תמוונת מההופעה שימו לב לפוזיציות של שאקירה.... מגניב........
P perrinat New member 26/1/03 #1 ../images/Emo28.gifתמוונת מההופעה../images/Emo103.gif שימו לב לפוזיציות של שאקירה.... מגניב........
P perrinat New member 26/1/03 #8 ../images/Emo28.gifומי זו שמאחרי../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif
P perrinat New member 26/1/03 #11 ../images/Emo28.gifועכשיו לישון......./images/Emo103.gif על הרצפה........
S smgfan New member 26/1/03 #12 אחלה תמונות!!!!!!! תודה!!!! ../images/Emo140.gif איזה תמונה מצחיקה האחרונה...שהיא שוכבת על הרצפה, ומחזיקה את העמוד של הרמקול עם אצבעות הרגליים שלה היא קורעת אותי!!! תודה, רינת!! היי, אני בעמוד הראשון ב"חברי הפורום"!! יש!! פעם ראשונה שאני שם!!!
אחלה תמונות!!!!!!! תודה!!!! ../images/Emo140.gif איזה תמונה מצחיקה האחרונה...שהיא שוכבת על הרצפה, ומחזיקה את העמוד של הרמקול עם אצבעות הרגליים שלה היא קורעת אותי!!! תודה, רינת!! היי, אני בעמוד הראשון ב"חברי הפורום"!! יש!! פעם ראשונה שאני שם!!!
S Shakira paradise New member 26/1/03 #15 רינתייייי זה ...../images/Emo35.gif התמונות מההופעות החדשות ? כי אם כן אז שימו לב שמשהו שונא בשיער שלה! היא הסתפרה ! נכון שבתמונות שבעיתון ELLE השיער שלה קצר יותר? רק תאורייה שלי
רינתייייי זה ...../images/Emo35.gif התמונות מההופעות החדשות ? כי אם כן אז שימו לב שמשהו שונא בשיער שלה! היא הסתפרה ! נכון שבתמונות שבעיתון ELLE השיער שלה קצר יותר? רק תאורייה שלי
P perrinat New member 27/1/03 #16 ../images/Emo182.gifאלה תמונות מלפני../images/Emo103.gif שבוע. ממש חדשות ושמתי לב באמת שלפני חודש בערך היא הסתפרה.
../images/Emo182.gifאלה תמונות מלפני../images/Emo103.gif שבוע. ממש חדשות ושמתי לב באמת שלפני חודש בערך היא הסתפרה.