ראייה על חושית

../images/Emo28.gifראייה על חושית../images/Emo28.gif

הרבה נולדים עם ראיה על חושית ויש כאלה ששכחו שהיא קיימת אצלם ובבגרותם היא חוזרת עליהם אם בעקבות מקרה משמעותי בחייהם ואם בעקבות מסע לחיפוש עצמי.
במה ראייה על חושית מסייעת לנו בחיים, אם בכלל?.... אשמח לקרוא את דעתכם בנושא.

ראייה על חושית../images/Emo22.gif

אני מאמינה שכולם נולדים עם "ראייה על חושית" יש כאלה שמודעים לה וישנם אחרים שלא יהיו מודעים לקיומה. במה היא מסייעת לנו?? בעיקר להתחבר לאמת הפנימית, לפתוח בפנינו צוהר להקשיב לאינטואיציה לנטרל מחשבות שליליות לחזק את האמונה לדעת מהקשבה לאני הפנימי "לראות" צעד אחד קדימה. אין ספק שיציאה למסע לחיפוש עצמי מאד מחדדת את היכולת הזו מאחר והיא מאפשרת להתבונן פנימה לרצון האמיתי...רצון הנשמה שהיא לעניות דעתי מקור ה"ראייה העל חושית". טליושה, תודה על התיזכורת ששאלתך עוררה

האגו הלב ומה שביניהם

כשאתה מתבונן מבחוץ על המתרחש בפנים יש את היכולת להרגע, לנשום עמוק ולהיות מודע ש... יש יופי בעולם והוא לא רק חיצוני, הוא פנימי ומלווה בלגדול, להתרגש ולצמוח. זה בערך ההבדל בייעוד בין...
..."אני באתי לכאן בכדי לנצח..."- זה האגו לבין
"כל העולם כולו גשר צר מאוד..." שזה ה

d s d s

New member
שאלה מעניינת..../images/Emo22.gif

אין לי ספק שראייה כזו ניתנת בשביל מטרה מסוימת וכדי להביא תועלת ל"משתמש". לכוון אותנו לדרך מסוימת, לייעוד שלנו לעזור לאחרים להגיע לייעוד שלהם אני בטוחה שראייה כזו ניתנה על מנת שנאמין בלא יאומן שנרוץ קדימה ונעשה דברים למרות ההגיון המשתק לפעמים. לעודד צמיחה והתפתחות בזכות מה שאנחנו יודעים שיכול לקרות

המורעל2

New member
הדעה שלי

ערב טוב. הגעתי לשאלה הזו במקרה בעקבות חיפוש על ילדי אינדיגו(לא נפרט כל כך למה כי זה לא פאנל פסיכולוגי AKA קבוצת תמיכה) והרגשתי צורך לענות. ראייה אל חושית נמצאת בכולנו אבל לא כולנו משתמשים בה מסיבות שונות. אלה שכן משתמשים בדרך כלל מתחלקים לכמה סוגים: א)אמנים למיניהם שבראייה על חושית מקבלים את המוזה שלהם ביצירה-מתסכול אומנותי מסויים מחפשים את התשובה וכל כך שוקעים בשאלה עד כדי כך שמשתמשים בראייה על חושית מבלי לשים בשביל הפתרון. בין אם זה צייר שבראייה על חושית רואה בדרך כלשהי איך הוא ממשיך עם הציור או מוזיקאי שצריך לספק פתרון מוזיקלי למצב כלשהו ביצירה כלשהי. הם מפתחים אותה מהתסכול וכך זוכים לחזיונות או הדרכות מהמדריכים הרוחניים שלהם מה לבצע. ב)האנשים שמחפשים תשובות מהותיות ופילוסופיות על החיים-למה אני פה ובשל כך שאין לאנושות תשובה כלשהי המספקת אותם הם חוזרים על השאלה הזו עד כדי כך שיום אחד הם מקבלים את התשובה(אם הגיע הזמן לקבל את התשובה). ג)האנשים שרוצים לעזור לאחרים בדרך זו ובכך מספקים ייעוץ לאנשים-ייעודם בחיים הוא תרומה לקהילה וזוהי אחת מהדרכים. ד)האנשים המחפשים איזשהו אור בחיים-מה אני עושה במצב הזה עכשיו, אני צריך עזרה. ה)האנשים שנפטרו יקירהם ובשל רצון כל כך עז לראותם מחזירים לעצמם את היכולת. ו)ויש את האלה הסקרנים שחוקרים את הנושא בלהט רב ובשביל לחקור את זה בצורה יסודית ולא רק ביקורתית מדענית של מתמטיקה, פשוט נכנסים לזה בשביל להבין איך זה. בכל מקרה, זוהי דעתי והיא אינה צריכה להיות מקובלת על כולם. תודה על ההקשבה ושיהיה לילה טוב ושקט. במקרה ויש כאן מישהו חביב שרוצה להסביר איך אני יכול לאבחן מישהו בתור ילד אינדיגו בשביל שהוא יבין את עצמו טוב יותר אז אני אשמח להצעות. תודה.

צריך לראות את האדם, למרות שאין זה פתרון

שאם יש מישהו שצריך להבין את עצמו, זה שתאמר לו שהוא ילד אינדיגו, זה לא יפתור לו את בעיותיו. כדאי שיעשה אבחון וטיפול על ידי מטפל מוסמך ,
, לגבי הנושא שמטריד את האדם. בהצלחה אריאלה

היי

מי שמרוכז רק בעצמו או עיוור - לא מסוגל לראות מעבר. ראייה על חושית, היא כדי לעזור, ולקבל מסר (לעזור לא רק לעצמך, אילה לזה שהישות בוחרת לעזור לו). אדם בוגר שיכול לראות ישויות, או לשמוע אותם או לחוש בהם, זה כבר בשבילו לדעת למה. ישנם מימדים - שאי אפשר לראות אותם, כי הם עיטיים או מהירים או גדולים או קטנים, אבל אפשר לתקשר איתם. יש את השפה הורבאלית, ויש את השפה של היקום, שהנשמה מבינה אותה. והיא ללא מילים. דרכה אפשר לתקשר עם כל דבר, ישויות חיות כדור הארץ הירח השמש ועוד. ילדים קטנים וחיות, יכולים לראות ישויות, ככול שהמודעותת עולה, ככה הערוץ הזה קטן. המודעות לטוב ורע, נכון ושגוי, לנורמאלי ושונה. הכי נפוץ זה תקשור במחשבה. הישות גורמת לאותו אדם לחשוב על משהו שהוא צריך לעשות, אותו אדם מבצע, ומופתע לאחר מכן, "איזה מזל שעשיתי את זה..." ויש לפעמים שאפילו שלא יודעים, שאם לא היו מבצעים את המחשבה שחלפה להם בראש, או מתעקבים גורלם היה שונה. זו דעתי.

למעלה