. הימים הם ימי סוף מלחמת העולם השנייה. גברת גרייס שחקנים: ניקול קידמן,כריסטופר אקלסטון ארה"ב

TrancE MaN

New member
מומלץ לראות האחרים!!

ואיזה מבאסים הכבלים האלה.. לעבור דחוף ליס

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

יום שני , סינמה 2 (נראה לי) יש ב-21:30 את "הניצוץ"
אה, ואני מתכוון לסרט עם ג'ק ניקולסון, לא הגרסה השנייה.

i love usa

New member
לא ראיתי את הניצוץ

כן אני צריכה להתבייש מה לעשות, אבל אני ינסה לראות שמעתי שהוא סרט טוב לא?

TrancE MaN

New member
יש לי אותו וגם אני לא ראיתי

נראה כמו איזה סרט מתח משעמם.. או שאני טועה..?

x פ ר ת

New member
אתה טועה בגדול!

הניצוץ הוא קלאסיקה ובצדק. ראשית, הוא נעשה לפי ספר של סטפן קינג אהובנו... ושנית, בתפקיד הראשי ג'ק ניקולסון הצעיר, עטוי טירוף טרי ופריך במיוחד. העלילה מותחת, המשחק מצויין ולמרות שאין אפקטים מיוחדים (וגם לא צריך) הסרט הזה בהחלט מצמרר, מלחיץ, ומדי פעם גם עושה התקפי לב קטנטנים ונעימים. חובה!

D i l D o

New member
בטח שיש אפקטים מיוחדים

אני מחשיב מפלי דם כאפקטים מיוחדים - בעיקר אז - זה אפקט מיוחד-ויזואלי מדהים! ובכלל הצילום בסרט הזה הוא צילום שרק קורבריק יודע לתת לכל מי שראה את הסרט יודע שהוא אמר לעצמו "וואו" בצילום הפתיחה של המכונית נוסעת ובצילומים העוקבים אחרי דני (הילד הקטן) נוסע על אופניים ברחבי במלון. בצילומים האלו אגב מחזקים את המוטיב המרכזי בסרט שהוא מבוך והסתבכות - אבל זה כבר נושא אחר

xander55

New member
יש עוד סרט אימה ../images/Emo129.gif

סינמה 3, בית קברות לחיות בשעה 00:05. נמאס לי מיס שכבר שידרו את זה שמונים אלף פעם ודיגיטל לא, דחוף ליס!!! אבל רק אחרי שהעונה השביעית של באפי תסתיים. בכל אופן, ראיתי את רוב הסרטים ממש שציינת וכולם גרועים.

רוב הסרטים גרועים להחריד

אכן הכותב השקיע. הבעיה שהסרטים פשוט גרועים. עין רצחנית- זבל של סרט צווחה - לא מספק את הסחורה. לא מותח בכלל. שליטי הבובות - ראיתי מזמן, לא משהן. בית המכשפות - ראה ערך עיין רצחנית. הקמע - לא ראיתי. הכלה של צאקי - לא ראיתי. אבל מה כבר אפשר לחדש? הכינוס חלק 4 - לא ראיתי. חברים למוות - שיעמום רצח. קללת אנשי החתול - לא ראיתי. אבל הסרט נחשב לקלאסיקה. מה שכן יס שמים את הכבלים בכיס הקטן מבחינת סרטים: אימה וכל הסוגים.

i love usa

New member
אני רק

אני רשמתי את כול סירטי אימה שראיתי שיהיה , אני לא ראיתי חצי מהם כי הם לא ממש מוכרים אז אני לא ממש ידעות איזה סרטים טובים ואיזה לא .

למעלה