שאלה לגבי סמסונג גלקסי..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifשאלה לגבי סמסונג גלקסי..

קניתי אותו היום ואני מנסה להעביר קבצים מהמחשב ופשוט לא מצליחה.. המחשב לא מזהה אותו.. חיפשתי בכל האינטרנט וחוברות ההדרכה איך עושים את זה.. אולי צריך להגדיר משהו.. חרשתי את הטלפון ובכל מקום רשום שצריך לחבר את המכשיר למחשב ואז בשורת מצב לבחור באופציה USB ובטען.. הקטע הוא ש-או שלא הבנתי מה זה השורת מצב (אבל זה החלק העליון שגוללים אותו למטה ויש שם התראות בדרך כלל לא?) או שזה פשוט לא קורה אצלי... אבל הוא כן טוען את המכשיר.. מישהו יודע מה לא בסדר או מה אני צריכה לעשות?

an droid

New member
תשובה

אכן שורת המצב הכוונה לחלק העליון שגוללים אותו למטה , ברגע שאת מחברתאת ה USB לטלפון יש לך שם התראה של טען / חיבור USB את צריכה ללחוץ על זה ואז לאשר שאת רוצה לטעון את הקבצים בכל מקרה את יכולה תמיד לפנות לשירות לקוחות של סמסונג *66642

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאז זהו שלא היה לי..

הייתי צריכה לשנות משהו בהגדרות קודם.. שיחקתי עם זה בלילה ואיכשהו הצלחתי אבל תודה בכל זאת.. עוד שאלה אם אפשר - החלפתי את החיבור אינטרנט לWiFi ועכשיו אני רוצה לחזור לאינטרנט של אורנג'.. אבל כשאני מבטלת את הWiFi זה פשוט משאיר אותי בלי אינטרנט בכלל.. וכשאני נכנסת לדפדפן הוא אומר לי שאני לא מחוברת.. איך חוזרים לאינטרנט הסלולרי?

yidan

New member
יכול להיות שכיבית את הדור השלישי

צריך פשוט לבטל את הגלישה בדור שני בלבד

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifבדקתי, זה לא זה. עוד מישהו?

למעלה