שאלווווון

bhadar

New member
../images/Emo28.gifשאלווווון../images/Emo28.gif

וכוווווווווווווולם עונים עליו
מה השעה עכשיו:
שם:
פירסינג:
קעקועים:
גובה:
מידת נעליים:
צבע שיער:
אחים/אחיות:
בן כמה אתה נראה:
עבר פלילי:
מזל:
חיות מחמד:
רגיש לדיגדוגים:
מספר:
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת:
סרט מפחיד:
סרט בקולנוע:
שיר ששמעת:
השיר שנתקע בראש:
האיש שהתקשרת אליו:
האיש שהתקשר אליך:
תוכנית טלוויזיה שראית:
אדם שחשבת עליו: האם
אתה דלוק על מישהי:
אתה רוצה לגור במקום אחר:
אתה חשבת להתאבד:
אתה מאמין באהבה ווירטואלית:
אוהב רכבות הרים:
האם אי פעם
בכית על בת:
בכית על בן:
נזרקת על ידי מישהו:
ראית את מגדל אייפל?:
עישנת?:
שתית אלכוהול?:
ניסית דיאטה?:
פגשת סלבריטי?:
התגעגעת למישהו?:
שיקרת:
נעצרת:
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :
הופעת בציבור בפיג'מה?:
בכית בסרט?:
היית על במה?:
חשבת שאתה הולך למות:
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?:
הקפיצו אותך כיתה?:
רצית להיות המין השני?:
נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
נישקת בנות:
נישקת בנים:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
ועכשיו החלק המוזיקלי
איזה שיר של קלי אתם הכי אוהבים:
איזה שיר של קלי אתם הכי שונאים:
איזה אלבום של קלי אתם הכי אוהבים:
איזה קליפ של קלי אתם הכי אוהבים:
איזה שיר אתם הכי אוהבים(בכלל):
איזה שיר אתם רוצים להקיא עליו(בכלל):
הזמר\ת אהובים עליכם:
להקה אהובה:
השיר הכי חרוש:
אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם:
ולסיכום: מה השעה עכשיו:

bhadar

New member
../images/Emo27.gifאני../images/Emo37.gif

מה השעה עכשיו:
13:23 שם:
הדר
] מקום מגורים:
הרצליה פירסינג:
פעם רציתי בלשון-אבל אמא שלי דאגה להבהיר לי שאני לא רוצה יותר
קעקועים:
אולי בעתיד
גובה:
נמ....לא יודעת
מידת נעליים:
38 צבע שיער:
חום אחים/אחיות:
שני אחים גדולים בן כמה אתה נראה:
מממ....אני אחמיא לעצמי-16
עבר פלילי:
החזקת סמים,שוד מזוין ואונס מזל:
מאזניים חיות מחמד:
כלבה
רגיש לדיגדוגים:
ממש לא
מספר:
2 הדברים האחרונים שעשית:
קמתי משינה
ספר שקראת:
הבודהא של החביתות-וזה לא כמו שזה נשמע
סרט מפחיד:
סרטים לא מפחידים אותי
סרט בקולנוע:
אחרון? גבר מי שמטפלת-אם קוראים לזה ככה
שיר ששמעת:
כנסיית השכל-רוץ ילד
השיר שנתקע בראש:
כנסיית השכל-רוץ ילד
האיש שהתקשרת אליו:
אמא האיש שהתקשר אליך:
חברה תוכנית טלוויזיה שראית:
לא ראיתי עוד היום... אדם שחשבת עליו:
אמממ
האם: אתה דלוק על מישהי:
אתה רוצה לגור במקום אחר:
אתה חשבת להתאבד:
אתה מאמין באהבה ווירטואלית:
אוהב רכבות הרים:
האם אי פעם: בכית על בת:
בכית על בן:
נזרקת על ידי מישהו:
ראית את מגדל אייפל?:
עישנת?:
שתית אלכוהול?:
ניסית דיאטה?:
פגשת סלבריטי?:
התגעגעת למישהו?:אני תמיד מתגעגעת
שיקרת:
נעצרת:
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :
הופעת בציבור בפיג'מה?:
-מסיבת סיום של יסודי-זה היה חלק מהמופע |: בכית בסרט?:
היית על במה?:
חשבת שאתה הולך למות: טו מאצ'
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?:
הקפיצו אותך כיתה?:
רצית להיות המין השני?:לפעמים נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
נישקת בנות:
-באמת או חובה
נישקת בנים:
השם שלך הופיע בעיתון:
בעיתון של הרצליה
התחרטת על דברים שעשית:
ועכשיו החלק המוזיקלי איזה שיר של קלי אתם הכי אוהבים:
HEAR ME
איזה שיר של קלי אתם הכי שונאים:
some kind....
איזה אלבום של קלי אתם הכי אוהבים:
ברייקאוואי
איזה קליפ של קלי אתם הכי אוהבים:
BTHE
איזה שיר אתם הכי אוהבים(בכלל):
וואו יש מלאא
איזה שיר אתם רוצים להקיא עליו(בכלל):גם פה יש מלא
הזמר\ת אהובים עליכם:
בריטני,קלי,ג'סיקה
להקה אהובה:
גרין דיי,אוונסנס,בקסטריט,כנסיית השכל,מוניקה סקס.. השיר הכי חרוש:
אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם:
ולסיכום: מה השעה עכשיו:
13:31

Shiri from the block

Active member
אני אני../images/Emo19.gif מה השעה עכשיו: 13:30 שם: שירן../images/Emo70.gif גיל: 17 ו-11 חודשים../images/Emo9.gif מקום מגורים: מעלה אדומים. פירסינג: נופ. קעקועים: הלוואי../images/Emo10.gif, יהיה בעתיד בתקווה. גובה: 1.63 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים ואחות. בן כמה אתה נראה: לא יודעת.. עבר פלילי: לא. מזל: סרטן. חיות מחמד: חתול בשם טייני../images/Emo99.gif רגיש לדיגדוגים: מאודדדד. מספר: 2, 4.. הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: אממ לא זוכרת.. סרט מפחיד: לא זוכרת../images/Emo12.gif סרט בקולנוע: עיר החטאים. שיר ששמעת: אינקומפליט של בקסטריט../images/Emo99.gif השיר שנתקע בראש: Siberia של בקסטריט../images/Emo9.gif האיש שהתקשרת אליו: היום? לא התקשרתי לאף אחד.. האיש שהתקשר אליך: גם אין.. תוכנית טלוויזיה שראית: MTV היטס.. אדם שחשבת עליו: ניקקקקקקק../images/Emo99.gif האם אתה דלוק על מישהי: כן. אתה רוצה לגור במקום אחר: כמובן. אתה חשבת להתאבד: לא משו רציני.. אתה מאמין באהבה ווירטואלית: כן../images/Emo10.gif אוהב רכבות הרים: לאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif האם אי פעם בכית על בת: נופ. בכית על בן: כן. נזרקת על ידי מישהו: בערך.. ראית את מגדל אייפל?: כן. עישנת?: כע. שתית אלכוהול?: כן. ניסית דיאטה?: יאפ. פגשת סלבריטי?: כן.. התגעגעת למישהו?: כל הזמן. שיקרת: כן. נעצרת: לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן.. הופעת בציבור בפיג'מה?: לאאא בכית בסרט?: חחח כל הזמן.. היית על במה?: יאפ. חשבת שאתה הולך למות: בערך../images/Emo3.gif נכשלת במקצוע?: חחחח כןן הורידו אותך כיתה?: לאא הקפיצו אותך כיתה?: חח ממש לא. רצית להיות המין השני?: כע, פעם.. נשבר לך הלב: כן.. שברת לבבות: בערך.. נישקת בנות: לא. נישקת בנים: כן. השם שלך הופיע בעיתון: כן, עיתון של בית ספר. התחרטת על דברים שעשית: יאפפפ ועכשיו החלק המוזיקלי איזה שיר של קלי אתם הכי אוהבים: Miss Independet../images/Emo99.gif איזה שיר של קלי אתם הכי שונאים: Some Kind Of Miracle איזה אלבום של קלי אתם הכי אוהבים: השני../images/Emo12.gif איזה קליפ של קלי אתם הכי אוהבים: BTHE../images/Emo9.gif איזה שיר אתם הכי אוהבים(בכלל): כל שירי בקסטריט ובריטני../images/Emo99.gif איזה שיר אתם רוצים להקיא עליו(בכלל): מזרחית. הזמר\ת אהובים עליכם: בריטני../images/Emo99.gif, ג'ניפר לופז, כריסטינה אגילרה, מייקל ג'קסון ועודדד.. להקה אהובה: בקסטריט בויז../images/Emo47.gif השיר הכי חרוש: לא יודעת.. אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם: בלהבלהבלהבלה ולסיכום: מה השעה עכשיו: 14:02

bhadar

New member
וטייני אוהב אותיייי../images/Emo9.gif|חשה ברת מזל|

Shiri from the block

Active member
חח את באמת צריכה../images/Emo6.gif זה כבוד אם הוא אוהב מישו על הפעם הראשונה../images/Emo3.gif

YardenANDevaN

New member
שלי../images/Emo27.gif ../images/Emo72.gif

מה השעה עכשיו: 14:02 שם:ירדן גיל:15 וחצי מקום מגורים: רעננה פירסינג: נופ קעקועים: נופ גובה: 1.57 מידת נעליים: 38/39 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: אחות ושני אחים בן כמה אתה נראה: 15-16 עבר פלילי: מי אני? מזל: קשת? חיות מחמד: איכ, אולי רק חתולים ועכברים רגיש לדיגדוגים: כן! מספר:7 הדברים האחרונים שעשית: הייתי באימון, אכלתי ספר שקראת: מוזיקת המקרה. סרט מפחיד: לא זוכרת כבר. סרט בקולנוע: ממ לא דעת שיר ששמעת: אממ בכל חיי?המון השיר שנתקע בראש: שירים של אבריל האיש שהתקשרת אליו: רועי האיש שהתקשר אליך: אלה תוכנית טלוויזיה שראית: סרט, מועדון ארוחת בוקר. אדם שחשבת עליו: לא ידועת נו מה זה השאלות האלה? האם אתה דלוק על מישהי:אוהבת מישהו. אתה רוצה לגור במקום אחר: כן, בכל מקום מאלה-ארה"ב,קנדה,ניו זילנד, אוסטרליה.. אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: כן אוהב רכבות הרים: שונאת האם אי פעם בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: בתמונות נחשב? עישנת?: לא שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : בוודאי. הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: אולי פעם אחת , לשניה. נשבר לך הלב: כן שברת לבבות:לא יודעת, יש מצב נישקת בנות: בלחי נחשב?חח נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי התחרטת על דברים שעשית: כן ועכשיו החלק המוזיקלי איזה שיר של קלי אתם הכי אוהבים: breakaway איזה שיר של קלי אתם הכי שונאים: לא שונאת איזה אלבום של קלי אתם הכי אוהבים: breakaway איזה קליפ של קלי אתם הכי אוהבים: SUBG איזה שיר אתם הכי אוהבים(בכלל): המון וזה משתנה... איזה שיר אתם רוצים להקיא עליו(בכלל): התשובה הנ"ל הזמר\ת אהובים עליכם: אבריל  להקה אהובה: הרבה, גרין דיי בלינק 182 גוד שארלוט, ועוד ועוד... השיר הכי חרוש: חח מלא אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם :
ולסיכום: מה השעה עכשיו: 14:13

אני...........

*מה השעה עכשיו?אצלי 14:12 שם:מורן{פינקי} גיל:18 מקום מגורים:מרכז פירסינג:איכס לא.. קעקועים:אין אבל הייתי רוצה גובה:1.60 כן אני גמדה.. מידת נעליים:זה משתנה בדרך כלל 39 או 40 צבע שיער:מרוב הצביעות כבר לא ברור עכשיו זה ג'ינגי כזה.. אחים\אחיות:אח אחד ואחות אחת בן כמה אתה נראה:אממ בגיל שלי.. עבר פלילי:לא... מזל:לפעמים כן ולפעמים לא חח סתם מזל שור חיות מחמד:אין רגיש לדיגדוגים:כן מספר:אה? הדברים האחרונים שעשית:שמעתי קלי והייתי בקניון קניתי איפור ספר שקראת:פעם אחרונה קראתי לbook report סרט מפחיד:פרדי נגד ג'ייסון סרט בקולנוע:מר וגברת סמית שיר ששמעת: i feel you-3 doors down השיר שנתקע בראש:behind these hazel eyes-kelly האיש שהתקשרת אליו:חברה קרובה שלי יוליה.. האיש שהתקשר אלייך:חברה קרובה שלי מיכל תכנית טלוויזיה שראית:חברים אדם שחשבת עליו:אממממ את\ה דלוק\ה על מישהו\י:קונסטנטין מאיידול נחשב? אתה רוצה לגור במקום אחר:כן בניו יורק את\ה חשבת להתאבד:לכולם יש כאלה מחשבות לא? מאמין באהבה וירטואלית:אמממ אולי אוהב רכבות הרים:יאפפפפפפפ בכית על בן\בת:יאפ... נזרקת ע"יי משהו:לא.. ראית את מגדל אייפל:לא.. עישנת:איכס לא שתית אלכוהול:יאפ חולה על ייגררררר ניסית דיאטה:כל שני וחמישי אני בדיאטה פגשת סלבריטאי:לא ממש התגעגעת למישהו:כל הזמן שיקרת:אממ יותר ממה שהייתי רוצה נעצרת:לאאא אמרת "אני אני אוהבת אותך" והתכוונת:לא אמרתי עדיין הופעת בציבור בפי'גמה:לא בכית בסרט:כן בטיטאניק ובסיפור אהבה בלתי נשכח היית על במה:כיתה ד נחשב? חשבת שאתה הולך למות:לא... נכשלת במקצוע:לא... הורידו\הקפיצו אותך כיתה:לא... רצית להיות המין השני:גוד לא.. נשבר לך הלב:ביינתים לא.. שברת לבבות:מקווה שלא נישקת בנות:לא... נישקת בנים:יאפ איזה שיר של קלי הכי שונאים:שונאים זאת מילה חזקה אבל הכי פחות אהוב עליי זהsome kind of miracle איזה אלבום של קלי הכי אוהבים:האחרון.. איזה קליפ של קלי הכי אהובים:behind these hazel eyes השם שלך הופיע בעיתון:אולי שבוע הבא יופיע יש מצב.. התחרטת על דברים שעשית:אממ סיפור חיי איזה שיר אתם הכי אוהבים בכללי:bohimien rephsody של קווין אבל הגרסא של קונסטנטין מרוליס בכלל בת זונה.. איזה שיר אתם רוצים להקיא עליו:אמממ אין לי.. הזמר\ת האהובים עלייך:קונסטנטין מרוליס וקלי קלרקסון להקה אהובה:סקורפיונס וקווין השיר הכי חרוש: כל שיר של קלי מה השעה עכשיו:14:31 וואי עבר כמעט 20 דקות...

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

מה השעה עכשיו: 14:37 שם:שחר גיל:17 ביום שישי מקום מגורים: גבעת שמואל פירסינג: באוזן למעלה זה נקרא? קעקועים: מתישהו.. גובה: 1.76 מידת נעליים: 41 צבע שיער: מתחלף אחים/אחיות: 3 בלי עין הרע..
קופיפים בן כמה אתה נראה: אתם תגידו לי.. עבר פלילי: נטול מזל: נאחס! (סרטן) חיות מחמד: אוזו!!
- כלב רגיש לדיגדוגים: לא מספר: 6 הדברים האחרונים שעשית: התייעצתי עם איילת מה עדיף ליומולדת- על האש, בורקסים וכאלה או פיצות?! אתם יכולים לעזור לי?! ספר שקראת: היומן סרט מפחיד: אני רוצה לראות בית השעווה סרט בקולנוע: מתה שהפנטסטיק פור יגיע כבר! שיר ששמעת: lucie - silvas - don't look back השיר שנתקע בראש: everyday i love you less and less האיש שהתקשרת אליו: שקד האיש שהתקשר אליך: ליאן תוכנית טלוויזיה שראית: לא מצאתי מה לראות אדם שחשבת עליו: דפנה האם אתה דלוק על מישהי:לא אתה רוצה לגור במקום אחר: מאוד - לונדון אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא קרה לי אוהב רכבות הרים: לא! האם אי פעם בכית על בת: כן.. בנות זה עם רע בכית על בן: לא נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: יאפ עישנת?: לא שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: יאפ פגשת סלבריטי?: יאפ התגעגעת למישהו?: ברור שיקרת: כמו כולם נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: בפעולת חלומות נראה לי בכית בסרט?: הרבהההההההה היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: אני פאנואידית לפעמים נכשלת במקצוע?: שונאת תנ"ך! הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: נראה לי התחרטת על דברים שעשית: מדי פעם ועכשיו החלק המוזיקלי איזה שיר של קלי אתם הכי אוהבים: ממ.. כל הדיסק השני?! כמעט.. איזה שיר של קלי אתם הכי שונאים: כנראה מהדיסק הראשון? איזה אלבום של קלי אתם הכי אוהבים: השני איזה קליפ של קלי אתם הכי אוהבים: behind these hazel eyes איזה שיר אתם הכי אוהבים(בכלל:) אמממ.. robbie williams - angels , the calling - whenever you will go איזה שיר אתם רוצים להקיא עליו(בכלל): כל אלה של 50 סנט וYEAH של אשר הזמר\ת אהובים עליכם: רוסי ויליאמס
וויל יאנג..ועכשיו גם טיילר ג'יימס, ג'וס סטון, קלי, לוסי סילבס להקה אהובה: מקפליי, באסטד בעיקר ועוד כל מיני קטנים השיר הכי חרוש: YEAH של אשר - עדין משדרים אותו!! אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם: יש לי מומולדת בשישי
ולסיכום: מה השעה עכשיו:14:48

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif

מה השעה עכשיו: 20:02 שם: רותם גיל: 15 (אני מרשה לעצמי
) מקום מגורים: מושב ליד עפולה פירסינג: לא): קעקועים: לא): גובה: מזמן לא מדדתי.. מידת נעליים: 38
צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות בן כמה אתה נראה: בגילי.. נראה לי P: עבר פלילי: לא מזל: אריה חיות מחמד: אין רגיש לדיגדוגים: כןןןןןן! מספר: 14?
הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: אמממ סודות נעורים אני חושבת (כן כן
) סרט מפחיד: לא זוכרת סרט בקולנוע: הכי דומה לאהבה נראה לי (אני מאוד רוצה ללכת לבית השעווה, אבל עד שזה יגיע לעפולה...או או
) שיר ששמעת: לא שמעתי היום מוזיקה
השיר שנתקע בראש: אף שיר האיש שהתקשרת אליו: אח שלי האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות
אדם שחשבת עליו: עידן טל
האם אתה דלוק על מישהי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: כן!! כן!! כן!! אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: בערך אוהב רכבות הרים: אין לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מפחיד אותי..P: האם אי פעם בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: לא ): עישנת?: לא שתית אלכוהול?: לא ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: מסיבות סיום נחשב?
חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: יותר מדי הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן בהחלט
נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: אממ לא יודעת נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: יכול להיות התחרטת על דברים שעשית: כן ועכשיו החלק המוזיקלי איזה שיר של קלי אתם הכי אוהבים: Addicted איזה שיר של קלי אתם הכי שונאים: Some Kind Of Miracle איזה אלבום של קלי אתם הכי אוהבים: Breakaway כמובן=). איזה קליפ של קלי אתם הכי אוהבים: Behind These Hazel Eyes. בהתחלה לא ממש אהבתי אותו, אבל עכשיו אני מתה עליו
איזה שיר אתם הכי אוהבים(בכלל): שיר של טול. לא משנה איזה. :) איזה שיר אתם רוצים להקיא עליו(בכלל): אממ לא עולה לי כרגע הזמר\ת אהובים עליכם:Alanis Morissette, אבריל, אממ.. לא אוהבת הרבה. להקה אהובה: tool, a perfect circle, metallica, smile empty soul, Mindless Self Indulgence, Incubus, Garbage, Evanescence ועוד הרבה הרבה הרבה השיר הכי חרוש: כללללל השירים של קלי אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם: ולסיכום: מה השעה עכשיו: 20:15, יש השיר שלנו :)

mayoosh4

New member
ארוך../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif

מה השעה עכשיו: 20:15 שם: מיי גיל: 14 מקום מגורים: צור יגאל פירסינג: אין קעקועים: מתוכנן, כשאני יהיה בת 16 גובה: 160 בערך מידת נעליים: 37 ככה צבע שיער: חום די בהיר אחים/אחיות: אחות קטנה 12 בן כמה אתה נראה: 13 חעחע עבר פלילי: גנבתי מחק קטן של עיפרון
מזל: טלה חיות מחמד: כלבה, מוקה. רגיש לדיגדוגים: יותר מדי
מספר: 4 הדברים האחרונים שעשית: הייתי ביום עבודה בצופים ספר שקראת: ילדת הגבעות סרט מפחיד: פרדי נגד ג'ייסון. לא מפחיד בכלל. סרט בקולנוע: מר וגברת סמית' עם שני ידידים שלי שיר ששמעת: אההההההההההה ברוקולי של מקפליי. השיר שנתקע בראש: ברוקולי של מקפליי. האיש שהתקשרת אליו: שירן. האיש שהתקשר אליך: רועי. תוכנית טלוויזיה שראית: ג'קאסס אדם שחשבת עליו: רותם. האם אתה דלוק על מישהי: כן
לורוצההה צא לי מהראש
אתה רוצה לגור במקום אחר: נורא
אתה חשבת להתאבד: לא. אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא. אוהב רכבות הרים: לא. האם אי פעם בכית על בת: כה. בכית על בן: כה. נזרקת על ידי מישהו: הממממממ כיתה ה'? ראית את מגדל אייפל?: כן. עישנת?: לא. שתית אלכוהול?: כן. ניסית דיאטה?: כן. פגשת סלבריטי?: כה. התגעגעת למישהו?: כל הזמן. שיקרת: כה. נעצרת: לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כה. הופעת בציבור בפיג'מה?: מסיבת פיג'מות? בכית בסרט?: כההההה. החיים כבית, ארמגדון.. היית על במה?: מסיבת סיום כיתה ו'? אפיקרופון. חשבת שאתה הולך למות: לא. נכשלת במקצוע?: בוחן במדעים. הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא. רצית להיות המין השני?: כן. נשבר לך הלב: כה. שברת לבבות: נראה לי חעע נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא
השם שלך הופיע בעיתון: כה. התחרטת על דברים שעשית: המון. ועכשיו החלק המוזיקלי איזה שיר של קלי אתם הכי אוהבים: BTHE איזה שיר של קלי אתם הכי שונאים: אההההההההההה לא יודעת. איזה אלבום של קלי אתם הכי אוהבים: יש לי רק את ברייקאווי
איזה קליפ של קלי אתם הכי אוהבים: ברייקאווי מדהים! איזה שיר אתם הכי אוהבים(בכלל): אמממממ NOT ALONE של מקפליי.. איזה שיר אתם רוצים להקיא עליו(בכלל): לודעת. הזמר\ת אהובים עליכם: קלי. להקה אהובה: מקפליי ובאסטד. השיר הכי חרוש: חחחחחחח זה היה ביתי ופינוקיו! אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם: ולסיכום: מה השעה עכשיו: 20:25! אבל לקח לי הרהב זמן בגלל שאני גם מדברת במסנג'ר עם חנוץ וג'ני ואוסי

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifאני :)

מה השעה עכשיו:23:25
שם:שני
מקום מגורים: חור.
פירסינג:
קעקועים:
גובה: לאדעת
מידת נעליים: 37 X:
צבע שיער: חום-שטני.
אחים/אחיות:שני אחים ואחות.
בן כמה אתה נראה:13
עבר פלילי: גניבת מסטיק נחשב?
מזל: בתולע
חיות מחמד: דגים XX:
רגיש לדיגדוגים: כה,מאוד X:
מספר:4
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת: -
סרט מפחיד:הטינה P:
סרט בקולנוע:היום,מדגסקר
שיר ששמעת: נו השיר של הלמור
השיר שנתקע בראש:^
האיש שהתקשרת אליו: אמ..אף אחד X:
האיש שהתקשר אליך: יוליע
תוכנית טלוויזיה שראית:לא זוכרת
אדם שחשבת עליו: ל.לא דברים טובים :/ האם
אתה דלוק על מישהי:נופ.
אתה רוצה לגור במקום אחר:יאפ
אתה חשבת להתאבד: לא עכשיו :O
אתה מאמין באהבה ווירטואלית: תלוי.
אוהב רכבות הרים: לא ממש האמת
האם אי פעם
בכית על בת: כן
בכית על בן:כן
נזרקת על ידי מישהו: לא בקטע של בוי פריינד וגירל פריינד.אבל כן.
ראית את מגדל אייפל?: כן,בתמונות
עישנת?: בחיים לא
שתית אלכוהול?: ^
ניסית דיאטה?: כה
פגשת סלבריטי?: המ..אם ישראל אהרוני/חני נחמיאס/טל מוסרי/המורדים
/טל מן נקראים סלבריטאים אז כן
התגעגעת למישהו?: בטח ..
שיקרת: מי לא?
נעצרת: היום XD
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן.
הופעת בציבור בפיג'מה?: כה
בכית בסרט?: כה
היית על במה?: כה
חשבת שאתה הולך למות: כה
נכשלת במקצוע?: כה
הורידו אותך כיתה?: לע
הקפיצו אותך כיתה?: לע
רצית להיות המין השני?: כה
נשבר לך הלב: כה
שברת לבבות:כה X:
נישקת בנות: לע
נישקת בנים: לע
השם שלך הופיע בעיתון: כההה
התחרטת על דברים שעשית: בהחלט. ועכשיו החלק המוזיקלי
איזה שיר של קלי אתם הכי אוהבים:וואי..המ..נראה לי שBTHE
איזה שיר של קלי אתם הכי שונאים:בלע..המ X:
איזה אלבום של קלי אתם הכי אוהבים:Break Away X:
איזה קליפ של קלי אתם הכי אוהבים:XX:
איזה שיר אתם הכי אוהבים(בכלל):לודעת
איזה שיר אתם רוצים להקיא עליו(בכלל):כל שיר של 50 סנט/מזרחית/דיכאון/בריטני ספיכס.
הזמר\ת אהובים עליכם:קלי,דע!
להקה אהובה:בלו :p
השיר הכי חרוש:אצלי? BTHZ
אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם:חעכחכליכמחיאכלי י'קרציה!!
ולסיכום: מה השעה עכשיו:23:36

למעלה