שירשור הכרות

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo32.gif שירשור הכרות ../images/Emo32.gif

אנחנו עדיין לא כ"כ מכירים זה את זה, אז להכיר לא יזיק לאף אחד! נתחיל בשאלות הרגילות, ואז נעבור למעצבנות (כיפיות אבל מעצבנות)
בני כמה ומאיפה? (12.5 מרמלה)
שיר אהוב של פינק? (ג'אס לייק אה פיל)
קליפ אהוב של פינק? (דאר יו גו!)
אלבום אהוב מן השתיים? (מיסאנדסטוד!!!!!!!!!)
לוק מועדף? (השחור העכשווי!!) זהו, עד כאן החיים שלכם היו קלים, עכשיו תתכוננו..... 1.בני כמה אתם? (12.5, אמרתי!) 2.מה אתם לובשים כרגע? ( T שירט כחולה, וטייץ שחור!) 3.באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? (אין, זה כאילו ק-י-ץ!) 4.מה צבע התחתונים שלכם? (בז') 5.איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? (חברים ומופע שנות ה-70) 6.מה הסרט האחרון שראיתם?( הבית על הגבעה הרדופה) 7.מה הסרט שאתם הכי אוהבים?(אף פעם לא התנשקה) 8.מה הספר האחרון שקראתם? (הארי פוטר....) 9.איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? (הרבה, אין לי אחד!) 10.מה הדבר האחרון שאכלתם? (פיצה) 11.מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?(הבית ספר) 12.האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? (אממ...|אייקון מסמיק|) 13.האם היתה לכם פעם חיית מחמד? (תוכי, ובקרוב
) 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? (מחשב) 15.לבנים-מהו הקונדום החלומי שלכם? לבנות-מתי היתה הפעם האחרונה שבה קיבלתן מחזור? (שומרת על זכות השתיקה) 16.האם אתם בתולים? (אממ....כנ"ל) 17.באיזו תדירות אתם מאוננים? (כנ"ל) 18.מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? (לפני שעתיים) 19.מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? (שלשום) 20.מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? (לפני שעתיים) 21.אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? (הייתי עם פליפה, ולגביי השאלה השנייה, תחשבו לבד) 22.אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? (אממ...כלום!) 23.האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? (כן, כי אני בת!) 24.האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? (לאאאאאאא) 25.מה צבע העיניים שלכם? (חום) 26.האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? (לא עברנו את זה ?) 27.מהי הארץ החלומית שלכם? (קנדה) 28.את מי הייתם רוצים לפגוש? (פוליטיקאי, ולירוק לו בפנים) 29.אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? (אמממ... זה דורש מחשבה, ואין לי כוח לחשוב, ואני לא בלונדינית) יאלה, לענות, אחד שתיים!

Eilleen

New member
הייייי אני חדשה כאן

וחוללללללללללללללללה על PINK בת 15 שיר אהוב....? אין משהו מיוחד אני חולה על כ-ל השירים משני האלבומים קליפ אהוב - I will have to say "Lady marmelade...." אלבום אהוב - Can't take me home לוק מועדף - ורוד כמובןןןן מה אתם לובשים כרגע - ג'ינס (כרגיל!) וחולצה אדומה מזעזעתתתת אני יחפפפפה הסרט האחרון שראיתי - ממממ "ג'וני אינגליש" עם חנושששששש הסרט האהוב עלי גרין מייל הספר האחרון שקראתי - "השעות" שיר אהוב - Shania Twain - Thant don't impress me much הדבר הראשון שאני חושבת על בבוקר הוא אלי (נשמממממממה!) אממממממ כן אני מאוהבת (מין הסתם....) היו לי דגים היו לי המון ג'וקים היו לי 3 תרנגולים וכלב מה אני אוהבת לעשות בזמני הפנוי - לישון ;+p 15.16.17 - תשובה אחת.... שאב איט!!! 18. יותר מדי קרוב 19. יותר מדי רחוק :+( 20. ביום שלישי 21. אמינם - הייתי עושה בו מעשים שהיו גורמים לדוקטור רות להסמיק 22. חיצוניות ? - אף 23. הפסקתי להגי את זה לעצמי כשהתבגרתי... 24. לאאא 25. חום 26. מלחמה? מקסימום שטיח מעופף יגיע אלינו מבגדד טילים ? מטוסים? בטח שלא...! 27. ישראל אבל אם אתם מתעקשים אממממ אוסטרליה 28. Shania Twain /Madonna 29. איתמר

ShaDoW GiRl

New member
אהבתי!! ../images/Emo142.gif../images/Emo29.gif

בני כמה ומאיפה? (13.5 מרמלה) שיר אהוב של פינק? (8 ווילר) קליפ אהוב של פינק? (דאר יו גו! כן כן..) אלבום אהוב מן השתיים? (מיסאנדסטוד) לוק מועדף? (בלונד הקטלני) אייקון לא כל כך מתאים=>
בני כמה אתם? 13.5
מה אתם לובשים כרגע? ג'ינס, וגופיה שחורה.
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן- יש מזגן.. גררר
מה צבע התחתונים שלכם? כתום
איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? (חברים ומופע שנות ה-70, דארק אנג'ל, טוב יש לכם עוד מקום?...
מה הסרט האחרון שראיתם? הבית על הגבעה הרדופה... כן גם אני.. גררר
מה הסרט שאתם הכי אוהבים? לב אמיץ..
מה הספר האחרון שקראתם? מממ - מן המצר
איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? "הרבה, אין לי אחד!" אין פה מספיק מקום לרשימה..
מה הדבר האחרון שאכלתם? סלט, לחם קלוי ותה.
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? בית הספר..
*אמא עוד חמש דקות?!*
האם אתם מאוהבים במישהו כרגע?
האם היתה לכם פעם חיית מחמד? לא...
|אייקון מסתכלת על הוריי במבטי זימה..|
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? יש לי זמן פנוי?...
לבנים-מהו הקונדום החלומי שלכם? לבנות-מתי היתה הפעם האחרונה שבה קיבלתן מחזור? אהמ...
האם אתם בתולים? אממ....כנ"ל- איזה שאלותת
באיזו תדירות אתם מאוננים? כנ"ל
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? בבוקר על אחי..
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום בבוקר.. על אחי..
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? כנ"ל, בבוקר...
אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה?
אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? ממ לא הייתי משנה כלום, כי זה היה הופך אותי למשהו שהוא לא אני..
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן
האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? ממש לאאאא
מה צבע העיניים שלכם? כעיקרון ירוק, אבל יחסית צבעוני..
האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? כל מלחמה שתבוא..
מהי הארץ החלומית שלכם? איטליה
את מי הייתם רוצים לפגוש? את פינק
אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? מממ כל שינוי בעבר היה מביא לי לדבר קיצוני בעתיד.. וקרינה- אני מוחה על הבדיחה על הבלונדיניות!

אממ...טוב משעמם לי,אז...

בני כמה ומאיפה? 20 עוד חודש... ר מ ל ה שיר אהוב של פינק? Stop Falling קליפ אהוב של פינק? -ההופעה של Just Like A Pill אלבום אהוב מן השתיים? הדיסק הראשון..!! לוק מועדף? בלונד וכמה שפחות בגדים \: זהו, עד כאן החיים שלכם היו קלים, עכשיו תתכוננו..... 1.בני כמה אתם? 20 עוד חודש...עד שאסיים ת'סקר,20 2.מה אתם לובשים כרגע? גופיה וג'ינס 3.באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? חח קיץ, דאא.. . 4.מה צבע התחתונים שלכם? ורוד, דאאאאא 5.איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? אממ..קומדיות בעיקר , דוגמת חברים, נישואים פלוס.. 6.מה הסרט האחרון שראיתם?בקולנוע? הצילצול, דיי מעפן *לא ישנתי אותו לילה* 7.מה הסרט שאתם הכי אוהבים? אולי הקטע של פינק בסרט החדש, נראה...חחח 8.מה הספר האחרון שקראתם? משוואה עם נעלם- מ ו מ ל ץ ..!! 9.איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? כל שיר שיש את הקול של פינק בו... 10.מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגה שאמא אפתה \: 11.מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?אם אני ישנה בבית-פינק, כל החדר שלי ורוד!!!! 12.האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? בחבר... שנה ועשרה חודשים יחד, מאוהבת מעל הראש!! 13.האם היתה לכם פעם חיית מחמד? יו אתן תשנאו אותי, אני אוהבת בעלי חיים, רק מרחוק 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? חבר וחברות..!!.. 15.לבנים-מהו הקונדום החלומי שלכם? לבנות-מתי היתה הפעם האחרונה שבה קיבלתן מחזור? חחחחחחח שאלה מפגרת, קבלתי אתמול... 16.האם אתם בתולים? אני כבר בת 20 כמה מכוערת צריך להיות כדי להיות בת 20 בתולה...חחח אני כבר לא.. 17.באיזו תדירות אתם מאוננים? חחח כשיש צורך 18.מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתוך סקס או סתם ככה?... 19.מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? כשראיתי את השאלה על האוננות 20.מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אממ...לא מזמן, בלילה .. היה לי טלפון באמצע סקס \: 21.אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? (זאת פינק אהובתי הניצחית, ומה הייתי עושה לה? מצידי רק להחזיק לה את היד, אבל סקס מטריף חושים..!! דאאא 22.אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? אממ...הייתי מגדילה את החזה 23.האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? חחח דאא..!! אני בת 20 ומעריצה את פינק כמו בת 14, זה לא בוגר?.......חחחחחחחחח 24.האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? יו כ"כ לא 25.מה צבע העיניים שלכם? חום בהיר 26.האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? כ"כ לאאאא 27.מהי הארץ החלומית שלכם? כל מקום שכף רגלה של פינק דרכה שם..!! 28.את מי הייתם רוצים לפגוש? פ י נ ק ק ק ק קק ק ק ק 29.אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? לא הייתי משנה כלום.. אוהבת את החיים שלי, אוהבת את החיים האלה, החיים כ"כ יפיםםםם!

הייייייייייייייי../images/Emo3.gif

הייי אני חדשה פה ואני מתה על פינק... אז החלטתי להצטרף... (אם כמוובן לא אכפת לכם.. ודרך הגב.... קוראים לי מור... אז:
בני כמה ומאיפה? 14 ומאבןיהודה...
שיר אהוב של פינק? love is such a crazy thing
קליפ אהוב של פינק? u make me sick
אלבום אהוב מן השתיים? c'ant take me home
לוק מועדף? הורוד הקצוץ
ולשאלות האחרות...
בני כמה אתם? 14 וחצי... אמרתי כבר לא?!?!?!?!?
מה אתם לובשים כרגע? גופיה אדומה וגינס..
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אין... הורדתי...
מה צבע התחתונים שלכם? שחור
איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? חברים!!! וכמובן מופע שנות ה-70
מה הסרט האחרון שראיתם? איך לאבד גבר ב-10 ימים
מה הסרט שאתם הכי אוהבים? פרל הארבור, וליל המסכות
מה הספר האחרון שקראתם? לא תתפסו אותי- הספר של הסרט "תפוס אותי אם תוכל"
איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? iris- goo goo dols
מה הדבר האחרון שאכלתם? דגים מרוקאים (יום שישי היום...)
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? שאין לי כוח לקום?!?!?!
האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? וכן ולצערי הרב ניפרדנו!!
האם היתה לכם פעם חיית מחמד? כלב!! וגם דגים...
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב, וחברים, וכדורסל..
לבנות-מתי היתה הפעם האחרונה שבה קיבלתן מחזור? מאיפה השאלה הזאת לעזאזל??
האם אתם בתולים? כן!!!!!
באיזו תדירות אתם מאוננים?חחח לא מאוננת!!
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אמממ ההורים שלי אמרו לי שצעקתי עליהם בארוחת הערב אבלזה לא היה נכון..
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אמממ לא זוכרת...
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני כמה שעות...
אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? הייתי עם פרדי פרינס גוניור!! ואמממ נו תחשבו לבד
אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? את החזה שלי... (קטן מידי!!)
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן!
האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? אמממ לא?!?!?!
מה צבע העיניים שלכם? חום כהה
האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? לא ממש לא!!! וידעתי שלא תהייה מלחמה פה!!
מהי הארץ החלומית שלכם? ניו יורק!!!
את מי הייתם רוצים לפגוש? את אמינם!!!
אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? הייתי משנה את שנה שעברה!! זהו...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אנשים, תגידו.....

אתם לא רוצים להכיר אחד את השני??? אם כן, אז למה אתם לא עונים, (אין לכם תחת?
) קדימה...תענו!

המנלהת מרמלה????

ר מ ל ה - ר ו ל ז ז ז ז ז זז ז חחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח בואי לבקרני בחדרי הוורוד והיפהההההה לה לה לה

אממ ..ככה לצעוק בפורום איפה אני גרה

אני גרה ליד הבריכה העירונית, אזור לא מסוכן..כאילו יש יריות מידי פעם, וסמים בכמויות,אבל לא כזה גרוע... חחחחחחחחחחחחח סתם, באמת שהאזור שלי שקט יחסית.. איפה את גרה?

למעלה