פינות

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo18.gifפינות../images/Emo124.gif

שירשור זה הינו שירשור שאלות ותשובות, הפינות הקיימות ופינות שאתם יכולים לנהל.
חשוב לציין:משחקים לא כלולים בפינות! מה אני צריך לעשות בפינה? לפתוח הודעה, לא ממש צריך את החוקים, אולי בפעם הראשונה רק. למי מותר לנהל פינה? לכולם, כל מי שרוצה לתרום. אני לא יכול/ה לפתוח פינה השבוע. אין שום בעיה, פנו בהודעה פרטית אלי ואני אעלה במקומכם או מישהו אחר שיהיה מאוד נחמד
מה זה יעזור הפינות האלה בכלל? כל פינה מחייה את הפורום, הוא חדש וחבל שהוא כלכך עזוב כבר. רשימת פינות[אחראים, ימים]: חדשות, יום שבת. ספושבוע רגועD:, יום שישי.[Fairy of Rock] ה-תמונה, יום חמישי. החוליה החלשה, יום רביעי.[mikeys barking] כוכב השבוע, יום שלישי. דובב את התמונה, יום שני. להקת השבוע, יום ראשון. [יערונת מ] להלן פינות ש"מוצעות" לכם לניהולן. דובב את התמונה - מישהו מעלה תמונה וכל אחד כותב את מה שנראה לו שהדמויות אומרות באותו הרגע. כוכב השבוע - מישהו נבחר מהפורום ולכם מותר לשאול ה-כ-ל. ה-תמונה - בפעם הראשונה מעלים תמונות של נושא מסויים הקשור לסידרה ואז כל שבוע מורידים תמונה עד שנשאר התמונה המנצחת. חדשות - מי שאחראי יצטרך לחפש עידכונים וחדשות על הסידרה והשחקנים ולעלות אותם לכאן בהודעה מסודרת. אנא, התייחסו לנושא זה ברצינות, כי בסופו של דבר רק אתם מרוויחים.
לשאלות, בירורים, טענות, בעיות, תלונות וכ'ו אנא הגיבו פה.
שבת שלום

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifשלך.

אפשר לעשות תמונה של אחד השחקים גם עם אנשים שלא מסידרה:)

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifשלך:)

אני מציעה שפעם הראשונה אז שכולם ישרשרו
ותעשי לפי הסדר הזה, שלא יקרה מצב שמישהו לא יהיה.

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifעידכון../images/Emo206.gif

אז ככה, 'נתפסו' עוד שתי פינות, לבנתיים אני אנהל את השתיים שנשארו, במידה ומישהי רוצה אותן, שרק תגיד:) יומטוב

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifדיון../images/Emo88.gif

מה דעתכן שאת פינת החדשות, תחליף פינת דיונים? זאת אומרת שאם יהיו חדשות, פשוט פותחים הודעה חדשה ודיון יהיה כל יום שבת?

mikeys barking

New member
לגבי הפינה שלי ../images/Emo41.gif

למישהו יש רעיון לנושא שאוכל לעשות בחוליה החלשה? :)

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifהצעתי זוגות.

אפשר גם אה...נגיד רק בנות או רק בנים, או... פרק מסויים...

mikeys barking

New member
האמת שמזמן לא ראיתי סקינס

אני כמעט ושכחתי מה הולך שם (ממש התפלאתי כשראיתי שאתם זוכרים ציטוטים
) מי יש? קאסי וסיד, מישל וטוני, סיד ומישל (נחשב בכלל?), ג'אל והטמבל ההוא.. איך קוראים לו?, אביגיל וטוני, אנוואר והרוסיה ההיא, אפי והבחור היפה הזה (יש לו שם, כן?
), כריס ו..המ.. איך קוראים לה? -__-" אוקיי. אז אני בעצם כן זוכרת את הזוגות.. אני לא זוכרת את השמות
(יותר גרוע P=) תזכירו לי ^^ אם לא יהיו הצעות לנושאים אחרים אפתח את זה. נראה לי יכול להיות נחמד ^___^

mikeys barking

New member
בפרק עם היומולדת של אנוואר

זה הפרק האחרון, לא? בכל מקרה, היא נהיית חברה של הילד המפגר הזה..
בדקתי עכשיו באתר, קוראים לו kenneth אבל אני לא בטוחה איך מבטאים את זה. הינה קישור גם לתמונה שלו http://www.channel4.com/entertainment/tv/microsites/S/skins/kenneth.html

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifמישל וג'וש..

קוראים לו ג'וש,נכון? ><" מקסי והרוסיה מהמקום הרוסי הזה שהם היו בו.מקסי וטוני נחשב?! אממ.. היה את הפרק עם המסיבה של אביגיל [הראשון,לא?] שכריס היה עם הפולניה המטומטמת..

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifאני עושה את ה-תמונה,נכון?

ביקשתי את זה מתי שהודעת על התמונות אם את זוכרת..
לא הבנתי ממש איך לעשות את זה,כאילו,לשים כמה תמונות של הסדרה וכל פעם להוריד אחת לפי מה שמצביעים?

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifשלך.

אה, בפעם הראשונה את בוחרת נושא, נגיד כל השחקנים ביחד, או זוגות או יחידים או בנות, כל מיני כאלה, כל אחד צריך לעלות לפחות תמונה אחת, אחרי זה כל שבוע בוחרים את התמונה שרוצים להעיף:) ובסוף נשארת התמונה המנצחת.:)

למעלה