קלפי הילד הפנימי מצרפת לינק לקלפי הילד הפנימי תהנו אם בא לכם תשתפו כאן מה יצא והאם אתם מתחברים?
ק קסמי אהבה New member 22/1/08 #1 ../images/Emo28.gifקלפי הילד הפנימי../images/Emo28.gif מצרפת לינק לקלפי הילד הפנימי תהנו אם בא לכם תשתפו כאן מה יצא והאם אתם מתחברים?
../images/Emo28.gifקלפי הילד הפנימי../images/Emo28.gif מצרפת לינק לקלפי הילד הפנימי תהנו אם בא לכם תשתפו כאן מה יצא והאם אתם מתחברים?
D dorit8 New member 22/1/08 #2 תודה טליה יקרה ../images/Emo24.gif עשר חרבות הדרקון מוקף בחרבות של הילד. הילד הצליח להתגבר על הפחדים שלו ומסמל אומץ וכוח. הילד נועץ את החרב העשירית באדמה ומשלים מעגל שמסמל איחוד בין הרוח, החומר והנפש. קלפים מתוקים מקירה אותם, ממש נחמד
תודה טליה יקרה ../images/Emo24.gif עשר חרבות הדרקון מוקף בחרבות של הילד. הילד הצליח להתגבר על הפחדים שלו ומסמל אומץ וכוח. הילד נועץ את החרב העשירית באדמה ומשלים מעגל שמסמל איחוד בין הרוח, החומר והנפש. קלפים מתוקים מקירה אותם, ממש נחמד
מ מגי 336 New member 23/1/08 #4 תודה ../images/Emo24.gif לי יצא 10 מטות - אתם נמצאים בשלב חדש, התחלות חדשות ותחומים חדשים מתוך מודעות גבוהה יותר... ממש מתאים לי עכשיו
תודה ../images/Emo24.gif לי יצא 10 מטות - אתם נמצאים בשלב חדש, התחלות חדשות ותחומים חדשים מתוך מודעות גבוהה יותר... ממש מתאים לי עכשיו