שלום!מקבלים סמויים?

galgooll

New member
../images/Emo28.gifשלום!מקבלים סמויים?../images/Emo9.gif

זהו....! אני יוצאת אל האור....! הי לכולם, דודי ,נשמה שלי גם אני כאן. איזה פורום מדהים ועושה רושם שעוד יגדל ויהיה מדהים יותר! אני גל. בשנתיים האחרונות אמא של אלעד .(מה? כבר עברו שנתיים....?
) אני שחקנית , זמרת , מלחינה ויוצרת לילדים- בין היתר יש לי גם פנסיון כלבים אבל זה בפורום אחר...
בעלי מעבד מוזיקילי ויחד אנחנו יוצרים מוזיקה להצגות והפעלות שלי ושל אחרים. בימים אלה יש לי הפעלה שמיועדת לילדים בשיתוף ההורים ( 1/2 שנה עד 3 ) וזו ההזדמנות להגיד תודה לאבישג שדרכה הגעתי למשחקיה בבינימינה שם אני מופיעה כל יום ראשון ( הפירסום על המשחקיה היה כאן בפורום) כייף להיות כאן!

שלום גל! את נשמעת לי מוכרת...

שמח שהחלטת לצאת מחושך לאור, יופי שגם את איתנו !!!! צודקת...זה באמת פורום נפלא שמהיום הראשון, עוד כשגלשתי זמן רב כסמויי...פשוט התאהבתי בו ובאנשים
אני בטוח שעם הזמן תלמדי להכיר אותם טוב יותר ותרגישי כמוני כאילו הם משפחה שניה. מחר אני מבטיח להוסיף לשירשור זה כמה מילים ולספר לחברים על הכרותינו האישית והמיקצועית הקצרצרה...ענין של כמה? 18? 20??? שנה....אוייייי אנחנו כבר ממש
......כפי שאני נוהג לעשות למצטרפים חדשים שאני מכיר אותם או את פועלם. כייף שאת כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

galgooll

New member
אנחנו צעירים ממי

זה השנים המזדקנות.....
חוץ מזה התחלנו צעירים..... וכן יקירי ....אני ואתה כבר 20 שנה !!! נשיקות אני רצה להתחיל את היום......

למעלה