שרשור סופשבוע

../images/Emo28.gif../images/Emo205.gifשרשור סופשבוע../images/Emo205.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: תגיבו בהמוניכם.

O L g i T

New member
....

שיר השבוע של דה יוזד: אין שיר השבוע לא של דה יוזד: the next untouchable אלבום השבוע: אין להקת השבוע: לאדעת משהו טוב שקרה השבוע: היום היה נחמד משהו רע שקרה השבוע: חברות דופקות אותי ללא הרף משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לאדעת ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע: WTF סרט/סדרה/ספר השבוע: ניפ טאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תמונת השבוע: אין תגיבו בהמוניכם.

וואו. באמת ששומם פה-.-"../images/Emo176.gif

שיר השבוע של דה יוזד: >< שיר השבוע לא של דה יוזד: a thousand apologies- lostprophets black & blue- BMTH dance floor anthem- GC given up- LP leave out all the rest- LP וזה מתומצתP: אלבום השבוע: rain in hell- aiden להקת השבוע: LP
משהו טוב שקרה השבוע: אופרה. משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת>> משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: >< ציטוט השבוע: >< לינק/אתר השבוע: >< סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- ספיידרמן 3, לא משהו. תמונת השבוע:

../images/Emo5.gifשונאת אזרחות!!!!

שיר השבוע של דה יוזד:Used - Choke Me שיר השבוע לא של דה יוזד:BLINK 182 - Always אלבום השבוע:אין להקת השבוע:FUNERAL FOR A FRIEND משהו טוב שקרה השבוע:לא קרה שום דבר היה די חרא משהו רע שקרה השבוע:ללמוד למתכונת באזרחות וכימיה זה כל כך חרא!!!! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שיגמרו המתכונות האלה כבר ציטוט השבוע:אין............. לינק/אתר השבוע:http://www.last.fm/listen/artist/The%2520Used/fans אתר שאפשר לשמוע את השירים של דה יוזד+ שירים שדומים להם סמיילי השבוע:
אני מנסה להישאר ערה ולא להירדם וליירר על הסיכומים סרט/סדרה/ספר השבוע:אין......................... תמונת השבוע:

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של דה יוזד: GWTS שיר השבוע לא של דה יוזד: get fighted של אלכסיס אלבום השבוע: a crow left בלהבלה של אינקיבוס להקת השבוע: דונוו משהו טוב שקרה השבוע: כמה ציונים טובים, שבוע מחורבן האמת, ציונים זה סתם, אולי היציאה אתמול משהו רע שקרה השבוע: זה שהוא בכלל התחיל. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שישי הבא, אוי, כ"כ ציטוט השבוע: "אוי נו זה בכלל לא הגיוני שהוא נוצר ככה.." "וזה שיש איש שקופץ מקירות עם קורי עכביש זה הגיוני?" -ספיידרמן3, העיקר שאני מסתובבת עם אנשים אינטיליגנטים- לינק/אתר השבוע: דונוו סמיילי השבוע: ^^ סרט/סדרה/ספר השבוע: מלעך שחור, הקס, ספיידרמן3 תמונת השבוע:

חח אהבתי את הציטוט...

כנ"ל יציאות מפגרות זה מזכיר לי אחד שאני לומד איתי בהגברה בכימיה .. אנחנו לומדים על סוללות ושיש בהם משהו שבתגובה עם מים מתפוצץ.. אז הוא כזה "אז בגלל זה אסור לאכול בטריות?? בכל כך פליאה והתרגשות---כל הכיתה אומרים כזה WTF אולי גם כי זה לא אכיל או טעים? אהה מה נסגר איתי אפילו הבדיחות שלי של חננות אני צריכה לצאת יותר......

Rose131

New member
ראור

שיר השבוע של דה יוזד:דה טייסט אוף אינק כמובן שיר השבוע לא של דה יוזד: אשלון של 30שניות אלבום השבוע:אממממ להקת השבוע:אמממ! משהו טוב שקרה השבוע: מגן 100 בקולנוע? משהו רע שקרה השבוע: המוןדבריםD: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אמממממ ציטוט השבוע: אממ!!11 לינק/אתר השבוע:אמממ סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: "זרים"
סתםנו;[ זה הסרט הזה ששמו לנו במתכונת
אז אמ.. "הדייר" שראינו אתמול כהתכוננות לבגרות
סרט מגניב כזה תמונת השבוע:איןליכוח

למעלה