שאלון!

../images/Emo28.gif שאלון! ../images/Emo28.gif

הורדתי את ה"שבועי" כי זה יותר כמו "חודשי". XD מצטערת,הכול בגלל הלימודים המזורגגים האלה.
תהנו. :) בכללי: שם: גיל: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם את אוהבת לצחוק על אנשים: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: כמה אחים יש לך? מאמין באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? מאמין באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית? אתה אוהב ילדים? אתה וותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? מהי המילה שמאפיינת אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים? לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: הדבר האחרון ש.. עשיתי: קראתי: זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: . חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: מי היית רוצה... להרוג: לשמוע: להיות כמו: האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: בטלוויזיה:. במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: הדבר האחרון שאמרת: הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה: מעשן?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: מאמין בשטן: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי:

Earth to Bella

New member
תקראו!!! ../images/Emo41.gif

בכללי: שם: אור גיל: 18 וכמעט וחצי מזל: טלה מאכל אהוב: כל מה שמשמין ואי אפשר לאכול שתייה מועדפת: קפה סדרה: שני גברים וחצי האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם את אוהבת לצחוק על אנשים: לפעמים חיות מחמד: אין מכונית אידיאלית: מממ לאדעת מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: משתנה...אבל זה בעיקר בלס, וETF ופארמור וכאילו נגיד את באסטד אני תמיד יאהב חחח כמה אחים יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית? אממ לאדעת הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? כל כך הרבה דברים מה הדבר שעושה אותך למאושר? שמראים לי אהבה מה אתה אוהב לעשות? מה לא מקומות בילוי מועדפים: בית, בורגוס, ים, איגלו, קניון אתה אוהבת להיות בבית? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה וותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, קבלת האחר כמו שהוא וסקס P: המרחק הפיזי כן קובע? לא מהי המילה שמאפיינת אותך? פרפקציוניסטית אתה בחור קנאי? אני לא בחור. אבל לא, לא קנאית במיוחד..אני נוטה לסמוך על אנשים קרובים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "יא גיי" או משהו כזה חח האם אתה מאמין בה´?: לא הכי החיים הטובים לדעתך: כן בערך היחסים עם ההורים טובים? מצוינים לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: ברגע זה: לובש: תחתונים, ג'ינס, חזיה, טופ, גופיית סבא, חולצה וגרביים P: מוזיקה: מתנגן לי בראש holding on של SKSK שנאבד לי מהמחשב משום מה >: חושב על: נתי הדבר האחרון ש.. עשיתי: יצאתי עם חברים קראתי: הנעלמים של הרלן קובן זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטי קפה/תה: קפההה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות . חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה מי היית רוצה... להרוג: אפחד לשמוע: נתי להיות כמו: אלופי עולם האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: שחק אותה סמארט בטלוויזיה:. מממ שודדי הקאריביים במחשב: לאדעת מספר אחרון שחייגת: דור דבר אחרון ששתית: מיץ ענבים דבר אחרון שאכלת: שלוק פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: היום הדבר האחרון שאמרת: ביי? חח הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: דור הריח האחרון שהרחת: סבון האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא קורא עיתון: לפעמים מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא זה ולא זה אוהב אלכוהול: לא מאמין באסטרולוגיה: לפעמים מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא באמת מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לאדעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא חובש כובעים: לא שונא את עצמך: קצת לפעמים [בעיקר בזמן האחרון..] מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: בערך מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כןןןןןן
אוהב ציניות: כן שר במקלחת: לא האם יש לך: סודות: לא נראהלי.. חלום שחוזר על עצמו: בדרך כלל לפני נסיעות חשובות אני חולמת שאני שוכחת להגיע בזמן וכולם נוסעים\ שוכחת להביא דברים..וכו' פירסינג/קעקועים: הרחבה וספטום שתמיד בפנים...וואמפייר לשעבר וסמיילי לשעבר...קעקוע בתכנון מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מאמנת סרט אהוב: טיטאניק ושודדי הקאריביים 123 פשלה: לא חושבת הבן אדם הכי שנוא: לאדעת הדבר הכי קשור אלי: אממ מכתבים וכאלה הכי שונא בעצמי: שאני שמנה

xXx Lilo xXx

New member
שודדי הקריבים ../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

יש לי את כולםםםם D: אגב, איך הסרט שחק אותה סמארט?

Johnni456

New member
ג'ק ספארו../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

שחק אותה סמארט זה סרט ממש טוב

Earth to Bella

New member
האמת...

ציפיתי לקצת יותר מצחיק מסטיב קארל [או איך שלא קוראים לו אני תמיד שוכחתXD] אבל סרט נחמד בכללי

xXx Lilo xXx

New member
הציונים של הבגרות הגיעו היום לבצפר ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אבל לא היה לי אומץ בשיט ללכת לקחת את שלי ;;
בכללי:
שם: ליאת גיל: 17 מזל: תאומים מאכל אהוב: כרגע: פיצה עם תירס או מרגריטה XD שתייה מועדפת: נסטי אפרסקים סדרה: יש מלא.. כמו דרק, על טיבעי, מגרש ביתי וכו וכו האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא XD האם את אוהבת לצחוק על אנשים: לפעמים חיות מחמד: אן לי ;; מכונית אידיאלית: לאדעת. אבל שבכיסא של הנהג יהיה כרית מתנפחת, אני גמדה וזה יהיה מוזר שלא יראו אותי XD מוזיקה בכלליות: רוק אלטרנטיבי, פאנק רוק... וכאלו. להקה אהובה: אי אפשר לבחור. אני אוהבת את כל הלהקות שאני שומעת. כמה אחים יש לך? אחות אחת. מאמין באהבה וירטואלית? לא כ"כ הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? אהא מאמין באהבה ממבט ראשון? אהא מהי אהבה בשבילך? לאדעת מה הדבר שעושה אותך למאושר? כשלאנשים אכפת ממני. מה אתה אוהב לעשות? מחשב / לשמוע מוזיקה / לצייר רישומים. מקומות בילוי מועדפים: אין כ"כ אתה אוהבת להיות בבית? לא תמיד אתה אוהב ילדים? (זה נשמע כאילו השאלה מופנת לפדופילים XD) אממ ניראה לי. אתה וותרן או עקשן? עקשנית רצח אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמממ אינלי מושג! המרחק הפיזי כן קובע? כן מהי המילה שמאפיינת אותך? פרנואידית את בחורה קנאית? כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "לאדעת" || הצילו? האם אתה מאמין בה´?: כן החיים הטובים לדעתך: לא כ"כ היחסים עם ההורים טובים? אפשר לומר לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: שחור לעיניים ולפעמים חום. ברגע זה: לובש: גופייה עם מלא ציורים שחורה כזאת, מכנס ברך, תחתונים, וחזיה XD מוזיקה: The Rasmus - Livin' In A World Without You חושב על: על הרבה דברים רעים. הדבר האחרון ש.. עשיתי: בכיתי. קראתי: ספר מת' זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: . בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים
קולה/פפסי: איכס שניהם. מי היית רוצה... להרוג: אחותי לשמוע: סטיצ'י
להיות כמו: נמנמ לאדעת. האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: אמממ ואי זה היה מזמן, סרט עם דרייק בל, אממ משהו שהוא כמו ספיידרמן. לא זוכרת תשם. בטלוויזיה:. ספייס ג'ים
במחשב: קאמפ רוק מספר אחרון שחייגת: אבא דבר אחרון ששתית: מיץ פטל דבר אחרון שאכלת: שניצל פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: כשחזרתי מבצפר (בתשע וחצי) פעם אחרונה שחייכת: אתמול. הדבר האחרון שאמרת: "כן בטח" (השכנים החדשים מימול עושים שיפוצים אז השכנה בקשה לשירותים XD) הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: קוסטה הריח האחרון שהרחת: הבושם "טאצ' אוף פינק" האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא XD מנגן על כלי נגינה: הלוואי מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אממ אולי. קורא עיתון: אהא מאמין בנסים: לא כ"כ מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: אהא רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא כ"כ בטוחה. אוהב אלכוהול: שנדי נחשב? (זה מלא ספרייט אז לא ניראה לי) מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא (מכללה.) מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא חובש כובעים: אהא
שונא את עצמך: אהא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: לא XD מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: כן מאמין בשדים ורוחות: לא כ"כ נותן אמון בקלות: אהא אוהב לטייל בגשם: תתפלאו, כן. אוהב ציניות: אהא שר במקלחת: לא האם יש לך: סודות: כן, למי אין ><" חלום שחוזר על עצמו: אהא פירסינג/קעקועים: הלוואי. אבל לצערי ישלי רק לובים... (באלי וומפייר או הליקס.. מה שיבוא קודם.) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: עיצוב פנים ואזריכלות סרט אהוב: שודדים הקריבים (כל הטרילוגיה), קאמפ רוק XDDD אחד הקורעים), רובין הוד: גברים בגטקס, ויש עוד מלא.. פשלה: אני פשלה אחת גדולה XD הבן אדם הכי שנוא: יש מלא הדבר הכי קשור אלי: היומן שלי הכי שונא בעצמי: שאני בטטה.

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

בכללי: שם: סתיו גיל: 14 ושבוע ויום
מזל: בתולה מאכל אהוב : ספגטי ופיצה וגלידה ואוכל סיני שתייה מועדפת: מים סדרה: סאות' פארק ומשפחת סימפסון
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: כן.. אנסתי אבוקדו
האם את אוהבת לצחוק על אנשים: לפעמים חיות מחמד: כלב וחתולה מכונית אידיאלית: לאדעת מוזיקה בכלליות: כמעט כל סוגי הרוק להקה אהובה: אין אחת.. פארמור, סאם 41, שייגעצ וסיקס אייאם. כמה אחים יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית? לאדעת הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? את האנשים מהפורום
מאמין באהבה ממבט ראשון? לאדעת מהי אהבה בשבילך? "משהו קטן וטוב"
מה הדבר שעושה אותך למאושר? מוזיקה מה אתה אוהב לעשות? מוזיקה
מקומות בילוי מועדפים: ים, ת"א ובית. אתה אוהבת להיות בבית? כה אתה אוהב ילדים? לא ממש
אתה וותרן או עקשן? עקשנית >< אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? מה שאור אמרה
המרחק הפיזי כן קובע? נראה לי שכן מהי המילה שמאפיינת אותך? מוזרה Oם אתה בחור קנאי? לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לאדעת האם אתה מאמין בה´?: לפעמים החיים הטובים לדעתך: לפעמים היחסים עם ההורים טובים? לפעמים לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: ברגע זה: לובש: גופיה, בוקסר, חזיה ותחתונים XD מוזיקה: tomorrow של sixx:a.m חושב על: עליו.. הדבר האחרון ש.. עשיתי: נשמתי קראתי: את השאלון הזה זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית נראה לי קפה/תה: שוקו
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: . שואפת לשלמות חתולים/כלבים: גם וגם אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה מי היית רוצה... להרוג: רוב האוכלוסייה בבצפר .. לשמוע: אותו להיות כמו: לאדעת האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: גט סמארט בטלוויזיה:. חשופים נראה לי במחשב: מספר אחרון שחייגת: לא זוכרת דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: פיתה
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: היום הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הבן האחרון שדיברת אתו ברשת : לא יודעת הריח האחרון שהרחת: לא יודעת האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: גיטרה
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לאדעת קורא עיתון: לא מאמין בנסים: לא חושבת מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא ממש
רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא זה ולא זה אוהב אלכוהול: רק בריזר
מאמין באסטרולוגיה: לפעמים מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: נראה לי .. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא חובש כובעים: רק צמר שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לפעמים אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: ממש לא אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כה שר במקלחת: לפעמים
האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: הלוואי.. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו שקשור למוזיקה סרט אהוב: נראה לי ששודדי הקאריביים פשלה: חחחחח כן הבן אדם הכי שנוא: הרבה...
הדבר הכי קשור אלי: הגיטרות והMP4 שלי הכי שונא בעצמי: לאדעת

נסטי XD

New member
זה נמחק לי. דאמט

שם: דנוש גיל: 15 מזל: בתולה מאכל אהוב: שניצל שתייה מועדפת: נסטי סדרה: מגרש ביתי, האנטומיה של גריי, פשע מן העבר האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אה..לא? האם את אוהבת לצחוק על אנשים: כה חיות מחמד: כלבה בשם צמר מכונית אידיאלית: מרסדס להקה אהובה: פארמור, סאם41, מקפליי, גו:אודיו וכו' כמה אחים יש לך? 2, סתומות במיוחד מאמין באהבה וירטואלית? כה הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? התחתנתי עם מישו מהאינטרנט מאמין באהבה ממבט ראשון?כה מהי אהבה בשבילך? אינלי מושג איך להסביר את זה. מה הדבר שעושה אותך למאושר? נסטי מה אתה אוהב לעשות? לאכול ולנגן מקומות בילוי מועדפים: מנטה ומק' אתה אוהבת להיות בבית? כה אתה אוהב ילדים? כה אתה וותרן או עקשן? עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נשיקות, סקס וכל השאר XD המרחק הפיזי כן קובע? כה מהי המילה שמאפיינת אותך? כאפות XD אתה בחור קנאי? מאוד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "בתכלס כה" , "מה קורה נששששששששששששששמה?" האם אתה מאמין בה´?: כה החיים הטובים לדעתך: לישון בערסל וביד יש ליטר וחצי של נסטי היחסים עם ההורים טובים? כרגע לא, הם מעצבנים אותי ואני שונאת שהם ככה. לבוש: מה שיוצא מהארון ~סטגדיש~ איפור: עפרון שחור לובש: גופיה תכלת, חזיה בצבע גוף, תחתונים אדומים, מכנסיים שחורים וכפכפים מוזיקה: עכשיו? אנלא שומעת כלום XD חושב על: כמה כאפות אני יוצאת כל פעם כשאני רואה מישו
הדבר האחרון ש.. עשיתי: בכיתי קראתי: ספר באנגלית זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:אני פרפקציוניסטית
חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי:קולה מי היית רוצה... להרוג: הרבה אנשים
לשמוע: את פארמור בישראל להיות כמו: פיטר פן הסרט האחרון שראית בקולנוע: וול E בטלוויזיה:.מגרש ביתי במחשב: קליפ של fightstar מספר אחרון שחייגת: אבא שלי דבר אחרון ששתית: ספרייט [7 up] דבר אחרון שאכלת: גלידת קראנצ' פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 5 דקות פעם אחרונה שבכית: עכשיו פעם אחרונה שחייכת: לפני יומיים הדבר האחרון שאמרת: "מה אכפת לכם, אינלי כוח לזה.." הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: סתיו הריח האחרון שהרחת: אמור אמור האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה:כה מנגן על כלי נגינה: על 2! מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:כה קורא עיתון: כה מאמין בנסים: כה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: משתדלת רואה בשוטרים חברים או אויבים: אומג, השכן שלי שוטר והוא כל הזמן מסתובב בלי חולצה והוא ממש, ממש רחוק מרזה XS אוהב אלכוהול: כה מאמין באסטרולוגיה:כה מאמין בקסמים: לא מתפלל:כה מבקר בבית כנסת:כה לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:כה חובש כובעים: לא שונא את עצמך: כה מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כה אוהב את הכתב יד שלך:לא מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: כה נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כה אוהב ציניות: כה שר במקלחת:כה האם יש לך: סודות: לכולם יש חלום שחוזר על עצמו: כה פירסינג/קעקועים: לא, אבל מתה לעשות מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לאלף דולפינים XD, או להיות בלהקה סרט אהוב: הרבה. אינלי כוח לחשוב עכשיו פשלה: יותר מדי ביומיים האלה XD הבן אדם הכי שנוא: ווואו, באה לי טוב השאלה הזאת, אני סתם שונאת מישי בגלל מישו הדבר הכי קשור אלי: אמפי וגיטי ופסנתי [האמפי, הגיטרה והפסנתר] הכי שונא בעצמי: הכל

Emergency Exit

New member
ואוווווווו,../images/Emo41.gif

אני שונאת שאני כותבת שנים משהו ארוךכזה.. וזה נמחק! פעם כתבתי שאלון 100 עובדות על עצמי, היתי ב92 בערך והתנתק לי האינטרנט ראררררררר.

Gore Whore

New member
../images/Emo110.gif

בכללי: שם: נוי גיל: עוד 7 חודשים ו4 שנים 18 D: מזל: טלה מאכל אהוב: פסטההה שתייה מועדפת: קולהה סדרה: גריקק
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא, אבל היום ביצעתי "פשע" XD האם את אוהבת לצחוק על אנשים: כה חיות מחמד: לאקיי
כלב קטן-טיפש-שמן שליי!! מכונית אידיאלית: אנלא יודעת אבל היא תהיה ירוקהזוהרת! מוזיקה בכלליות: רוק וכל השיט שמסביב.. להקה אהובה: היוזד, A7X, וFTSK כמה אחים יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כה מאמין באהבה ממבט ראשון? כה מהי אהבה בשבילך? ?! מה הדבר שעושה אותך למאושר? דברים טובים. מה אתה אוהב לעשות? שטויות מקומות בילוי מועדפים: השבטט, הקניון, הפארק שמאחורי הקניון, הבית של חברה שלי, הפנטהוז של חברה אחרת שלי :> אתה אוהבת להיות בבית? כהה אתה אוהב ילדים? כשהם ממש קטנים ולא מדברים ורק ישניםאוכליםומחרבנים. אתה וותרן או עקשן? עקשנית ממש D: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? נראלי מהי המילה שמאפיינת אותך? "ילדותית" אתה בחור קנאי? אני לא בחור D: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "זונה!" "שרמוטה!" [גם לזכרים] [חהחהחהחהחה אבא שלי קרא לי זונה] האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: איזה שאלות... היחסים עם ההורים טובים? סבבה [חחח קראו ת'תשובה של 3 שאלות למעלה
] לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: ברגע זה: לובש: חולצה של הגדוד שלנו, בוקסר של בוב ספוג, וכל הצמידים הרגילים וזה. מוזיקה: משהו של הסמאשינג פאמפקינס חושב על: מה לכתוב פה
הדבר האחרון ש.. עשיתי: כתבתי פה קראתי: את השאלה זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי קפה/תה: אייסקפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה מי היית רוצה... להרוג: אפאחד לשמוע: את ידיד שלי טיפה עכשיו
להיות כמו: אחתהמדריכות בצופים, היא פשוט מדהימה *-* [גם באישיות] האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: מאמא מיה
בטלוויזיה: כמעט מלאכים במחשב: אני עושה ת'שאלון הזה מספר אחרון שחייגת: לילד מהכיתה שלי דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: פיצה פעם אחרונה שהתקלחת: לפני חצי שעה פעם אחרונה שבכית: לוזוכרת, אולי היום מצחוק או מעייפות פעם אחרונה שחייכת: שכתבתי את הקטע שאבא קרא לי זונה כי זה היה קטע ממש מצחיק
הדבר האחרון שאמרת: "באבאלבובאשובגשובגשובג" הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: פיייי כמה שמן לא דיברתי ברשת P: הריח האחרון שהרחת: את השמפו האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: בערך מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן!! קורא עיתון: לא מאמין בנסים: קצת מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא רואה בשוטרים חברים או אויבים: פטוט! מזה השאלה הזאת? אוהב אלכוהול: לא ניסיתי מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: בבר מצווה מדיי פעם לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: המון זמן לא דיברתי בדברים האלה חובש כובעים: מדיי פעם שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: לאלאלא מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: טיפה <: נותן אמון בקלות: נראלי אוהב לטייל בגשם: מדיי פעם אוהב ציניות: אני צינית בעצמי שר במקלחת: לרוב האם יש לך: סודות: כה חלום שחוזר על עצמו: היה פירסינג/קעקועים: רק הלובים הרגילים מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: בערך סרט אהוב: יש לי כמה פשלה: כהה הבן אדם הכי שנוא: לא כ"כ הדבר הכי קשור אלי: אלייך? לויודעת
הכי שונא בעצמי: בפנימי? מדיי פעם לוקח לי זמן להבין בדיחות וכאלה.

Emergency Exit

New member
מי יקרא.XD ../images/Emo204.gif

שם: ליאור גיל: 15וחצי מזל: גדי מאכל אהוב: פסטה, ספגטי, ארטיקים.
שתייה מועדפת: קולה\נסטי סדרה: "גיבורים"\ "סקראבס" האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: גניבה של.. מדבקות?XD האם את אוהבת לצחוק על אנשים: לפעמים חיות מחמד: ארנב מכונית אידיאלית: ג'יפ\ מכונית קטנה מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: אסקייפ דה פייט\פראמור כמה אחים יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כע מאמין באהבה ממבט ראשון? לפעמים מהי אהבה בשבילך? מושג מה הדבר שעושה אותך למאושר? שקט ושלווה מה אתה אוהב לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית? כן אתה אוהב ילדים? לאממש אתה וותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אוכל, סקס, ולישון. סתם חחXD (כמו פיפי ולישוןXD) המרחק הפיזי כן קובע? כן מהי המילה שמאפיינת אותך? ש-ר-ו-ט-ה אתה בחור קנאי? אני לא בחור. אבל כן. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: פאקקקקק. \ יהייי. \ בולבול. האם אתה מאמין בה´?: לפעמים החיים הטובים לדעתך: לפעמים היחסים עם ההורים טובים? לפעמים XD לבוש: חצאיות\מכנסיים קצרים.. קייצי זה הכיאחי. איפור: עיפרון שחור\כחול\ירוק, לאבלו.. וזהו. ברגע זה: לובש: גופיית גיטרות לבנה ומכנס ג'ינס של אמא מוזיקה: The flood חושב על: אמא צועקת ויש לי שיעוריםםם הדבר האחרון ש.. עשיתי: קניתי בריסטולים קראתי: את הספר לשון זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבהפרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: . שואף אבל אם אין אז לוקחבקלות חתולים/כלבים: חתולכלב אוכל/ממתקים: אוכלל קולה/פפסי: קולה
מי היית רוצה... להרוג: את כולם לשמוע: אסקייפ בהופעה
להיות כמו: כוסיות רוסיות XD
האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: לאזוכרת
בטלוויזיה: סווני טוד במחשב: שודדי הקריבאיים מספר אחרון שחייגת: אבא דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: פירה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: אתמול בערב פעם אחרונה שחייכת: היום הדבר האחרון שאמרת: "כן" הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: ג'סיקה הריח האחרון שהרחת: של מחברת לשון האם אתה: מעשן?: נאא ישן עם חיות פרווה: כן מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אולי קורא עיתון: כע מאמין בנסים: כע מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כע רואה בשוטרים חברים או אויבים: לאיודעת אוהב אלכוהול: נאא מאמין באסטרולוגיה: כע מאמין בקסמים: כע מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כע מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: כע נו זרמו XD חובש כובעים: כע שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא נתקלתי באחד אוהב את הכתב יד שלך: לא ממש מאמין במכשפות: כע מאמין בשטן: כע מאמין בשדים ורוחות: כע נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כע אוהב ציניות: כע שר במקלחת: כעעעע האם יש לך: סודות: לכל אחד יש חלום שחוזר על עצמו: משהו עם גמל ובור פירסינג/קעקועים: לאממש מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: פירסרית\פרסומאית\סוכנת לאדעתת סרט אהוב: סקס והעיר הגדולה, 21, מועדוןקרב, שמש נצחית בראש צלול פשלה: פעם נתקעתי בעגלה של תיקים ונפלתי הבן אדם הכי שנוא: לאיודעת הדבר הכי קשור אלי: פלאפון, אוכל הכי שונא בעצמי: אף פוווווווווו. |נחה|

Emergency Exit

New member
חחח קראתי את שלך קצת אחרי,

והתשובות שלנו דומות XD ב"אהבה בנויה מ3 מרכיבים" וב"אתה בחור קנאי?" XDD

:) ../images/Emo141.gif

בכללי: שם: שירז. גיל: 15.4 מזל: שור. חע. מאכל אהוב: כל דבר שמשמין.
שתייה מועדפת: נמנמ נסטי אפרסק,קולה. סדרה: הירוז!
האוס,על טבעי.
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: חחח עוד לא. האם את אוהבת לצחוק על אנשים: לצחוק איתם,לא עליהם.
חיות מחמד: דגים? >< מכונית אידיאלית: הממ לאדעת,לא ממש מתלהבת ממכוניות. אפשר אופנוע?
מוזיקה בכלליות: רוק,פופ בריטי. להקה אהובה: יש המונים. כמה אחים יש לך? שלושה. מאמין באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כן. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. לאדעת. מהי אהבה בשבילך? מה זה השאלות האלה?
מה הדבר שעושה אותך למאושר? הממ. האנשים מסביבי,i guess. וחנויות ספרים! XD מה אתה אוהב לעשות? לקרוא. המוןהמון. לראות כלמיני סדרות. לשמוע מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים: קניון,קולנוע,בית. XD אתה אוהבת להיות בבית? אתה אוהבת?
כן. אתה אוהב ילדים? לאאא. תלוי באיזה גיל בעצם. אתה וותרן או עקשן? עקשן מאודמאוד. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? beats me. המרחק הפיזי כן קובע? dunno. מהי המילה שמאפיינת אותך?
וואלה לא יודעת. עקשנית? XD some will say משוגעת. אתה בחור קנאי? נופ. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: המממממ. "מה יש לך,נדפקת?" האם אתה מאמין בה´?: יאפ. החיים הטובים לדעתך: הממ. היחסים עם ההורים טובים? כן. לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: טיפוסי מאוד.
איפור: לא מתאפרת. איכ. ברגע זה: לובש: מכנס וחולצה של הצבא. מוזיקה: The Kooks-Shine On. חושב על: כמה שאח שלי קוץ בתחת. הדבר האחרון ש.. עשיתי: צעקתי על אח שלי והגברתי את הווליום באייפוד. קראתי: קוראת את The Final Detail של קובן. זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: אף אחד. קפה/תה: קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בין לבין כזה. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: חחחח ברור שממתקים,מה נראה לכם? XD קולה/פפסי: קולה. מי היית רוצה... להרוג: כלמיני. אפשר את אח שלי?
לשמוע: הא? >< להיות כמו: לאדעת. האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: המממ. "מאמא מיה". אל תראו! סרט טיפשי. בטלוויזיה: הממ חלק מ"קזנובה" עם הית' לדג'ר אתמול
. במחשב: ראיתי... "על טבעי" שלשום. מספר אחרון שחייגת: נראה לי שלמורן. דבר אחרון ששתית: נס קפה. דבר אחרון שאכלת: עוגה. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: שבועיים ומשו. פעם אחרונה שחייכת: לפני... חצי שעה? הדבר האחרון שאמרת: לאח שלי "למה אתה חייב להרוס כל דבר?!" כי הוא ספיילר לי על "על טבעי".
אידיוט. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הרבה זמן שלא. הריח האחרון שהרחת: של הסבון ידיים. האם אתה: מעשן?: נופ. ישן עם חיות פרווה: נופ. מנגן על כלי נגינה: נופ.
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: נופ. קורא עיתון: יאפ. מאמין בנסים: ...... לא יודעת. מאמינה שקרו ניסים פעם,עכשיו לא ממש. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: סובלני או סבלני? כי יש הבדל.
סבלני ממשממש לא. סובלני,נראה לי שכן. רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא רואה בהם כלום. XD אוהב אלכוהול: לא. מאמין באסטרולוגיה: לא. מאמין בקסמים: חחח מה,ה"פ stuff?
הלוואי. מתפלל: יאפ. מבקר בבית כנסת: פעמיים בשנה. XD לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כמובן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: תלוי מאיפה הם הביאו את המספר שלי. חובש כובעים: לא. שונא את עצמך: לא.
מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: רוב הזמן כן. מאמין במכשפות: לא. XD מאמין בשטן: לא. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: כן. אוהב לטייל בגשם: כןכןכןכן.
אוהב ציניות: חחחח כן. שר במקלחת: כן.
האם יש לך: סודות: i guess. חלום שחוזר על עצמו: כן. יותר כמו סיוט. פירסינג/קעקועים: לא.
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: רופאה. סרט אהוב: שודדי הקאריביים,קזנובה... פשלה: ? ^^ הבן אדם הכי שנוא: מישהי מהבית ספר. הדבר הכי קשור אלי: האייפוד שלי. XD הכי שונא בעצמי: את השומנים.

למעלה