שלום לכולם!

silverhawk

New member
../images/Emo28.gif שלום לכולם!

קסמים – משחק ילדים? חשבו שוב. אמן החושים, נמרוד הראל, לוקח את אמנות הקסם והאשליה למדרגה הבאה. תוך שימוש בכוחות האינטואיציה והאוטוסוגסטיה, הולך נמרוד על הגבול בין פסיכולוגיה לפארא-פסיכולוגיה ובוחן בתוכניתו 'בלתי נתפס' את גבולות הדימיון ויכולת ההשפעה של המוח האנושי. קריאת מחשבות, טלקינזיס ושליטה מוחית, בכל אלו ועוד תוכלו לחזות בתכנית המופלאה אשר תגרום לכם לפקפק בכל מה שראיתם כמובן מאליו ולבחון מחדש את עולם האמונות שלכם. כמה כללים:
קללות ושפה גסה אינן מקובלות בפורום. הודעות שכאלו יימחקו מייד.
אני מבקש לשמור על תרבות הדיון בפורום. כבדו אחרים כפי שהייתם רוצים שיכבדו אתכם.
הפרסום בפורום אסור. שימו
- נמרוד הראל מעולם לא טען כי הוא בעל כוחות על טבעיים. כל ה'קסמים' המוצגים בתוכניתו מבוססים על אשליות או השפעות מנטליות אחרות. לאור זאת, אין טעם בהודעות המציגות אותו כשרלטן, רמאי או כל דבר אחר. במקום זו, פשוט שבו ותהנו מהמופע.

silverhawk

New member
כמה פרטים על נמרוד

נמרוד עוסק במנטליזם וקלוז-אפ מזה כחמש עשרה שנים. עם נסיון של אין ספור הופעות ברחבי הארץ ובחו"ל, במגזר הפרטי ובמגזר העסקי, נמרוד נחשב כיום לאחד מהמובילים בארץ בתחומים אלה. בשנים האחרונות החל לחקור ולהתמחות בסוגסטיות ודמיון מודרך. המופע הפרונטלי "אומנות התדהמה" איתו הוא מופיע מזה כמספר שנים בארועים ציבוריים ופרטיים מציג תופעות מדהימות הקשורות למוח, לגוף, למה שביניהם, ולמה שמעבר להם. המופע זכה לתשבחות ותגובות נלהבות בכל מקום בו הוצג. במקביל לקריירת המנטליזם נמרוד פעיל בתחום הסקפטיזם, עוסק בכתיבת פרוזה (ספרו הראשון "כפירה" יצא לאור ב-2005), מחזיק בתואר B.Sc. בהנדסת תוכנה, ולומד עתה לימודיM.A. בחוג לתורת הספרות כללית שבאונ' ת"א. הפרטים לקוחים מאתרו של נמרוד הראל: http://www.nimrodharel.co.il

Sweet Girl7

New member
איך הוא קורא מחשבות?? אין לזה קסם

אני לא מבינה איזה פטנט יש בזה שכל הקוסמים האלה גם קוראים מחשבות או מצליחים לצייר את אותו ציור שמישהו אחר צייר ומעביר לו דרך המחשבה. איך הם עושים את זה???

silverhawk

New member
לקוסמים הפטרונים ../images/Emo8.gif

הלוואי והייתי יודע, אבל בדבר אחד את יכולה להיות בטוחה - כוח על טבעי זה לא.

Sweet Girl7

New member
אבל אין לזה הסבר אחר

זה חייב להיות טלפתיה. אני לא מבינה את נמרוד הזה אם הוא כל כך טוען שהכל זה פסיכולוגי ומנטליזים ואין שום כח על טבעי אז איך הוא מגלה את מה שאנשים חושבים ואפילו יודע כמה ילדים יש למישהו ואם זה בן ובת. (כמו בעונה הקודמת עם האיש הדתי)

reko

New member
אתה קשקשן בלתי נלאה

כמה פעמים תביא את הדוגמא הזאת? אין לכם הסברים למה שאתם רואים. תראו איפה אורי ואיפה אתם...

junior gong

New member
אני אגיד לך איך

שני מליון אנשים ראו את התוכנית של גלר..........אתה רוצה להגיד לי שאף אחד מהם לא אמר לעצמו " ואללה אני מרגיש שזה דג? " זה לא בגלל שהוא העביר להם מחשבות, זה אותו דבר אם אני אעמוד מול שני מליון אנשים ואתן להם חמישה ציורים ואגיד להם אני מעביר לכם את הציור שבחרתי בכוח המחשבה, מה הסיכויים שחלק גדול מהמליון וחצי יבחר את אותו ציור שבחרתי, אתם רוצים להגיד לי שאין סיכוי שבני מליון האלה יש מאות אנשים שבחרו דג? איזה כוח מנטלי ואיזה נעליים, אני למשל חשבתי על כוכב......ואם אם ישבנו 20 איש וצפינו בתוכנית בטוח אחד מאיתנו יגיד דג זה לא אומר שהוא קלט את מה שאורי משדר זה פשוט מאוד הקסם הזה........ תשבו מול 20 אנשים, תציירו להם חמש ספרות 1-2-3-4-5 ותגידו להם אני מעביר לכם את הסיפרה שבחרתי בכוח המחשבה.......בטוח אחד או יותר מהם יקלע למספר שבחרתי......ואז אני אגיד ויייייייייי זה עבדדדד זה עבדדדדדדד........סעמק טימטמו את האנשים.

LEATHER REBEL

New member
אני אגלה לך איך

בכדי לקרוא מחשבות של מישהו/י, יש צורך בשיתוף פעולה של האיש/ה ה"נקרא/ת". אין כל אפשרות להכריח אותו/ה לשתף פעולה, ומכאן, שאם האיש חושב בכוח "אני לא אתן לו לקרוא אותי" העסק לא יעבוד.

misipipi

New member
סליחה , אז מה זה היה כיסוי העניים?

פארא-פסיכולוגיה? , חוש השקר..?

למעלה