שרשור התפקדות

אושRתי

New member
../images/Emo28.gifשרשור התפקדות ../images/Emo127.gif

ענו על השאלון ע"מ שנוכל להכיר אותכם
שם:
מסן+אייסיקיו:
זמר/ת השבוע:
להקת השבוע:
היום שעשה לך את השבוע:
יום עצוב/לא כיפי השבוע:
הדבר הכי מצחיק השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: *לקוח מפורום סקרים ושאלונים

עונה ../images/Emo9.gif

שם: טל. גיל: 16. מקום מגורים: חיפה. מסן+אייסיקיו: נע. נשאר במערכת. זמר/ת השבוע: נינה פרסון
להקת השבוע: דאת' קאב פור קיוטי
היום שעשה לך את השבוע: כל השבוע עשה לי את השבוע
יום עצוב/לא כיפי השבוע: לא היה
הדבר הכי מצחיק השבוע: משהו ששלחו לי על 44 דרכים אלטרנטיביות להזמין פיצה. אוי זה היה ממש מצחיק D:. האדם שעשה לי את השבוע: חברה טיפשה שלי :) מאכל השבוע: נקטרינה XD משקה השבוע: אייס קפה ציטוט השבוע: שוםדבר. תמונת השבוע:

אושRתי

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:כמו הניק גיל:24 וחצי מקום מגורים:ירושלים מסן+אייסיקיו:מסרים זמר/ת השבוע:איה כורם להקת השבוע:אין היום שעשה לך את השבוע:שישי יום עצוב/לא כיפי השבוע:כיפי-שישי הדבר הכי מצחיק השבוע:לא היה מאכל השבוע:פיצה משקה השבוע:נס ציטוט השבוע:מה שלקחתם תחזירו :) תמונת השבוע:אין לי.

D ReNeGaDe

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: כריס. גיל: 15 מקום מגורים: ראשל"צ. מסן+אייסיקיו: [email protected] זמר/ת השבוע: ממ... אפרת גוש :] להקת השבוע: gåte - להקה נורווגית כזאת, ספק אם מישהו מכיר
היום שעשה לך את השבוע: שבת, אני מצליח להרשם לסקנד לייף סוף סוף!!! יום עצוב/לא כיפי השבוע: שישי.. נשארתי בבית כשכולם יצאו :[ הדבר הכי מצחיק השבוע: הבוס שלי. כן... האדם שעשה לי את השבוע: ידידה :] מאכל השבוע: עוגות לכל מיניהן... משקה השבוע: תפוזים!!! ציטוט השבוע: "אם אין לחם, תאכלו עוגות".. יותר מדי עוגות
תמונת השבוע:אין..

taltal0n

New member
טל

שם : טל גיל : 31 להקת השבוע : roxette מסן+אייסיקיו+מסרים יום עצוב : שישי מאכל השבוע : פיצה

אני

שם: נועם (בת) גיל: 22 מקום מגורים: נתניה מסן+אייסיקיו: זמר/ת השבוע: אפרת גוש להקת השבוע: היהודים היום שעשה לך את השבוע: שני יום עצוב/לא כיפי השבוע: חמישי האדם שעשה לי את השבוע: אהובי מאכל השבוע: טוסט משקה השבוע: אייס קפה ציטוט: "לחפש משמעות לא מספיק לי לחיות ולמות ולזרום לא לחלום לעמוד מיותם ולנשום" (מתוך "לעולם מצידי", תום פטרובר)

למעלה