גם אני!!

• פותח הנושא sparx
  • פורסם בתאריך

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifגם אני!!

גם אני חדשה ^___^ גם אני מתה על ג'וליאן מקמהון
גם אני הולכת לצפות קבוע בניפ/טאק
וואי כמה זמן חיכיתי לסדרה הזאת... אי מעריצה של ג'וליאן מאז פרופיילר! טוב האמת התחלתי להעריץ אותו במכושפות, כי פרופיילר ראיתי כשהייתי קטנה ולא ממש הבנתי בשחקנים וסטאף ואז כשגדלתי התמכרתי למכושפות [הסדרה הכי טובה בעולם!] ובעונה השלישית כשקול [ג'וליאן] הגיע, ישר התאהבתי בו ובדמות שלו. ואז התחילו השידורים החוזרים של פרופיילר והתאהבתי בו גם שם... ועכשיו גם בניפ/טאק [והוא נראה ממש ממש מדהים שם *_______*] חשבתי כבר מזמן להתחיל להוריד את הסדרה אבל מרוב שאני מורידה סדרות כבר אין לי מקום על המחשב אז אמרתי נו שיהיה נחכה שיהיה בטלוויזיה [זבלים, נצח אני צריכה לחכות!?] לא משנה! זה כבר פה! ועד כמה שזה מזעזע [כל הניתוחים האלה...|יאק|] שומדבר לא יעצור אותי מלאות את זה! כנ"ל לגבי הפורום חח, מה לעשות, נתקעתם איתי. איזו הודעה ארוכה כתבתי יחסית להודעה "הי אני חדשה." טוב אתם יודעים מה לעשות- "ברוכה הבאה, תהני.." אגב, אני יערה.. בת 18 [כמעט] מנתניה.

THE HELL BOY

New member
ברוכה הבאה יערה../images/Emo87.gif

תיהני בפורום ואת מוזמנת לשרוץ פה

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאת מוכרת לי באופן מחשיד... אאהההה את מבאסטדדד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif (חתימה../images/Emo3.gif אחרת לא הייתי זוכרת) אני כבר לא שם אבל בעבר המאוד לא רחוק (שבוע)../images/Emo3.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif, תהני../images/Emo9.gif

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח כן אני משם :]

למה את כבר לא שם?
ותודה :]

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifכי למרות שהייתי שם ממש המון זמן, הרגשתי שאני לא מתחברת עם רוב האנשים, והם לא איתי, והיה לי די קשה עם זה../images/Emo4.gif ואז משו ממש עצבן אותי (לא חשוב מה, זה היה סתם טריגר) והייתי גם ככה עצבנית והחלטתי פשוט לעזוב...../images/Emo4.gif אבל אני עוד קוראת שם... וגם במקפליי אותו סיפור... רק פחות זמן אני שם../images/Emo3.gif...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהאמת גם אני מרגישה ככה..

אבל אני בכל זאת שם מגיבה כשבא לי בעיקר קוראת.. ^^ לא נורא :] באסטד רולז
וזה מה שחשוב. :]

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifדווקא לפי מה שראיתי את ממש סבבה איתן../images/Emo9.gif לי לא כל כך הלך../images/Emo4.gif חפיף../images/Emo13.gif את צודקת ב-100% העיקר זה שבאסטד (ומקפליי, שגם את הפורום ההוא עזבתי מאותן סיבות, בעיקר בגלל שזה 90% אותם אנשים../images/Emo6.gif) רולאאזז../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Rachel47

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif ../images/Emo15.gif

השתלבות קלה והתמכרות נעימה דווקא ההודעה הארוכה הייתה דיי חידוש יחסית לאנשים שבאים אומרים "היי" ונעלמים
ואני רייצ'ל בת 16 וחצי מרמת גן...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif תודה כולם ../images/Emo24.gif

limors2

Active member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

אני ליאורה, בת 18 וקצת מי-ם...

RenanaD

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo131.gif

אני רננה. מקווה שתהני פה כמונו!