צלצולים - סמסונג גלקסי

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifצלצולים - סמסונג גלקסי

היש דרך לראות את השירים שאני הוספתי למכשיר כשאני רוצה לקבוע צלצול או שהדרך היחידה היא להגיע אל הקובץ דרך האפליקציה של "מוזיקה" ושם לבחור הגדר כצלצול? פשוט הרסתי את המכשיר שלי ועכשיו קיבלתי חדש ואני לא זוכרת איך ואם בכלל עשיתי את זה קודם.. כנ"ל לגבי לקבוע צלצולים לאנשים שונים.. כי כשאני נכנסת לפרטים של איש קשר ורוצה לבחור צלצול מופיע לי רק הצלצולים המובנים של המכשיר.. תודה מראש לעוזרים..

YosMan1

New member
נסה את מה שכתבתי לדיזייר 2.2 זה די דומה

1. הגדרת שיר כרינגטון: נכנסים למיוזיק, פותחים את השיר המיועד (לא מספיק לעמוד על הרשימה, ממש לפתוח אותו), לוחצים על תפריט ושם יש אפשרות SET AS RINGTONE 2. הוספת קבוצת רינגטונים: מחברים את הטלפון למחשב דרך USB. לוחצים על DISK DRIVE פותחים במחשב את תקיית הכרטיס זיכרון של הטלפון. נכנסים לתקיית MEDIA נכנסים לתקיית AUDIO יוצרים תקייה חדשה בשם RINGTONES כל קובץ שתשמרו בתקייה זו יופיע ברשימת ה RINGTONES בהגדרות הצלילים של המכשיר. 3.הוספת קבוצת צלילי התראה ( ל SMS, תזכורות, אימיילים....): מחברים את הטלפון למחשב דרך USB. לוחצים על DISK DRIVE פותחים במחשב את תקיית הכרטיס זיכרון של הטלפון. נכנסים לתקיית MEDIA נכנסים לתקיית AUDIO יוצרים תקייה חדשה בשם NOTIFICATIONS כל קובץ שתשמרו בתקייה זו יופיע ברשימת הצלילים בהגדרות צלילי ההתראה השונים של המכשיר

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifזה לא עבד..

הראשון מן הסתם עובד - אני יודעת את זה. אבל השירים שאני מעלה צריכים להופיע בצלצולים ולא רק דרך המיוזיק.. ועשיתי את התיקיות כמו שאמרת וזה עדיין לא מופיע. אגב, אני בחורה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאוקי זה כן עבד..

הייתי צריכה לכתוב את התיקייה ringtones בלי R גדולה בהתחלה.. תודה רבה!

YosMan1

New member
../images/Emo13.gif ו ../images/Emo52.gif מ ../images/Emo68.gif על הזהוי המוטעה

למעלה