קצת חדשות

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo41.gifקצת חדשות../images/Emo41.gif

באדיבות מעריב לנוער
בהמשך להודעה של מאי פינק פולשת לתחום המשחק ועומדת לשחק בסרט על חייה של הזמרת ג'ניס ג'ופלין. היא התקבל לתפקיד בעקבות אודישן מרשים בו השתתפה, שם הפגינה את יכולות המשחק שלה וגם את היכולת שלה לשיר באופן דומה מדי לג'ניס (שהתפרסמה בזכות קולה הצרוד והצעקני). צילומי הסרט יחולו בקיץ הקרוב, וככל הנראה יקדימו את הפרוייקט המתחרה על חייה של ג'ניס ג'ופלין בו מככבת רנה זלווגר.
חמשיר נחמד שמישהו כתב על פינק:
פינק היא misunderstood והיא הולכת לקליפורניה ותכינו את ה party כי היא מגיעה למשפחה שלה יש portret ואל תתנו לה את עצמה to get וחדשות אמ.טי.וי מוסרים: הזמרת פינק עובדת בימים אלה על כתיבת אופרת רוק. פינק שהתוודתה כי היא חובבת אופרה סיפרה כי כשהייתה קטנה היא למדה אופרה והכשרה במוסיקה קלאסית.
סופשבוע נעים

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

ט'נקס על החדשות
קול צרוד וצעקני, נו זה לא כל כך מחמיא!
אבל יש בזה משהו- שעושה את המוזיקה של פינק כל כך מיוחדת..

ROBS FANATIC

New member
אני בטוחה ויודעת שפינק

התגברה ושכחה הכל עוד לפני שכתבת את המשפטים המפגרים האלה.היא לא צריכה חיזוקים.תודה.אה וגם לא את הרחמים הנוגעים ללב שלך,אז תפסיק,רילי,פלז.תודה.

פינק מפתיעה...

רוק, דאנס, פאנק...פינק כבר ניסתה את כולם, ועכשיו היא מפתיעה בהצהרה שהיא דווקא בקטע של אופרות. "אני אוהבת אופרות", היא אומרת. "יש לי רקע של מוזיקה קלאסית. גם התחלתי לכתוב אופרה בעצמי, אבל זה מאוד קשה". האם היא גם תופיע באופרה שתכתוב
אתם מסוגלים לדמיין את זה

StupiD Fairy

New member
טוב, אני חייבת להגיד

זה נורא, פשוט נורא! ג'ניס ג'ופלין היא אגדה! היא הרוק בהתגלמותו, ופינק, פינק?! משחקת אותה??? פינק אפילו לא עושה רוק, היא פופיסטית, והיא לא שחקנית פור פאק סייק, שתשלים עם זה! (אני ממש מצטערת אבל אני לא מחבבת אותה)זה פשוט נורא, והלואי והייתה דרך למחות על זה.. שמישהו בבקשה יגיד לפינק שהיא לא זמרת רוק! כי היא לא.

balck snow

New member
היא לא

אבל היא יכולה לשחק בלי שום קשר היא זמרת די טובה האמת

StupiD Fairy

New member
היא מוזמנת

להיות זמרת טובה, אבל שלא תקרא לעצמה בשמות שהיא לא, זה כל כך מעצבן. שתודה - היא עושה פופ.!

למעלה