פרק 6

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo41.gifפרק 6../images/Emo41.gif

אז הפרק שהתחיל לפני חמש דקות ואני לגמרי מפספס כי האינטרנט נתקע ;-; הפעם... אין שאלות, פשוט תכתבו כל מה שאהבתם, משירים ועד ציטוטים.

רק היום ראיתי, בדיליי

היה פרק נחמד סה"כ.. פחות אהבתי מהקודם, ללא ספק. נחמד לראות שטוני חזר לגדולתו
הבת' הזו הזוייה כמו לא יודעת מה. כמעט יותר מסקצ'.. רק לא באמת חח אין לי מושג איך להגיב לטוני-מישל-סיד כי אני לא ממש יודעת איך זה הולך להתפתח. חוץ מזה שהתגעגעתי לסיד וקאסי
וג'אל וההיריון, לא הגיע הזמן שהיא תספר למישהו? עזבו כריס, לפחות טוני או משהו. \:

esti93

New member
חח תכלס

אבל זה היה מגניב. ובכלל שמחתי שטוני התחיל לחזור לעצמו =] ואני לא אוהבת את סיד ומישל ביחד.. אני רוצה את סיד עם קאסי וטוני עם מישל כמו שצריך להיות

נראה לי כולכם פספסתם את הפואנטה של הסיפור של

טוני בפרק הזה. ה"בת' " הזאת (אין לי מושג מאיפה יס הקריצו את השם הזה כי היא לא הציגה את עצמה אפילו פעם אחת) לא אמיתית. טוני דמיין אותה. כשרואים אותו בסוף הפרק עם הקעקוע זה אמור להעביר את הרעיון (אני יכולה לפרט יותר, פשוט נראה לי מיותר.
).

אוקיי,

למשל בבריכה, שהיא פתאום נעלמת ורק הוא שם. ובכלל הרבה פעמים היא נעלמת ומופיעה לפי "מה שנוח". היא יודעת עליו הרבה פרטים שאין לה שום דרך לדעת עליו כי הם לא מכירים. כבר שהיא הופיעה בשירותים במועדון היא ידעה שקוראים לו טוני סטונהם והיא ידעה שאוטובוס דרס אותו. כולם מסביב שאלו אם ראו "wet boy" ולא יותר מאחד. בסצנה שישבו בהיכרות, כשהוא איחר, זה בעצם הוא אמר את הבדיחה, מה שגרם לזה שיעיפו אותו מהחדר. אה, וכמובן, בנסיעת רכבת, זה היה ברור לחלוטין שהוא דמיין את האיש ההוא. לא היה שום סיכוי שהוא לא דמיין את מה שהלך שם (ואם אני לא טועה זה גם היה אותו אחד מאח"כ, המראיין), ואחרי הקטע ברכבת היינו לגמרי אמורים להבין שהראש של טוני מתעתע בו. וכמו שאמרתי מקודם, יש גם את עניין הקעקוע - ראו את הבחור ההוא מקעקע על איךשלאקוראיםלה את אותו הקעקוע המדוייק שבאורח פלא הופיע על הגב של טוני. והופעת הקעקוע הייתה אמורה להגיד לנו, שגם אם לאורך כל הפרק לא היינו בטוחים אם היא אמיתית או לא, זה הזמן להבין שהוא דמיין הכל. נראה לי שהיינו אמורים פשוט להבין שטוני לא היה יכול לחזור להיות עצמו לבד, אז הוא היה צריך מישהו שידחף אותו, ובגלל שלא היה כזה (ע"ע סיד ומישל, שקצת היו עסוקים בעצמם) - הוא המציא. נראה לי שזהו, אם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף.

zwitter zwitter

New member
וואו תודה!

וגם אני שמתי לב שזה היה אותו אחד מאח"כ... ולגבי הקעקוע חשבתי משהו כמו זה שהוא גם עשה אחד כזה למשל, ובבריכה היא פשוט ברחה ממנו, וחיפשו רק אותו כי ידעו שמסוכן לו להתסובב לו לבד או משהו ... וכו' אבל אהבתי את הרעיון, זה הגיוני לגמרי:]

בשמחה. =]

והאמת שגם לי בהתחלה הכל היה מבולבל לגמרי, לא הבנתי כלום.. ואז ישבתי וחשבתי על זה (כי זה שגע אותי) וקלטתי שזה בעצם ברור לחלוטין.

Maddie

New member
וואו דיברנו על זה שעות היום../images/Emo118.gif

אני וחברה שלי ניסינו להבין מי זאת הילדה ההזוייה הזאתי ומה היא רוצה מטוני, ואיך לעזאזל הופיע לו קעקוע על הגב! אבל ההסבר שלך לגמרי הגיוני. תודה

GD ROCKS

New member
חחח רציני?

בואנה איזה סתומה אני הייתי בטוחה היא אמיתית.. כאילו בתחילת הפרק חשבתי שהיא דימיונית אבל אח"כ שבדירה גם עוד 2 בנים ראו אותה לא הבנתי איך יכול להיות שהיא דימיונית... כל מצב ממש אהבתי את הפרק הזה!!! פרק טובP:

Destinys Shadow

New member
../images/Emo58.gifמטורף! לא להכנס אם אתם לא באמת רוצים!

היא תספר בהתחלה למישל כמובן, ואז גם אבא שלה והאחים שלה יגלו על זה, וקאסי תנחש איכשהו כי קאסי כידוע נורא מיוחדת ורואה דברים שאחרים לא רואים, ורק בסוף כריס ידע. את התינוק הם ישאירו.. עד שיקרה משהו מזעזע שיפוצץ הכל...

למעלה