Fairy of Rock
New member
../images/Emo28.gif../images/Emo113.gifהחיים שלנו../images/Emo23.gif
אז כן, שניתי את השםD: תגידו בהצלחה כי לאחותי יש הופעה היום [היא בלהקה של היישוב]
נתחיל? יאללה. ------------------ *דאגי* נתתי לה נשיקה קטנה בלחי והיא נכנסה לשיעור, שמחתי שעשיתי את זה. הסתובבתי בבית-הספר משועמם כל-כך, פתאום ג'ינה קופצת עלי, ג'ינה ואני היינו חברים, אבל נפרדנו והיא כנראה לא הבינה את זה. "דאגיייייייי מאמי שלי!!!!" "היי ג'ינה" "מה אתה יבש אלי?" "לא, כלום, איך אני יכול לעזור לך?" עניתי לה, אוף אני רק רוצה שהיא תתרחק ממני כבר, "סתם מה אני לא יכולה להסתובב איתך עכשיו כי נפרדנו?" "ברור שאת יכולה, אבל...אבל... אני צריך ללכת....שירותים...." "אה, טוב, ביי כפרה!" היא סופסוף הלכה, החלטתי לעשות סיבוב סביב בית-הספר, הגעתי לכיתה של מישל, ראיתי אותה מהחלון, היא הייתה כל כך מתוקה, פשוט התיישבתי והסתכלתי אליה, עד שהיה צלצול. "דאגי מה אתה עושה פה לעזאזל?! זה האזור של יודניקים!"הארי אמר לי, "סתם, יושב, שיעמם לי!" "יאללה בוא נעוף מפה לפני שכל מיני פרחות יתחילו להגיע!" טום אמר, קמתי והלכנו, בדרך ראיתי את מישל שוב, הסתכלנו אחד על השני וחייכנו, לא עצרנו, רק חייכנו, "אחח...דני אני אהרוג אותך!" דני נתן לי כאפה בראש, "מה יש לך?! אתה בוהה ביודניקית?! מה נסגר דאגי? מה ג'ינה וויתרה עליך?" "אויש שתוק כבר! אתה בכלל לא מכיר אותה ובתור אחד שיצא אם טתניקית אין לך שום זכות דיבור!" "אויש היא אמרה שהיא ביא' מה הייתי אמורה לעשות?" "חאלס לריב! מה קטע?" טום אמר, הוא היה הכי "נורמאלי" בחברה האלה. בהפסקת אוכל הלכנו לקפיטריה, ראיתי את מישל אם חברות שלה, סימנתי לה לבוא לפה, שתיכנס לידי בתור. ---------------------- קצר? לא כתוב טוב? לא מותח? אני יודעת, התחלתי לעבוד על הפרקים הטיפה יותר מאוחרים וכנראה שאני משנה את הסוף. אז תהנו
אז כן, שניתי את השםD: תגידו בהצלחה כי לאחותי יש הופעה היום [היא בלהקה של היישוב]