תוצאות הסקר הקודם

אחלה סקר

אני צריכה להוריד שתיקת הכבשים והתפוז המכני... איך הם..? אה ואני היחידה שלא כ"כ אהבתי את ממנטו? :\ זה שיעמם אותי....

הצבעתי :))))

שאני לא אצביע לקובריק??? שתיקת הכבשים לא ראית עד עכשיו??? פויה! רוצי לראות... את כל הטרילוגיה. חובה. זה פסיכולוגי, הראשון זה על חניבעל לקטר שהוא קניבל שעוזר לבלשית קלריס לפתור תעלומת רצח ולמצוא את הרוצח. פשוט מדהים. התפוז המכני זה הסרט של סטנלי קובריק :p מדובר באלכס שהוא אדם מאוד אלים והסרט מספר על התהליך בו נפטרים מהאלימות שלו, יש שם שאלה האם הפיתרון שלהם הוא באמת פיתרון? זה סרט ענק שחובה לראות אותו!!!

מממ רגע

יש המשך לשתיקת הכבשים? וזה כבר נמצא בהורדה... חח אני יודעת שיש לי בור! אבל, הי! השלמתי פער קטן, ראיתי מסור והמנסרים מטקסס! חחח

לפחות את משלימה...

וכן שתיקת הכבשים זה בא כחלק מתוך טרילוגיה. מבחינת הרעיון זה מתחיל בדרקון אדום ממשיך בשתיקת הכבשים ונגמר בחניבעל. מבחינת הצילום זה בתחיל עם שתיקת הכבשים, נמשך עם חניבעל וחתם את זה עם דרקון אדום. ממליצה להתחיל עם דרקון אדום. זה יסדר לך את הסיפור טוב יותר.

דם דם

New member
לא אל תתחילי עם דרקון אדום

ממה ששמעתי מאנשים אז כדאי לראות את הטרילוגייה לפי הסדר, קודם שתיקת הכבשים אז חניבעל ואז דרקון אדום...כי אם תראי דרון אדום קודם אז זה יהרוס לך את הקטע של שאר הסרטים וחבל.

BlinkyMan

New member
המסור

בחרתי במסור נראה לי מכל הרשימה זה הסרט שבאמת השפיע עלי.... אבל הייתי מוסיף שם בית קברות לחיות שזה הסרט שממש השפיע עלי בצורה מטורפת....

בית קברות לחיות הוא לא מותחן

פסיכולוגי. אין בו שמץ של פסיכולוגיה. רק אימה. הוא עדיין טוב.

KRUEGER

New member
בית קברות לחיות זה באמת

אחלה סרט אבל הוא לא כזה מפחיד...

קצת קשה לי להגיד בגלל

שהתחלתי בשתיקת הכבשים. אבל האמת שדרקון אדום סידר לי הרבה דברים. אני חושבת שזה יקל עליה במידה מסויימת. זה לא הורס, זה בטוח.

דם דם

New member
לא יודע אם הוא הורס אבל

הוא יקלקל לה חלק מסויים מהסרטים אחר כך...כי הם יהיו לה יותר מובנים וחבל שככה כי היא צריכה לראות את הסרטים ולהסתבך עם המורכבויות שלהם לבד, אחר כך לאט לאט מתחילים הדברים להתבהר, וככה אם היא תראה את דרקון אדום קודם אז על ההתחלה היא תבין מה שיקרה בחניבעל ובשתיקת הכבשים. יותר יפה לדעתי שהיא תראה אותם קודם כול וככה תוך כדי הסרט היא תבין יחד עם הדמות את מה שמתרחש...זה יפה יותר לדעתי

הס!!!

זה סרט קאלט!!! של קובריק!!! הוא גאון!!! וכך גם הסרט!!! הוא מדבר על נושאים שרלוונטיים גם כיום, הוא מראה בצורה אנושית פושע בצורה כזו שאתה מזדהה איתו והאנשים שבחוץ הם אלה שעושים את הרע. בקיצור, אחד הסרטים היותר אהובים עליי!!!

Rockamora

New member
אני חדש פה.. אני חייב לציין

שפספסת משהו
.. הניצוץ.. אני חושב שלא ישנתי אחרי זה חודשיים! חח

למעלה