מסע אל העבר

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo26.gifמסע אל העבר../images/Emo36.gif

ואל תתנו לשם להפחיד אתכם
אז ככה..אממ אני ואלעד (מישהו מלמעלה
) חשבנו לעשות איזשהו פרוייקט למען קידום הפורום. אז אפשר לעשות משהו נורא נורא נחמד: כל (שבוע, חודש..אתם תחליטו) חבר פורום אחד בתורו יבחר איזשהי קלאסיקה מהעבר (שוב..אתם תחליטו) ויעשה על הסרט סקירה ענקית הכוללת שחקנים, דמויות, העלילה, התסריט, הבמאים מה איתם היום וכיו"ב, ואז נעשה על הסרט דיון בפורום. (על דמויות אהובות, סצנות שהכי מתחו אתכם..). אני חושבת שזה רעיון נורא נחמד, אז תביעו דעתכם בנושא.

ליאורנר

New member
אין לי בעיה לעשות סיקור נרחב ביותר.

של כל הסדרה אבל אני אעשה ביום חמישי שאני אחזור מהצבא.... תמיד רציתי לעשות את זה ועכשיו יש לי הזדמנות

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אחלה ../images/Emo45.gif

אם כך, זה יהיה הדיון הראשון הראשון שלנו.
וקח את כל הזמן שנחוץ

DAN1EL

New member
זאת כן קלאסיקה ../images/Emo10.gif

אולי זה לא ישן כל כך (רק לפני 8 שנים ככה) אבל זה נחשב הסרט שהחזיר את התהילה לסרטי האימה, והתחיל ז'אנר חדש של נעורוני אימה כאלה בשנות ה-90.

itamar argaman

New member
מעולה!!

אני מוכן לעשות על סרטי הקלאסיקה האהובים על כולנו!! סרטי סטיבן קינג
אני רוצה לכתוב על הניצוץ! או על מיזרי, או על גרין מייל.. חייבים רק אחד??

MarkAnt

New member
הנוסע השמיני

לא מבטיח אבל אני אנסה למצוא מידע עליו... זה נראה לי הסרט אימה הראשון שראיתי ולא יכולתי לישון בגללו לילה שלם (הייתי מאוד קטן אז, לא זוכר בן כמה בדיוק). לפניי איזה שנה או שנתיים הראו את הסרטים בערוץ 10 וזה היה המפגש הראשון שלי עם החייזר החביב אחרי כל הזמן הזה... קצת התאכזבתי, כי כבר לא פחדתי ממנו כמו שכשהייתי קטן, אבל ממש התאהבתי בו
בקיצור, אני יכול לנסות לעשות סקירה על הסרטים של הנוסע השמיני (את החדש, הנוסע השמיני נגד הטורף עוד לא ראיתי, אולי אראה בסופשבוע, אז זה לא ייכלל בסקירה). מה אתם אומרים?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מעולה...

אז קבענו שהראשון יהיה ליאורנר והוא יעשה על פרדיק
והלאה כבר נחליט. רק אל תשכחו...

Ro¥aL

New member
מישהו מכיר את הסרט...

ערפד בברוקלין? אני מוכן לעשות עליו! סרט יפה

רעיון יפה

היי, אני חדש בפורום אבל יחסית "ישן" בתפוז , וחובב סרטים וסרטי אימה במיוחד. אחלה רעיון הבאת , אבל למה הצורך לעשות סקירה ענקית ? לדעתי להכין תזה על כל סרט זה סתם יהיה משעמם, ואולי כדאי לעשות סקירה ממצה שתוביל לדיון דינמי. סהכ את כל המידע כל אחד יכול להכנס ל IMDB ולהוציא את כל מה שהוא רוצה מבחינת מידע יבש.. החלקים על במאי, שחקנים ראשיים, עלילה, פרטי טריוויה , וסצינות אהובות, פסקול , זוויות צילום ומה לא , יכולים להיות קצרים יחסית , והדיון כבר יוביל את עצמו. אני מניח שקלסיקה מהעבר יכולה להיות גם משנות ה 90 ? אגב לא כל קלסיקה בהכרח טובה, ולפעמים מה שנקרא "פליק" יכול להיות גם מעניין לדיון . מה את אומרת ? אני אפילו מתנדב לסקר סרט בקרוב אם את מעוניינת . ערן

למעלה