משחק חדש!

../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמשחק חדש!../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif

טובב אז איך הולך המשחק? כל יום או כל שבוע (מה אתם מעדיפים? תשרשרו תגובות אם אתם מעדיפים יומי או שבועי..) אני או דנה (קמילה רוחאס. דנה, מקווה שזה סופי שאנחנו עושות יחד
) נפתח הודעה עם תמונה של סברינה מאחד הפרקים (התמונות מצולמות בדרכים חוקיות ביותר
) וסברינה תהיה בפוזה.. הממ איך לומר.. לא הכי יפה ופוטוגנית
אז מה אתם צריכים לעשות? מי שיש לו משפט מצחיק או מחשבה מצחיקה, שסברינה חושבת או אומרת באותו הרגע (לפי מה שאתם חושבים כמובן) ישרשר את המשפט לשרשור של המשחק! המשחק לקוח מפורום של מי השורה הזאת בכלל, והנה דוגמה למשחק למי שעוד לא הבין. אז.. כדי להתחיל את המשחק, צירפתי תמונה ואתם מוזמנים להתחיל לשרשר משפטים
ומה אתם מעדיפים: שהמשחק יהיה יומי או שבועי?
והתמונה: המקור - הפרק בו סברינה מקבלת בבית הספר ציונים טובים, ומתאכזבת כשאף אחד לא מתלהב מזה כמו בעבר, אז היא עושה קסם (כהרגלה...
) וכולם כל כךךך מעריצים אותה, שעשו בשבילה טקס: "טקס פרסי סברינה!" *לא להתייחס לכתוביות, רשמו מה שבראש שלכם
*

אני חושבת אפשר לעשות שבועי../images/Emo45.gif

שלא יהיה לכן עומס
אממ משפט מתאים לא מצאתי.. לא נורא.. אני לא כ"כ טובה בלהתאים משפטים..
חפיף.. טל ודנה קבלו ח"ח על הרעיון
מאוד אהבתי

הדר! כנסי!

זה לא הרעיון שלנו! זה הרעיון של ערן מפורום הוז ליין. שלא תעזי להכפיש את שמו!
חח סתם סתם.. אבל זה באמת לקוח משם, וכתבתי את זה

היא שרה משחק החייים(כנסו להודעה ../images/Emo13.gif

תמיד נשמע לי שריקי גל שרה את השיר של משחק החיים היא נמעת כאילוי היא בעצירות וככה סברינה נראת לא

רעיון חמודדדד *פרצוף שפן#*

#רק מי שקרא את הספר "דון והשלישיה הבילתי אפשרית" מהסידרה "מועדון הביביסיטר" מאת:אן מרטין יבין אותי -ספר ממולץ בחום טוב לא משנה עזבו אותי קצת השתגעתי
מה שסברינה אומרת: או או
עכשיו נהיתי ורודה
טוב זה עדיף מאשר ירוק...

../images/Emo6.gif

שני הרעיונות שכתבתם חמודים
ולא אמרתם לי מה אתם מעדיפים.. יומי או שבועי? אחרת אני אחליט לפי מה שנוח לי

- -פרצוף שפן*- -

*החלטתי להסביר לכם מה זה: בסיפור דון היא ביביסיטר. והיא שומרת על שלושה ילדים, אחת בת 3 אחת בת 5 ואחד בן 7 וכשהיא הילדה בת 3 מרוצה ממשהוא ושמחה היא עושה פרצוף שפן

למעלה