המצעד המעופף

inbal287

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo118.gifהמצעד המעופף../images/Emo118.gif../images/Emo28.gif

[+
]
שבוע 2
יוצאים מהמצעד
Crazy Little Thing Called Love
ששבוע שעבר היה במקום 10, וקיבל רק הצבעה אחת...
Get Over You ששבוע שעבר היה במקום 9.
מקרא סימנים
-עלייה
-ירידה
-כניסה חדשה
-דריכה במקום
-דריכה במקום ראשון
המצעד
1. SHE LEFT ME
של מקום 1
2. Obviously
3. All About You
של 2 מקומות
4. Guy Who Turned Her Down
של מקום 1
5. Five Colors In Her Hair
של 2 מקומות
6. Surfer Babe
7. Build Me Up Buttercup
8. Room On The 3rd Floor
של 4 מקומות
9. Lola
של 2 מקומות
10. Saturday Nite
של 2 מקומות
חדשים לשיפוטכם
That Girl Chills In The Evening
סופשבוע נעים לכולן
אל תשכחו להצביע

Poonani

New member
הנה הצלחתיייייייייייייייייייייייייי

אההההההההההההההההההההההההההההה יש :) שלי: Obivesly Get Over You Unsaid things You Are Pretty You Are Ugly Build Me Up Buttercup I Have A BooBoo

beyonce3

New member
לחדשה....חחח

קודם כל ברוכה הבאה!יש מצב ששאני יודעת מי את ואת לא יודעת מי אני.........חח...הקיצר,אולי את הזאת עם המסיכה של ספיידרמן,אבל לא משנה......קודם כל גם הכינוי,לא יודעת עדש כמה הוא מחמיא,מאי אמרה לי מה הפירוש.......חחח........אמ...ואת צריכה לבחור רק 5 שירים!

Poonani

New member
אוי סליחה

אני רשמתי שבע במקום חמשסליחה מראש פשוט אני כלכך אוהבת את מקפלייהם כלכך רוקרים הם הרוק הכי איכותי שיש ולא להתכווח איתינכון שאני צודקת?בייי

loner in love

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק עכשיו קלטתי איזה שירים היא רשמה חחחחחחחחחחח

mayoosh4

New member
שלי!

all about you obviously 5 colours in her hair that girl build me up buttercup

beyonce3

New member
שלי!

-Room On The 3rd Floor -Build Me Up Buttercup -Saturday Night -All About You - 5Colours In Her Hair

Miss Kitty

New member
שלי../images/Emo27.gif

1. Chills In The Evening
2. That Girl 3. She Left Me 4. Obviously 5. All About You

DesertRose7

New member
את בן-אדם טוב!

אני מקווה שמי שלא הצביע ל CHILLS לא מכיר אותו.. כי אם הוא מכיר אותו ובכלל לא דירג אותו - אולי הוא חירש?!

DesertRose7

New member
אני..

1
Chills In The Evening
2.Guy Who Turned Her Down 3.SHE LEFT ME 4.All About You 5.Obviously וואי הדבר הזה ממש קשה!!

loner in love

New member
שלי

1. Obviously 2. She Left Me 3. Guy Who Turned Her Down 4. 5cihh 5. All About You ולא אני לא חרשת! פשוט יש שירים שחייבים להכנס...

DesertRose7

New member
אני לא מכירה אותך!

כאילו לא הייתה לך תקופת חרישה של השיר שנה שעברה לפני הבגרויות (כן כן אני זוכרת בדיוק מתי שמענו את השיר בפעם הראשונה) שירים שחייבים להיכנס?! הם לא כבר שם!? לעומת זאת CHILLS לא!! בוגדת!

loner in love

New member
נו איזה טיפשע!

זה שירים שאני חייבת לכתוב!! לכל אחד יש המון משמעות!! ולא חרשתי עליו לפני הבגרויות... הייתה תקופה שקצת הדחקתי אותו כשהוא יצא, ורק אחרי כמה זמן התחלתי ממש לשמוע אותו אם כבר חרשתי עליו זה היה באמפי שלך כשהשארתי אותכן לבד בביתי והוא היה על ריפיט ולא ידעתי איך לבטל!! לא שאני מתלוננת... אחלה מוזיקה לדרך!

DesertRose7

New member
חחחחחחחחחח..

מתי השארת אותנו לבד בבית?! אבל כן אני זוכרת שהוא היה על ריפיט ואף אחת לא הייתה מספיק חכמה לבוא לשאול אותי!!

loner in love

New member
איך אני אשאל אותך?!

את היית בבית שלי ואני הייתי ברחוב! מתישהו שהייתן פה כולם והייתן עצלניות מידי כדי לצאת!

למעלה