About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gifAbout That Song../images/Emo36.gif../images/Emo79.gif

הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Just My Luck
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
חהחהחהח
מה דעתך על השיר? שיר חמוד ותו לא XD
מהי השורה האהובה עלייך?
"Waiting for something, i'm waiting for something to turn out right, yeah
"
למה בחרת אותה? כי זה הקטע הזה שאחרי שהוא אומר מלא JUST MY LUCK ואז הוא כזה צועק YEAH וזה כל כך סקסי!! חחח
מה דעתך על שם השיר?מתאים
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? דווקא לזה לא הייתי משנה, זה מתאים בול
האם השיר דיכאוני? חחחחחח מבחינת המילים כן XDD "המזל לא מראה לי פנים ואני כל הזמן מפשל אני לא יודע מה לעשות, נו באמת המזל שלי.." XDDDDDD
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? המוזיקה עצמה לדעתי די כיפית שכזו
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: היה הסרט!! XDDDDD
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את הסרט חהחה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifשלילילילילילילי שלילילילילילילילי

ערוץ הילדים המקום האמיתי .........
XDDD מה דעתך על השיר? שיר חמוד מאד
מהי השורה האהובה עלייך? luck love and life are not our side... למה בחרת אותה? אני אוהבת אותה
מה דעתך על שם השיר? יפה- אבל פסדר זה שם הסרט XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? waiting [
] האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אין השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את הסרט

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עונהה ../images/Emo192.gif../images/Emo151.gif

מה דעתך על השיר? חביב, מהפחות אהובים עליי.
מהי השורה האהובה עלייך? "Always the last one in a long line". כן, רק זה.
למה בחרת אותה? זה בדיוק אני
חחח כי יש לי מזל נאחס השיר הזה בדיוק מתאים לי.
מה דעתך על שם השיר? מבטא את השיר לגמרי.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? My bad luck אולי חחח הוא רק מספר על המזל הגרוע שלו אבל עדיין יש בו איזושהי טיפת אופטימיות
האם השיר דיכאוני? אמ די, יש לו קקי של מזל
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? קופצני מעט כן אבל המילים אולי טיפה פחות
שם השיר מתאים לתוכן שלו? לגמרי
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: נההה
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: הסרט ובעיקר הסצנה שנכנס לדני המיתר בעין XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifהמיתר../images/Emo6.gif זה כל כך קורעעע

וכל פעם שאני רואה את זה אני כזה "אוהה דני.. מסכןן" ואז.. "I NEED SOME ICE.. GET ME SOME ICE,
איזה שחקן XDD זה הכי מצחיק טום: i cant stop sweting! דני: haha shocking! XDDDD די נזכרתי בסרט, אני אלך לראות קצת עכשיו XD [אוף אני לא מצליחה להוסיף אנימציה של זה
]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDD הם כאלה שחקנים גרועים ../images/Emo6.gif

אבל הכי חמוד הארי ^^ שיחק אותה

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifה-../images/Emo192.gif שלי../images/Emo11.gif

XDDDDD סתם כפרה עלייך. שונאת את המסטיק הזה כבר
אני אחליף.

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo41.gifJML../images/Emo41.gif

מה דעתך על השיר?
ממש חמוד. לפני שהכרתי את מקפליי לא כל כך אהבתי אותו אבל אז הוא לא יצא לי מהראש ונדבקתי מהי השורה האהובה עלייך?
אין ספציפית><" האמת שבערך כל הבית הראשון למה בחרת אותה?
כי זה מגניב
מה דעתך על שם השיר?
מתאים, גם בגלל השיר וגם בהקשר של הסרט.. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
לא הייתי.. אבל אם היתי חיבתחייבת אז..אמ...לא.אין לי>< האם השיר דיכאוני?
טכנית הוא אמור להיות לפי המילים אבל לי המגינה ממש לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
כיפי
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
כן!הכי! דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
אממ..אני לא זוכרת..שום דבר ספציפי סתם כיף לי לשיר אותו עם חברות השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
אממ..תמונות מהסרטXDD משום מה, נכון כשאומרים לך דברים זה מעלה לך אסוציאציות בתמונות במוח משהו כזה..אז לי זה מעלה את העטיפה של הדיסק אבל כאילו מקרוב כזה ועוברים עליה לאט..וגם צבע כתום..
מוזר.. -
-

ZivMusic

New member
../images/Emo79.gifעונהנהבננה.../images/Emo94.gif

מה דעתך על השיר?שישלו קטעים חמודים וממכרים. אבל אף פעם לא נידבקתי אליו
מהי השורה האהובה עלייך?"Luck, Love and life aren’t on our side "
למה בחרת אותה?כי במנגינה אז זה כזה חמוד כזה
מה דעתך על שם השיר?שזה...אהה...אממ...רק המזל שלו [?]
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אינלי בעיה עם השם הזה
האם השיר דיכאוני?נופ. האם השיר שמח,קופצני,כיפי?מין כיפי-שמח-קופצני שכזה XD שם השיר מתאים לתוכן שלו?ניראלי >__< דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:התחלתי לרקוד כמו פגה.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: לצערי, לינדזי לוהאן

Sharon Kez

New member
השיר הראשון שלהם ששמעתי. ../images/Emo9.gif

ככה שיש לי אליו רגשות עמוקים חחח
מה דעתך על השיר? מאוד אוהבת אותו..הוא תמיד נותן לי הרגשה טובה כזאת חח ומעלה תמצברוח..פעם הייתי מכורה
מהי השורה האהובה עלייך?אני ממש אוהבת כל מילה מהשיר אבל נראה לי שאני אלך על הפזמון - And Im starting to fall in love Its getting too much Its not often that I slip up Its just my luck למה בחרת אותה? מדבקת כזאת.. מה דעתך על שם השיר? ממ מתאים :] אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה.. האם השיר דיכאוני? לאאלאלא חח האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן. בהחלט כיפי
אני יכולה לשמוע אותו שנים והוא נותן אחלה הרגשה וזה..והקצב ממש מדבק <: שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ממ הסרט? חח לא זוכרת כבר השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: הסרט + דני בתקופה הכי יפה
+ שהחיים יפים חחחחחחחחחחחח כן כן אמרתי כבר שיש לי רגשות עמוקים בנוגע לשיר הזה.

michalie XD

New member
שלייייייי../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר? שיר ממש ממש חמוד מהי השורה האהובה עלייך? I’m starting to fall in love Its getting too much Not often that I slip up Well its just my luck Yeah yeah למה בחרת אותה? כי אני אוהבת אותה
מה דעתך על שם השיר? מתאי לתוכן שלו אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה האם השיר דיכאוני? מממ... לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן קופצני כזה. שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: דני

../images/Emo204.gifמואה.

מה דעתך על השיר? חמוד למדי. קופצני כזה. מותק של שיר.
מהי השורה האהובה עלייך? Rain clouds are gathering in numbers Just when I put away my jumper
למה בחרת אותה? כי זה אשכרה קרה לי.
מה דעתך על שם השיר? מתאים לו בדיוק.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? למה לשנות? Oם
האם השיר דיכאוני? מאד.
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ממש לא. XD סתם. כן, חמוד כזה וקופצני, נו, אמרתי כבר למעלה.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אומ, יאפ. ^^
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: יופי. בדיוק כשהורדתי את הסוודר כשחזרתי מהבית של ענבר התחיל לרדת גשם זלעפות וכל הנעליים שלי הפכו לאגמים קטנים, והרגליים שלי - לסירה.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את הסרט, מן הסתם.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבדיוק התמכרתי אליו שוב../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר?אני ממש ממש ממש אוהבת אותו <: בעיניי הוא אחד הטובים D: מהי השורה האהובה עלייך?Luck love and life aren't on our sideeee להלהלהל למה בחרת אותה?כי היא מגניב <: מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Luck Love And Life האם השיר דיכאוני?ממש לא <: האם השיר שמח,קופצני,כיפי?כן :) שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:נאדה השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את הסרט D: ואת התקופה שרק הכרתי את מק. הייתי חורשת על השיר הזה

למעלה