Behind this ----- Eyes

../images/Emo28.gif../images/Emo121.gifBehind this ----- Eyes../images/Emo41.gif

קודם כל, שתדעו, שהייתה היענות עצומה, 25 מסרים קיבלנו, וזה לא היה מתן ב-25 כינויים שונים
. אז כל הכבוד לכם על היענות. המרואיין שלנו להיום הוא:
|כדור|
תמיר
|כדור|
. בבקשה לא להתחיל עם השאלות עד שתמיר יגיב כאן. המרואיין של יום שישי, קיבל מסר, אז לענות בבקשה
.

timtamtum1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gifאני?

אתם יכולים לשאול שאלות.. (נראה לי.. חח)

breakaway girl

New member
תמירוש תמירוש תמירוש

אממ..מה יש לשאול אותך?..חחח.. ממתי התחלת לאהוב את קלי?ומתי שמעת אותה בפעם הראשונה? היית משנה בקלי משהו? , אם כן מה היית משנה? איפה אתה גר? עם מי בפורום אתה בקשר הכי טוב? למה קוראים לך תמיר? מה אתה חושב על העכבר של בזק..[של האינטרנט של ה-5 מגה]? נכון שאתה מוסר לי החלמה מהירה? חח...אמממ... מה השיר הכי אהוב עליך בעולם? וזהו! אוהבת המון המון המון המון המון..טוב בקיצור המון..דרידר

timtamtum1

New member
עונה../images/Emo27.gif

ממתי התחלת לאהוב את קלי?ומתי שמעת אותה בפעם הראשונה? התחלתי לאהוב אותה ביום הולדת שלי
(26/6.. הנה חסכתי לכם עוד שאלה..).. ושמעתי אותה בפעם הראשונה בMI.. בMTV.. לא ידעתי מי זו בכלל.. חחח היית משנה בקלי משהו? , אם כן מה היית משנה? לא הייתי משנה איפה אתה גר?| אשדוד עם מי בפורום אתה בקשר הכי טוב? הדרי
למה קוראים לך תמיר?
אם נגמרו השאלות, לא בכוח למצוא..
מה אתה חושב על העכבר של בזק..[של האינטרנט של ה-5 מגה]? כ"כ חמוד! נכון שאתה מוסר לי החלמה מהירה?
חח...אמממ... מה השיר הכי אהוב עליך בעולם? את צוחקת נכון? מאיפה אני יודע! יש מליאנטאלפים!! אין לי תשובה על זה.. סורי

אממ...

למה אתה אינצ' בכל מה שקשור לקלי?
אתה אוהב את הבקסטריט בויז?
[חח נו מה, ההייתי חייבת לשאול
]

timtamtum1

New member
עונה../images/Emo27.gif

למה אתה אינצ' בכל מה שקשור לקלי?
מזה אינצ'? אתה אוהב את הבקסטריט בויז? [חח נו מה, ההייתי חייבת לשאול]אמ.. לא שונא אותם אבל פסדר.. הם אחלה של להקה

EliranMaor

New member
תאאאמיר../images/Emo9.gif

איזה יופי אפשר לאנוס אותך בשאלות
אזזז.... מה קורה? ממצב? מניינים? מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? 2.התפרצת על מישהו? 3.עזרת למישהו? 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? 5.ניגבת פיתה בחומוס? 6.היית באירוע של מישהו? -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? 2.התגשמה לך משאלה? 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? 5.נעלבת עד כדי בכי? 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? 8.רצית להיות מישהו אחר? 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי?

timtamtum1

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo178.gif

מה קורה? אני קורא ממצב? חרא של צב מניינים? מזיזים ביניינים (רננה לוסטיג, טב"ע..
) מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? לא זכור לי.. 2.התפרצת על מישהו? אחותי, אחרי שהורדתי את הזבל היא נזכרה שיש עוד שקית! 3.עזרת למישהו? לפני יומיים, למחנכת שלי, להרים כסאות
4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? שבוע.. 5.ניגבת פיתה בחומוס? באיזה פיקניק בקיץ בטח.. 6.היית באירוע של מישהו? אל תזכיר לי את זה.. ממ נראה לי לפי שבוע.. -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? כן! 2.התגשמה לך משאלה? כן 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא.. 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? 5.נעלבת עד כדי בכי? אין מצב.. 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כן 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? אין מצב, הטלפון היה שורף לי את האוזן.. 8.רצית להיות מישהו אחר? לא 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כה. 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לאא 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? לעעעע 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? לא חכו שיגיע התור שלכם! אני אפוצץ אתכם שאלות! נבלות!

אני אני אני רוצה לשאול../images/Emo99.gif

אתה אוהב אותי?
כמה אתה אוהב אותי?
מתי התאריך חתונה שלנו?
כמה ילדים יהיו לי ולך?
איפה נגור?
חחח לאלא סתם
אמממ
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אילו יכולת להחליף עם מישו/מישהי אחר/ת בעולם,עם מי? מה היית משנה בעצמך? מה אתה אוהב בעצמך? מה אתה שונא?
יש משו שאתה מתחרט שעשית? מה היה הרגע הכי טוב בחיים שלך? מה המשאלה הכי גדולה שלך? נכון שאם יהיה בסוף מפגש ביום חמישי אתה תבוא?
אוף
אינלי השראה
אני אמשיך אח"כ

timtamtum1

New member
עונה../images/Emo27.gif

אתה אוהב אותי? אני צריך להגיד לך?!
כמה אתה אוהב אותי? עד השמש!
מתי התאריך חתונה שלנו?ביום שקלי תוציא את האלבום העשירי כמה ילדים יהיו לי ולך? מיליון אולי שתיים.. איפה נגור? מול הדירה של קלי, לא? חחח לאלא סתם אמממ מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?בעל בנק.. שרי הריסון כזה..
אילו יכולת להחליף עם מישו/מישהי אחר/ת בעולם,עם מי?אבא שלי מה היית משנה בעצמך?אני עצלן בכל מה שקשור אלי.. אז קצת לדאוג לעצמי מדי פעם מה אתה אוהב בעצמך?שאי אפשר לגרום לי להיות עסוב..
אני תמיד הפייי! מה אתה שונא?את אור הירח, חברת תאורה מסריחה יש משו שאתה מתחרט שעשית?אממ לא.. מה היה הרגע הכי טוב בחיים שלך?נכנסתי לפורום הזה..
מה המשאלה הכי גדולה שלך?שניהיה בריאים! נכון שאם יהיה בסוף מפגש ביום חמישי אתה תבוא? לא..
*הערת הכותב: זה היה קשששששה!*

RiN rOoN

New member
תמירושש:]

אוקיי אני לא כל כך מכירה אותך אבל בסדר :]] אממ... אתה אוהב את כריסטינה אגילרה
את מי אתה מעדיף את בריטני או כריסטינה
מה אתה חושב על בריטני
מה אתה חושב על כריסטינה
האם קדחתי לך בקשר לבריטני וכריסטינה
האם חפרתי לך בקשר לבריטני וכריסטינה
איך אתה אוהב את כריסטינה עם שיער שחור או בלונדיני
איזה קליפ של בריטני אתה הכי אוהב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חפרנית שכמותי P: אבל אני אוהבת את כריסטוש ושונאת את בריטני...חעחע ונמשיך... עם מי מהפורום אתה הכי בקשר
האם יש לך אייסיקיו
אם כן,תביא
אני חמודה לדעתך
חחח.... תענה=]

breakaway girl

New member
באמת באמת באמת!

כבר כתבתי עם מי הוא הכי בקשר..והוא כבר ענה שהדר.. רק אני קוראת לו תמירוש.. תמצאי שם אחר!!! חח..סתם סתם אני צוחקת
ענקי

breakaway girl

New member
ונכון ש..

גם את מאחלת לי החלמה מהירה? חח..סתם עזבי רק לתמיר הדר ובמיוחד למתן אכפת ממני

timtamtum1

New member
עונה../images/Emo27.gif

אתה אוהב את כריסטינה אגילרה? לא שונא ולא אוהב את מי אתה מעדיף את בריטני או כריסטינה? בריטני מה אתה חושב על בריטני? מה שאני חושב על כריסטינה מה אתה חושב על כריסטינה? מה שאני חושב על בריטני האם קדחתי לך בקשר לבריטני וכריסטינה? רצח האם חפרתי לך בקשר לבריטני וכריסטינה? ככככככעעען! איך אתה אוהב את כריסטינה עם שיער שחור או בלונדיני? איזה קליפ של בריטני אתה הכי אוהב? הראאאשון! הו בייבן בייבן.. אי ווזה סופאוס טו נו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חפרנית שכמותי P: אבל אני אוהבת את כריסטוש ושונאת את בריטני...חעחע ונמשיך... עם מי מהפורום אתה הכי בקשר? הדר!
האם יש לך אייסיקיואם כן,תביא? יש לי ולא בא לי להביא לך.. סתם! חחחח אני לא נכנס אליו אז אין טעם.. יש לי מסנג'ר [email protected] אני חמודה לדעתך? נראה שכן!
חחח....

Sleeping Swan

New member
../images/Emo90.gifתמיד../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

אז כן זאת אני הילה Bueatiful Disaster,אם מישהו לא זוכר שכתבתי שכבר החלפתי כינוי. שאלות לתמיר:
בן כמה אתה
מה המוצא שלך
מה אתה אומר על השיר של קלי מהדיסק ברייקוואי,Bueatiful Disaster של Live,האם אתה חושב שהוא יותר יפה מההוא שהוא לא Live
מה מספר המזל שלך
מה אתה חושב על הקליפ של BOY,בהנחה שראית אותו
מה אתה חושב על האייקון הנ"ל
(
)
האם יש לך מצלמת אינטרנט
מה אתה חושב על זה שלא הייתי פה הרבה זמן
(המחשב היה בתיקון)
מה היית עושה אם היית קם בבוקר וקלי מול העיניים שלך
מה צבע העיניים שלך
מה אתה חושב על האודיו של ההופעה בניו יורק,שהמיקרופון של קלי לא עבד ואז הוא כן עבד אבל בקושי ואז לא,היה מצחיק
(כי אני התפקעתי
)
איזה שיר של קלי אתה מעדיף מבין שתי הם- BTHE או BOY
ואחרון,מה אתה חושב על האייקונים של החורף

timtamtum1

New member
עונה../images/Emo27.gif

בן כמה אתה? 16 וארבעה חודשים מה המוצא שלך? יא! שאלה מקורית! מרוקאי מה אתה אומר על השיר של קלי מהדיסק ברייקוואי,Bueatiful Disaster של Live,האם אתה חושב שהוא יותר יפה מההוא שהוא לא Live? לא! הלייב הרבה יותר יפה! מה מספר המזל שלך? סיקס מה אתה חושב על הקליפ של BOY,בהנחה שראית אותו? איזו הנחה? מדהים! מה אתה חושב על האייקון הנ"ל? חחח חמוד! האם יש לך מצלמת אינטרנט? לע מה אתה חושב על זה שלא הייתי פה הרבה זמן (המחשב היה בתיקון)? אני חושב שזה ממש מחדל!!!! מה היית עושה אם היית קם בבוקר וקלי מול העיניים שלך? אומר לה שתחכה לי בסלון אני צריך לשטוף פנים ולצחצח שיניים.. מה צבע העיניים שלך? חום מה אתה חושב על האודיו של ההופעה בניו יורק,שהמיקרופון של קלי לא עבד ואז הוא כן עבד אבל בקושי ואז לא,היה מצחיק? (כי אני התפקעתי) חחחחחח ענק! איזה שיר של קלי אתה מעדיף מבין שתי הם- BTHE או BOY? בוי ואחרון,מה אתה חושב על האייקונים של החורף? חמווווווודים

למעלה