תמונת השבוע

../images/Emo28.gifתמונת השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo205.gif

בכל שבוע תועלה תמונה לפורום שאיתה יוכלו חברי הפורום להפגין יצירתיות ודמיון. מלאו את החסר בתמונה ע"פ ראות עיניכם ללא גבולות וללא כללים ברורים (כמובן באמות מידה סבירות ובטעם טוב). בהצלחה
* יכול להיות שחלק מגולשי הפורום הם הומואים שאוהבים לקרוא הארי פוטר, ויש מצב שאתם יכולים להרוס להם את הסוף של הספר השביעי, אז אם אתם יכולים, תעשו את זה, כי זה יהיה מצחיק. מי שלא רוצה להיתקל בספויילרים, שילחץ alt+F4, יכבה את המחשב ויקפוץ מהחלון כי הוא לוזר.

clutchless

New member
תאמין לי שאין לי מושג מה הוא יכול לעשות :)

כתבתי בערך את הדבר היחיד שאני חושב שאני יודע על הארי פוטר, אני לא קורא ספרים ורשימת הסרטים שאני עוד צריך לראות כל כך ארוכה שאין בה מקום לשום הארי ובטח לא פוטר.. אבל מה לעשות שאתה פוגש בצבא כל מיני יצורים מוזרים? ישנתי בחדר עם איזה אידיוט שרצה להיות טולקין, כל היום ישב וצייר מפות, המציא מילים וכל זה.. בין היתר זיין ת'שכל על הארי פוטר. שמע, אני בדרך כלל לא מצטדק ולא ממש מיחס חשיבות למה שאנשים כותבים לי בפורום אבל אחי, זה עובר כל גבול, פגעת בי עד עמקי נשמתי, ברצינות שקלתי התאבדות

clutchless

New member
ועכשיו כשסיימתי עם האת חפירה

הוא פנוי כדי שאדפוק לך אותו בראש..

מכל הלב ../images/Emo3.gif מי שלא יכול לקבל את זה בהבנה אז שלא יתפלא למה הוא מקבל את זה בתחת ../images/Emo3.gif

תקרא שוב כי ביקשו במפורש להרוס ולספר ת'סוף .. ומזאת אני מסיק שאתה ההומו שדיברו עליו בהודעה הפותחת של השירשור שלא רוצה שיקלקלו לו .. ../images/Emo3.gif

למעלה