אוקיי,
למשל בבריכה, שהיא פתאום נעלמת ורק הוא שם. ובכלל הרבה פעמים היא נעלמת ומופיעה לפי "מה שנוח". היא יודעת עליו הרבה פרטים שאין לה שום דרך לדעת עליו כי הם לא מכירים. כבר שהיא הופיעה בשירותים במועדון היא ידעה שקוראים לו טוני סטונהם והיא ידעה שאוטובוס דרס אותו. כולם מסביב שאלו אם ראו "wet boy" ולא יותר מאחד. בסצנה שישבו בהיכרות, כשהוא איחר, זה בעצם הוא אמר את הבדיחה, מה שגרם לזה שיעיפו אותו מהחדר. אה, וכמובן, בנסיעת רכבת, זה היה ברור לחלוטין שהוא דמיין את האיש ההוא. לא היה שום סיכוי שהוא לא דמיין את מה שהלך שם (ואם אני לא טועה זה גם היה אותו אחד מאח"כ, המראיין), ואחרי הקטע ברכבת היינו לגמרי אמורים להבין שהראש של טוני מתעתע בו. וכמו שאמרתי מקודם, יש גם את עניין הקעקוע - ראו את הבחור ההוא מקעקע על איךשלאקוראיםלה את אותו הקעקוע המדוייק שבאורח פלא הופיע על הגב של טוני. והופעת הקעקוע הייתה אמורה להגיד לנו, שגם אם לאורך כל הפרק לא היינו בטוחים אם היא אמיתית או לא, זה הזמן להבין שהוא דמיין הכל. נראה לי שהיינו אמורים פשוט להבין שטוני לא היה יכול לחזור להיות עצמו לבד, אז הוא היה צריך מישהו שידחף אותו, ובגלל שלא היה כזה (ע"ע סיד ומישל, שקצת היו עסוקים בעצמם) - הוא המציא. נראה לי שזהו, אם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף.