שרשור הכרות

המממ

New member
../images/Emo28.gif שרשור הכרות ../images/Emo28.gif

חשבתי על זה, שמזמן לא עשינו שרשור הכרות... אז הרי כמה קטגוריות להנאתכם: 1. שם: 2. תאריך לידה (עם שנה, שנדע בני כמה אתם!): 3. איזור מגורים: 4. מוזיקה אהובה: 5. משחק אהוב בפורום: 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי: 7. תחביבים: 8. פורומים מומלצים: 9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל: 10. נאום נרגש: כמובן כל אחד מוזמן גם לצרף תמונה שלו או של חיית המחמד שלו ובכלל הרגישו חופשיים לחרוג מ-10 הסעיפים אם אתם חשים צורך עז. בהנאה!

עונה

1. שם:גלעד 2. תאריך לידה (עם שנה, שנדע בני כמה אתם!):הלועזי זה 30/7/90 3. איזור מגורים:ירושלים 4. מוזיקה אהובה:רוק ורגאיי 5. משחק אהוב בפורום:לא יודע אני חדש.. 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי:כינוי, חברים שלי קראו לי ככה וחתימה זה סיפור ארוך.. 7. תחביבים:הרבה.. ג'אגלינג וצילום בעיקר.. ואני חולה על חיות 8. פורומים מומלצים:215,626 9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל:מסן:[email protected] איציק:265973535 אי מייל:[email protected] 10. נאום נרגש:תודה להוריכם שהיביאונכם עד הלום.. מצורפת תמונה שצילמתי..

אמרתי לו נדמה לי שאתה מאוד דומה לי

והוא אמר בדיוק אותו דבר בדיוק אותו דבר. 1. נאדאב 2. 26.10.89 3. נגב 4. מוזיקה ישראלית, על רוב גווניה וצבעיה. 5. מה הקשר?, מכנה משותף, ופלייליסט ז"ל 6. ורתר כי לא היה לי כינוי ובדיוק קראתי את הספר הזה. החתימה כי הייתה לי פעם פינת הידעת?! בפורום ברי סחרוף וגם כאן פרסמתי פעם שרשור הידעת?!. 7. ג'אגלינג, פרטים לא חשובים על מוזיקה ישראלית, ורחמים עצמיים(ציור של ברווזים נחשב?). 8. מוזיקה עברית ישנה וחדשה, ג'אגלינג וחד אופן, ברי סחרוף וזהו. 9. איסי- 151954219 אבל אל תנסו בכלל כי הסיכוי לתפוס אותי כל-כך קלוש(החסרונות שבפינמייה). [email protected]. לשם אני דוקא כן טורח לתיכנס. 10. כדאי לכם לטפס על ההרים כי הם שם, יש הרבה אנשים שממליצים על זה.

JennyKalender

New member
עונה.

1. שם: איילת. 2. תאריך לידה (עם שנה, שנדע בני כמה אתם!): 5.4.1990 3. איזור מגורים: תל אביב. 4. מוזיקה אהובה: מוזיקה עברית, כמעט מכל הסוגים (חוץ מפופ-מזרחי). בעיקר משינה והפרויקט של עידן רייכל. 5. משחק אהוב בפורום: ציטוטים מתורגמים (כשהם ישראליים
). 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי: הכינוי הוא דמות מבאפי. יש לי אותו מלפני כמה שנים, ואח"כ התברר לי שלא אייתתי נכון את השם, אבל לא נורא, כבר נקשרתי אליו. גם החתימה קשורה לבאפי (
). 7. תחביבים: צפייה בטלוויזיה, הקשבה למוזיקה (מן הסתם), גלישה באינטרנט, טיול בארץ ונגינה בגיטרה. 8. פורומים מומלצים: פאנפיקים (414), למרות שאני לא כותבת שם. 9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל: מסנג'ר - [email protected] 10. נאום נרגש: לא יוצא לי להגיב כאן כמעט, אבל אני נהנית מאוד לקרוא את המשחקים ולנסות לפתור את החידות. אני מקווה להגיב יותר בקרוב

FaithNoMore

New member
טוב...

1. שם: שירלי 2. תאריך לידה (עם שנה, שנדע בני כמה אתם!): 16.10.83 3. איזור מגורים: פ"ת 4. מוזיקה אהובה: רוק ואלטרנטיב 5. משחק אהוב בפורום: ציטוטים מתורגמים 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי: הכינוי הוא על שם הלהקה והחתימה מסמלת כמה שיותר ממני. 7. תחביבים: אפשר פשוט להסתכל בכרטיס - הכל שם :) 8. פורומים מומלצים: לא משהו ספציפי. 9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל: [email protected] זה גם מסנג'ר. 10. נאום נרגש: אני עייפה - נכון שזה מרגש אתכם מאד?!

Chandler Rulz

New member
אני אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. שם: איגור. 2. תאריך לידה (עם שנה, שנדע בני כמה אתם!): 05/04/1987 (כן, זה קרוב.. מה אתם קונים לי?
)
3. איזור מגורים: בת-ים. (אני צילמתי
)
4. מוזיקה אהובה:הכל.. אבל בעיקר רוק. 5. משחק אהוב בפורום:חידות היגיון. 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי:כינוי: לא יודע... הדבר הראשון שצץ לי לראש.. בכלל חשבתי שאני אהיה רק בפורום "חברים".. אוי התמימות
חתימה: סתם כי ראיתי את "עולמו של ווין" בפעם הראשונה לפני שבוע ורציתי לשים בחתימה ציטוט משם..
7. תחביבים:לנגן ב
, מחשב, טלוויזיה.. the usual
8. פורומים מומלצים:חוץ מזה
"זיהוי שירים"
9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל: ICQ:‏ 100628304 Massenger:‏ [email protected] E-Mail:‏ [email protected] 10. נאום נרגש:"תודה תודה!! אני לא ציפיתי, באמת!! כל המועמדים האחרים נפלאים פשוט!! תודה רבה רבה!! אני רוצה להודות לכל מי שהביאני עד הלום!!

../images/Emo121.gifעצה קטנה בקשר לתמונה..

אם אתה מצלם שמים תן להם יותר מהתמונה, שלא יהיה 50% שמים ו-50% בתים/הרים/כל דבר אחר.. אם אתה מצלם הר/כל דבר אחר אז תן לויותר מהשמים.. הובן?

why the hell

New member
אני עונה רק בגלל...

שלי ולאיגור יש יומולדת באותו יום
1. שם: שמי עטר. 2. תאריך לידה: 5/4/83. 3. מגורים:צפונה.. 4. מוזיקה אהובה:הרבה מהמון.. בקצרה
: Alternative, Metal, Progressive ROCK, Rock, Folk Rock, Psychedelic, PuNk, Emo, Indie, Grunge, Garage, Acoustic, Powerpop, Some Classical, Some Blues, Some Jazz, Some Soul... וגם רוק ישראלי נכלל ברשימה ...
5. משחק אהוב בפורום:ציטוטים מתורגמים. 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי: ממ..שאלה טובה.. הכינוי הוא בגלל שכבר יש why אז זה היה נראה טבעי להוסיף.. the hell, אבל האמת היא שאין באמת הסבר מוצדק. החתימה היא ציטוט מתוך שיר של Sunburn - Muse שיר שאני אוהבת של להקה נפלאה, וכמובן שהתחברתי למשפט... חוצמזה החתול השחור זה בגלל אהבתי לחתולים.. בגלגול הקודם כנראה הייתי אחת.. וה why תמיד הולך איתי לכל מקום.. כבר שנים.. אני מניחה שזה בגלל שאני נורא סקרנית ושואלת הרבה שאלות
7. תחביבים:מוזיקה
, חיות
, קולנוע,טלוויזיה.. אמנות
(ציור,רישום,פיסול,מוזיאונים,צילום..וכדומה..), לישון
, אוכל
8. פורומים מומלצים:מממ לא ממש רושמת במלאן פורומים, אבל אוהבת את כל ה"זיהויי שירים" שיש.. 9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל:מי שירצה לדבר שישלח לי מסר או משהו כזה... התעייפתי.. 10. נאום נרגש: Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wonder who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose your future. Choose Life. I chose NOT to "Choose Life". I chose something else. And the reasons? There are no reasons. Got no money, can't get drunk. Got money, drinking too much. Got no girl, no chance of a ride. Gotta girl, too much hassle. You have to worry about food, about bills, about some football team that never fucking wins and all the things that really don't matter. People think it's all about misery and death and desperation and all that shit, which is not to be ignored; but what they forget is the pure pleasure of it all. רציתם מרגש, לא

Inara

New member
../images/Emo11.gif עונה ../images/Emo13.gif

1. שם: תמר. 2. תאריך לידה (עם שנה, שנדע בני כמה אתם!): 31.5.90 3. איזור מגורים: ת"א. 4. מוזיקה אהובה: רוק ישראלי ומוזיקה ישראלית ישנה. הו, להקות צבאיות
אני היחידה בכל הפורום הזה שאוהבת להקות צבאיות?
5. משחק אהוב בפורום: ציטוטים מתורגמים. 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי: ובכן, הכינוי הוא שם של אחת הדמויות מהסדרה האהובה עליי - פיירפליי
(סדרה של ג'וס ווידון, היוצר של באפי ואנג'ל). ובקשר לחתימה, אעבור אחד אחד... "פיירפליי זה טוב!" - באייקון (כנס מד"ב, פנטזיה ומשחקי תפקידים. אייקון זה ~טוב~) ישבתי בכניסה לאשכול-פייס ואמרתי לכל מי שעבר לידי "פיירפליי זה טוב". ולמקרה שמישהו מאייקון יקרא הודעה שלי בתפוז, ווידאתי שהוא יידע מי אני...
"414 - למה? למה לא?" במפגש של פורום פאנפיקים, 414, היה לנו איזה משהו עם לאמות, בגלל שיר הלאמה (אם מישהו מכיר). אז החלטנו על חתימה משותפת... "'אנטישמיות!' 'קלמנטינה!' 'אנטישמיות!' 'קלמנטינה!'" הו, אל תשאלו :X 7. תחביבים: קריאה, כתיבה, מוזיקה, ריקוד, מחשב ולא יודעת... כל מיני. 8. פורומים מומלצים: 414 - פאנפיקים. 9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל: אייסיקיו - 152415706, אבל אני יותר נגישה במסנג'ר - [email protected]. 10. נאום נרגש: שאלום?

גם אני רוצה!

1. שובל 2. 8 ליולי 1985 3. ראשל"צ 4. הרבה. בין היתר: טריפ-הופ, דאב, דראם'נ'בייס, שירי נקבות (כדוגמת טורי איימוס, פי ג'יי הארווי וחברותיהן), אינדסטריאל, קצת גותי, שירים כיפיים ומקפיצים (אולי סקא) ופורטיסהד לקינוח. והתנצלותי העמוקה לכל מי ששכחתי. 5. חידות הגיון, ציטוטים מתורגמים. 6. מימיי העליזים כגרופית של אלאניס מוריסט בכיתה ט'. מתוך השיר still (שמתוך הסרט הג-א-ו-נ-י דוגמה) 8. לא יודעת אם מומלץ אבל אני מכורה: זיהוי שירים (344) 9 115996502 [email protected] 10. "אני מאמין שנישואים חד מיניים צריכים להיות בין גבר לאישה בלבד" לא שלי אבל הייתי חייבת

Gulash Man

New member
גם אני !

1. שם: דנור
( כה זה השם שלי... ) 2. תאריך לידה (עם שנה, שנדע בני כמה אתם!): 29.1.1988 3. איזור מגורים: אפשר עיר ? כרמיאל ? 4. מוזיקה אהובה: ישראלית למיניה...חוץ ממזרחית...זה רע 5. משחק אהוב בפורום: שירים מתורגמים ! 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי: כינוי - חבר קרא לי ככה בלי שום סיבה מיוחדת חתימה ... אמממ
7. תחביבים: רוקד בלהקה, חברים, מחשב, ונדליזם וכמובן כמובן פירומניה 8. פורומים מומלצים: משינה הדג נחש 9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל: 148180327 \ [email protected] 10. נאום נרגש: שווינג, כי אתם כבר בפנים ! או בקוצור, המוח שלכם הוא שלי עכשיו !

סבגבג

New member
נחמד :)

1. טל סבג 2. 17/5/88 3. חולון 4. מה שבא, ברוך הבא :) 5. האמת היא שבמשחקים אנלא כ"כ משתתפת, אבל הכי כיף זה 21 לדעתי 6. בכינוי כי כולם קוראים לי ככה בערך מכיתה ו', ובחתימה אישית כתוצאה ממשקעים רגשיים עמוקים בטירוף עקב המסע לפולין 7. גיטרה, צופים :) 8. פורום צופים (כאן בתפוז), פורום גדוד גולן (לא כאן), פורום הנהגת מרכז, ופורום זיהוי שירים, שהוא החבר הקבוע של הפורום הזה :) 9. 126728269 10. מממממ........................ כלום...?!

טלברק6

New member
now me!....

1. שם: טל ברק 2. תאריך לידה (עם שנה, שנדע בני כמה אתם!):25.5.85 3. איזור מגורים:כפר סבא 4. מוזיקה אהובה: הכל, אבל באמת הכל. אולי חוץ מסאבלימנל וחבורתו 5. משחק אהוב בפורום: ציטוטים מתורגמים 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי: כינוי- האמת שבכל המקומות האחרים קוראים לי tbone שזה מסיינפלד,התוכנית הטובה ביותר בכל הזמנים, אבל בהתחלה שנרשמתי לאתר לא חשבתי שאני אשתתף בפורמים אז סתם רשמתי שם ואת מספר המזל, חתימה - חוץ מזה שזה המשפט הכי נכון בעולם, ביטלס כבוד! 7. תחביבים:צבא,כדורסל,מחשב,המון המון מוזיקה,חברים ודברים חדשים 8. פורומים מומלצים:אני משתתף עוד רק בזיהוי שירים, סיינפלד ומתגסיים(בעבר)- שכולם מומלצים בחום 9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל:87154066 10. נאום נרגש: האמת שאני לא משתתף פה הרבה אבל אני משתדל שאני חוזר הבייתה תמיד להעיף מבט, אז אני מבטיח מעכשיו להשתתף יותר ואם זה לא מרגש אז אני לא יודע מה כן....

המממ

New member
עצמי, באיחור מה...

1. שם: נעה. 2. תאריך לידה (עם שנה, שנדע בני כמה אתם!): 20.9.83 3. איזור מגורים: עוד יותר צפונה. 4. מוזיקה אהובה: ברי סחרוף, ג'ף באקלי, קולדפליי... בקיצור, רוק. אבל גם פופ וקלאסי.
5. משחק אהוב בפורום: הגיון, אמנון ו...המ... הכל. 6. למה בחרתי בכינוי ובחתימה שלי: כשנרשמתי לתפוז כל השמות שבחרתי היו תפוסים. הרהרתי לי "המממ"... ורשמתי את זה וזה (באופן מפתיע!) לא היה קיים במערכת. מאז נקשרתי לשם הזה...
7. תחביבים: להאזין למוזיקה ולישון. אה, עכשיו אני לומדת גם לנגן על
ואני מתיימרת לגלות נטיות אמנותיות. 8. פורומים מומלצים: זיהוי שירים- 344, ברי סחרוף- 729. 9. מספר אייסיקיו/ מסנג'ר/ דוא"ל: 16086376. 10. נאום נרגש: אני קוראת לכולם לפתוח משחקים בפורום בצורה חסרת גבולות! לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה