Fairy of Rock
New member
../images/Emo28.gif../images/Emo23.gifLove's is not good Enough../images/Emo23.gif
כןכן, זה השם החדש
אז ככה, שניתי בעיקרון גם את הפרק הזה, אבל איזה יופי שהוא נמחק? [
]. אז הנה הפרקD: תהנו. --------------------------- *מישל* ראיתי את דאגי מסמן לי לבוא, לידו. "מישל, מה יש לך בואי!" מיקי אמרה לי, "טוב, טוב אני באה" עניתי והתחלנו ללכת לכיוון דאגי, אבל מישהו פתאום נעמד מולי, "את החדשה לא?" הוא אמר, כאילו מנסה להישמע סקסי, "כן, למה?" "סתם, את חמודה!" "תודה, אני צריכה ללכת..." "כן, היא תפוסה!" שחר אמרה ומשכה אותי משמה, "זה היה ג'רג, הוא שחקן פוטבול, הוא מנסה לזיין את כולן, אל תתייחסי אליו!" "היי דאגי" "היי" הוא נתן לשחר, מיקי ולי להיכנס לתור, "זה דני, טום והארי" "היי" "מה קורה?" "בסדר, הנה קחי מגש, את תצטרכי את זה..."הוא אמר לי בחיוך "תודה" אחרי שלקחנו את האוכל, חברותי משכו אותי לכיוון שבו הן תמיד יושבות, "איפה אתה יושב?"שאלתי את דאגי, "נוו...הוא יא' הוא יושב בחוץ בדרך כלל..."מיקי, שמעודכנת בהכל, דאגה להבהיר את העניין "כן..."דאגי ענה, "טוב, אז תודה שנתת לנו להיכנס בתור..." "רגע!" מיקי קטעה אותי, "אולי נלך לשבת איתכם?" "לי אין בעיה" טום אמר, "לאף אחד אין בעיה..." התחלנו ללכת לכיוון היציאה, דאגי ואני הלכנו אחד ליד השני, מדברים. *דאגי* כל הדרך החוצה דיברנו, היא כל כך בוגרת, כל כך שונה. יש לה דברים אחרים בראש, היא פשוט מדהימה, היא שונה ממני אך בו זמנית אני כל כך מבין אותה, "אז איזה מוזיקה את שומעת?" "רוק בכלליות וממש טיפה פופ ודאנס, אתה?" "אני שומע גם, פחות או יותר את אותו הדבר..." "אתה מנגן על משהו?" "חוץ מהעצבים של אמא שלי?" "כן..."היא ענתה בחיוך מתוק, "בס, את?" "גיטרה וקצת שרה" "יפה לך, כמה זמן את מנגנת?" "שנתיים ככה, אתה?" "לא זוכר כבר..." הגענו ושנינו התיישבנו טיפה רחוק מהקבוצה, המשכנו מעט את השיחה, "אתה בלהקה או משהו כזה?" "כן, אם טום, הארי ודני" "איך קוראים לה?" "מקפליי" "יפה לכם!" ------------------------------ דרך אגב, מיקי
שחר
כשעשיתי את הסיפור לא היו לי רעיונות לשמות, אז השמות זה בגללכן, כאילו... אתן
כןכן, זה השם החדש