שרשור התפקדות וסיכום שנת 2007

g a g a

New member
../images/Emo28.gifשרשור התפקדות וסיכום שנת 2007../images/Emo28.gif

קרדיט לפורום מנהלים בתפוז
ואם אין לכם עצבים לענות על הכל, אל תהיו פארשים. תענו על חלק
שבת שלום
שם : גיל : פורומים בניהול : בואו צרו איתי קשר ב : אזור בארץ : אזור בחו"ל : מקצוע : איפה עובדים : מגמות בתיכון : תואר : תוכנית טלוויזיה אהובה : סרט אהוב : מאכל אהוב : מסעדה אהובה : גלידה אהובה : החלטות ל 01/01/2008 : החלטות לכג' טבת התשס"ח : תוכניות לשנה האזרחית חדשה : האם חגגתם את התחלפות התאריך במחשב ? הכיצד ? הדבר האחרון שעשיתם השנה : שיר השנה : סרט השנה : ציור השנה : פורום השנה : שרשור השנה : באנר השנה : סקר השנה : ארץ השנה : עיר השנה : חי השנה : צומח השנה : דומם השנה : ילד השנה : ילדת השנה : אישיות השנה : מקצוע השנה : סיכום השנה : השנה השנה : 5 דברים לא טובים מהשנה האחרונה : 5 דברים טובים שקרו השנה : 5 דברים טובים שרציתם שיקרו השנה, הם לא קרו, אבל למרות שחשבתם שזה יהיה לא טוב, זה דווקא טוב ואם הם היו קורים אולי זה היה פחות טוב מאשר אם הם היו קורים.. (טוב ?) : השאלות של נועה : לאיזו שנה הייתם רוצים לחזור ? איזה עוגיות תאפו לנועה למפמ"ח הבא? עוגיות וחלב או מילק אנד קוקיז? ---------------------------------- מה הייתם לוקחים לאי בודד ? מה הייתם לוקחים מאי בודד ? להיות או לא להיות ? איזה צליל יש אם עץ נופל באמצע היער ? איזה צליל יש אם כל היער נופל חוץ מעץ אחד ? למה אין הד לגעגוע של ברווז ? איזה צליל יש לברווז שנופל עליו עץ באמצע היער ? אתם נמצאים על אי בודד, יש לכם ספה, שק אורז, תרנגולת, אבן אש וכל הקאסט של הישרדות איך תחזרו הביתה ? איחולים לשנה החדשה : תמונה :

g a g a

New member
יאללה בלגאן ../images/Emo3.gif

שם : איריס גיל : 27 פורומים בניהול : 270 + 374 בואו צרו איתי קשר ב : מסנג'ר : [email protected] אזור בארץ : איזור השרון אזור בחו"ל : ניו זילנד!!!!!!!111 + קנדה + הולנד
מקצוע : מורה לאנגלית
אך לא לזמן רב. איפה עובדים : בבי"ס יסודי. מגמות בתיכון : ריאלית ביולוגית. זה היה כה מזמן.
תואר : ראשון באנגלית וג"ג. תוכנית טלוויזיה אהובה : אבודיםנמלטים24גיבוריםסאות'פארקנשואיםפלוס ויש עוד מלאנתלפים
סרט אהוב :פחחחחח. יש יותר מדיי. מאכל אהוב : כל מה שאמא מכינה
מסעדה אהובה : בת האיכר בנתניה |ריר| גלידה אהובה : שוקו-וניל, וניל עם פצפוצי שוקולד, וגם פיסטוק לפעמים. החלטות ל 01/01/2008 : להתשדל להיות כמה שיותר מאושרת, ולגרם אושר לסובבים אותי. החלטות לכג' טבת התשס"ח : כנ"ל. תוכניות לשנה האזרחית חדשה : כנ"ל. האם חגגתם את התחלפות התאריך במחשב ? nope הכיצד ?
הדבר האחרון שעשיתם השנה : ישנתי? שיר השנה :HOME של כריס דוטרי
סרט השנה :אני לא יודעת באיזה שנה הם יצאו אבל ראיתי אותם רק השנה אז : "הוטל רואנדה" [מומלץ במיוחד] + "החיים בורוד - אידית פיאף" [בכיתי בשני הסרטים האלה כמו שלא בכיתי בכל 27 שנותיי.] ציור השנה : הציור שילדי כיתות ג' עשו לי לכבוד היומולדת כפרעליהם
פורום השנה : פורום מנהלים בתפוז. שרשור השנה : אמממ. צכה לחשוב על זה. באנר השנה : כנ"ל. סקר השנה : הסקר שנטעק שמה בכרטיס האישי שלה. ארץ השנה : ישראל למרות הכל
עיר השנה : כל עיר מלבד העיר בה אני גרה
חי השנה : המשפחה שלי והכלב שלי
צומח השנה : הפקעות של האירוס ההולנדי שקיבלתי ליומולדת
דומם השנה : המסך 20 אינץ' שקיבלתי למומולדת
ילד השנה : כמעט כל התלמידים שלי. [שכבה ג]. ילדת השנה :כמעט כל התלמידות שלי. [שכבהג]. הדגש|אישיות השנה : ההורים שלי
ואחותי
שמימנה את הטיול לתאילנד! מקצוע השנה : כל מקצועות ההוראה
סיכום השנה :
/
נקווה ש-2008 תהיה הרבההה יותר טובה. השנה השנה :עא? 5 דברים לא טובים מהשנה האחרונה : אני לא אפרט כאן. אבל בהחלט יש. 5 דברים טובים שקרו השנה : התלמידים, ההורים שלהם, פגישה מחודשת עם מכרים ותיקים, חודש בתאילנד עם אחי ואחותי
ההולנדים שהיו בטיול
5 דברים טובים שרציתם שיקרו השנה, הם לא קרו,למצוא את החצי השני, למצוא מקצוע שיתלבש עליי ב100% ולא ב99%, לראות את כל משפחתי מאושרת. אבל למרות שחשבתם שזה יהיה לא טוב זה דווקא טוב ואם הם היו קורים אולי זה היה פחותטוב מאשר אם הם היו קורים.. (טוב ?) : עא? השאלות של נועה : לאיזו שנה הייתם רוצים לחזור ? 1988 \ 1992 \ 1998 איזה עוגיות תאפו לנועה למפמ"ח הבא?עוגיות וחלב או מילק אנד קוקיז? לא קשור לפורום מייקל
--------------------------------------------------------- מה הייתם לוקחים לאי בודד ?בגד ים ומצלמה
מה הייתם לוקחים מאי בודד ? את הנוף, השקט, השלווה והחול היפה הזה ששמים ליופי
להיות או לא להיות ? איזה צליל יש אם עץ נופל באמצע היער ? בום? איזה צליל יש אם כל היער נופל חוץ מעץ אחד ?בווווווווווום? למה אין הד לגעגוע של ברווז ? למי כבר ברווזים יכולים להתגעגע?
איזה צליל יש לברווז שנופל עליו עץ באמצע היער ?בוםגעעעע. אתם נמצאים על אי בודד, יש לכם ספה, שק אורז,תרנגולת, אבן אש וכל הקאסט של הישרדות איך תחזרו הביתה ? במטוס? איחולים לשנה החדשה : שתהיה שנה מלאת בשורות טובות לכולנו, שנה של הגשמת חלומות, שנת בריאות ושנה מוצלחת בכל היבט אפשרי תמונה :

HOT4Umichael

New member
שני הסרטים יצאו ב2007

+אכן הוטל רואנדה סרט טוב...כמה שכואב ככה הוא טוב. :/ נ.ב כבר אמרתי לך לא פעם אחת: את גרה בחור ולא בעיר !!!!!! XDXDXD

thriller night

New member
עונה גם:

שם :סיון גיל :16 פורומים בניהול :אין בואו צרו איתי קשר ב :תשאירו לי מסר אם בא לכן אני יתן לכם מסנג'ר בכיף
אזור בארץ :אני מירושלים אם לזה הכוונה.. אזור בחו"ל :לונדון+ארה"ב או כל מקום שמייקל נמצא בו מקצוע :אין,אני תלמידת תיכון איפה עובדים :בגמנסיה מגמות בתיכון :ביולוגיה,תנ"ך וצרפתית תואר :עדין אין תוכנית טלוויזיה אהובה :חברים סרט אהוב :אי אפשר לבחור.. מאכל אהוב :קרפ צרפתי מסעדה אהובה :המ.. מה זה משנה העיקר שיהיה את מייקל ויהיה בלונדון גלידה אהובה : וניל החלטות ל 01/01/2008 :אין החלטות לכג' טבת התשס"ח :מה יש ב"כג בטבת? תוכניות לשנה האזרחית חדשה : לשרוד את הבגריות ולשמוע כמה שיותר מייקל האם חגגתם את התחלפות התאריך במחשב ?שמעתי גלגלג"צ הכיצד ?הדלקתי רדיו? הדבר האחרון שעשיתם השנה : שמעתי גלגל"צ שיר השנה :שלי?מונסון של טוקיו הוטל סרט השנה :לא יודעת..אני לא זוכרת כרגע את כל הסרטים שראיתי השנה ציור השנה :ציורי מייקל שלי ובכלל פורום השנה :זה שרשור השנה :אין לי באנר השנה :מה? סקר השנה :אין ארץ השנה :ארה"ב עיר השנה :לונדון חי השנה :מייקל נחשב חי? צומח השנה :אין דומם השנה :הווג!! ילד השנה :אין ילדת השנה :הבחורה מטוקיו הוטל,זה בחור אבל הוא נראה כל כך כמו בחורה שאני יחשיב אותו בתור בת אישיות השנה :מייקל מקצוע השנה :הדרכת טיולים סיכום השנה :אין לי השנה השנה :מה? 5 דברים לא טובים מהשנה האחרונה :בעיקר מתמטיקה 5 דברים טובים שקרו השנה :מייקל,וועוד 4 דברים שקשורים במייקל 5 דברים טובים שרציתם שיקרו השנה, הם לא קרו,לפגוש את מייקל,לטוס ללונדון,לקבל ציון טוב בבגרות במתמטיקה המ..טוב זה יספיק.. אבל למרות שחשבתם שזה יהיה לא טוב, זה דווקא טוב ואם הם היו קורים אולי זה היה פחות טוב מאשר אם הם היו קורים.. (טוב ?) :לא הבנתי כלום השאלות של נועה : לאיזו שנה הייתם רוצים לחזור ?שנות השמונים! איזה עוגיות תאפו לנועה למפמ"ח הבא?אני יודעת רק לאפות עוגת שיש,טוב? עוגיות וחלב או מילק אנד קוקיז?אני לא ממש מבינה בסוגי עוגיות ---------------------------------- מה הייתם לוקחים לאי בודד ?מייקל מה הייתם לוקחים מאי בודד ?כנ"ל להיות או לא להיות ?לא להיות איזה צליל יש אם עץ נופל באמצע היער ?צליל של עץ נופל? איזה צליל יש אם כל היער נופל חוץ מעץ אחד ?צליל של יער שנופל חוץ מעץ אחד למה אין הד לגעגוע של ברווז ?מאיפה לך לדעת שאין?נכנסת פעם למערה עם ברווז? איזה צליל יש לברווז שנופל עליו עץ באמצע היער ?קרררץץ אתם נמצאים על אי בודד, יש לכם ספה, שק אורז, תרנגולת, אבן אש וכל הקאסט של הישרדות איך תחזרו הביתה ?מה זה קאסט? איחולים לשנה החדשה :לפגוש את מייקל,לעבור את הבגרויות ,לטוס ללונדון ולהיות מאושרת תמונה : מייקל+לונדון

midnightcat

New member
.

שם : אשפתולה גיל : 100 פורומים בניהול : למי יש כח? בואו צרו איתי קשר ב : מזבלה השכונתית אזור בארץ : יהודה שומרון ועזה אזור בחו"ל : אמסטרדם מקצוע : עתיק איפה עובדים : איפה או על מי? מגמות בתיכון : משק בית, של"ח תואר : נושא כאוב תוכנית טלוויזיה אהובה : מי רואה טלוויזיה? סרט אהוב : "סהרורי", דא? מאכל אהוב : ירקות, בכל צורה מסעדה אהובה : "קרנף", באונ' ב"ג בב"ש גלידה אהובה : מגנום אקוודור החלטות ל 01/01/2008 : החלטות לכג' טבת התשס"ח : תוכניות לשנה האזרחית חדשה : האם חגגתם את התחלפות התאריך במחשב? איך חוגגים במחשב? הכיצד? זה מה ששאלתי.. הדבר האחרון שעשיתם השנה: גיליתי שפיליפ קירקורוב
יהודי מצד האם, ורציתי לירות בעצמי שיר השנה : UMBRELLA ELA ELA סרט השנה : החלק האחרון של שודדי הקריבים (זה כבר יצא?) ציור השנה : פורום השנה : הפורום של צבי שרשור השנה : באנר השנה : סקר השנה : מי שבר את הצלחת? ארץ השנה : מיקרונזיה עיר השנה : קריית שמונה חי השנה : פנדה זנובה צומח השנה : פסיפלורה דומם השנה : נעל ילד השנה : אהם.. פרינס ילדת השנה : בת דודה שלי, איריס אישיות השנה : ג. יפית מקצוע השנה : שביתה סיכום השנה : אטוץ'! השנה השנה : 5 דברים לא טובים מהשנה האחרונה : 5 אנשים שמתו, ולא היו בכירי חמא"ס 5 דברים טובים שקרו השנה : 5 אנשים שמתו, וכן היו בכירי חמא"ס 5 דברים טובים שרציתם שיקרו השנה, הם לא קרו, אבל למרות שחשבתם שזה יהיה לא טוב, זה דווקא טוב ואם הם היו קורים אולי זה היה פחות טוב מאשר אם הם היו קורים.. (טוב ?): 5 גורים שלא המלטתי. טוב? השאלות של נועה : לאיזו שנה הייתם רוצים לחזור ? 92' איזה עוגיות תאפו לנועה למפמ"ח הבא? ? עוגיות וחלב או מילק אנד קוקיז? כשמייקל אומר, זה נשמע יותר טוב ---------------------------------- מה הייתם לוקחים לאי בודד ? רובה מה הייתם לוקחים מאי בודד ? קניבל להיות או לא להיות ? למות איזה צליל יש אם עץ נופל באמצע היער ? תשאלו את העצים האחרים איזה צליל יש אם כל היער נופל חוץ מעץ אחד ? תשאלו את העץ למה אין הד לגעגוע של ברווז ? את ברווז, אז תעני איזה צליל יש לברווז שנופל עליו עץ באמצע היער ? רוצה שאבדוק את זה?(-; אתם נמצאים על אי בודד, יש לכם ספה, שק אורז, תרנגולת, אבן אש וכל הקאסט של הישרדות איך תחזרו הביתה ? אפתם את התרנגולת באורז עד שהיא תגדל למימדים מפלצתיים, אלמד אותה להשתמש בקליע אבנים ולפיד בוער. והיא תכריח את אנשי "השרדות" לבנות ל סירה. איחולים לשנה החדשה : שתהייה לכם שנה פרוותית ולא שורטת תמונה :

DANGEROUS GIRL

New member
יאללה מצ'עמם^^

שם : מוריאל גיל :17.5 פורומים בניהול :פחח בואו צרו איתי קשר ב :אל תצרו איתי קשר
אזור בארץ :מרכז אזור בחו"ל :עדיין אין מקצוע :אחמ"שית מקדונלדס
פאתטטט איפה עובדים :כאילו.. מקגועל מגמות בתיכון :פסיכולוגיה תואר :אנלא מספיק זקנה בשביל תואר תוכנית טלוויזיה אהובה :אממ איש משפחה סרט אהוב : משפחת סימפסון ומולאן רוז'. מאכל אהוב :עזבו אתכם מאוכל מסעדה אהובה :כנ"ל גלידה אהובה :אמממ ריבת חלב^^ החלטות ל 01/01/2008 : החלטות לכג' טבת התשס"ח :הא?!
תוכניות לשנה האזרחית חדשה :להנות כמה שיותר^^ האם חגגתם את התחלפות התאריך במחשב ?לא הכיצד ? הדבר האחרון שעשיתם השנה :יענו שנה שעברה? עבדתי עד 11 וחצי
שיר השנה :אין לי כח לענות על זה:X סרט השנה :אין לי כח לענות על זה:X ציור השנה :אין לי כח לענות על זה:X פורום השנה : שרשור השנה : באנר השנה : סקר השנה : ארץ השנה : עיר השנה : חי השנה : צומח השנה : דומם השנה : ילד השנה : ילדת השנה : אישיות השנה : מקצוע השנה : סיכום השנה :אחלה בחלה השנה השנה : 5 דברים לא טובים מהשנה האחרונה :עברתי סניף,חזרנו ללמוד אחרי השביתה,יש חורף זהו.XD 5 דברים טובים שקרו השנה :החיים יפים נקודה.=] 5 דברים טובים שרציתם שיקרו השנה, הם לא קרו, אבל למרות שחשבתם שזה יהיה לא טוב, זה דווקא טוב ואם הם היו קורים אולי זה היה פחות טוב מאשר אם הם היו קורים.. (טוב ?) : ההההההההא?!. השאלות של נועה : לאיזו שנה הייתם רוצים לחזור ?לשום שנה איזה עוגיות תאפו לנועה למפמ"ח הבא?מי זאת נועה:X עוגיות וחלב או מילק אנד קוקיז?מילק אנד קוקיז ---------------------------------- מה הייתם לוקחים לאי בודד ?אמממ.. הרבה ספרים מה הייתם לוקחים מאי בודד ?חיה מיוחדת^^ להיות או לא להיות ?להיות איזה צליל יש אם עץ נופל באמצע היער ?קחחחח איזה צליל יש אם כל היער נופל חוץ מעץ אחד ?בום אני מתה למה אין הד לגעגוע של ברווז ?לא דעת איזה צליל יש לברווז שנופל עליו עץ באמצע היער ?קווווווווווווווווווק אתם נמצאים על אי בודד, יש לכם ספה, שק אורז, תרנגולת, אבן אש וכל הקאסט של הישרדות איך תחזרו הביתה ?אל תבלבלו לי במווווווח איחולים לשנה החדשה :שתיהיה שנה מוצלחת מלאת אושר ואהבה... וכסף^^ ומייקל^^ שהפורום יזכה לפרוח כמו בעבר:X

למעלה