תמונה ביום 16

../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifתמונה ביום 16../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif

קודם כל, אני שוב מצטערת שלא שמתי את התמונה אתמול. היה לי יום נורא עמוס ובכלל עובר עלי שבוע מטורף
ועכשיו
המקור: עוד תמונה מהפרק בו סברינה לא עוברת את המבחן הראשון שלה ונשלחת לפנימייה צבאית של מכשפות

שלי

הארווי
למה לא עברתי תמבחן המטופש??? עכשי אני תקועה פה במקום ליהיות עם
הארווי

אמממממ

לאור מה שכתבו פה אז זה לא ממש נכון מה שאמרתי... אז הנה שיפור: סיילם! בוא כבר! נו... אתה לא אמור להציל אותי??? אני רוצה ליהיות עם
הארווי

amitush26

New member
חח.... יפהה.....

ועכשיו אחרי שהבנתי את החוקים של המשחק-תורי!
"אני מירושעת מירושעת מירושעת!!!! ניח ניח......
איכס..... מתי ניקו פה בפעם האחרונה? נו איפה סיילם?! בטח מתלטף אצל ליבי....
" מגנייייייב!!!!!!!!!!! טל מאי]ה התמונות של הפרקים? חד משמעית, מאיפה את משיגה אותן?!

כבר אמרתי..

דנה (קמילה רוחאס) שולחת לי אותן. בקרוב אני גם אוכל לצלם תמונות משל עצמי

כרטיס טלוויזיה?

גם אני רוצה לקנות כזה (אחרי שיעבירו לי את המחשב לחדר...) את יודעת מה המחיר של זה בערך?

amitush26

New member
לא נכון!!!!../images/Emo46.gif

זה לא היה מהפרק שהיא לא עברה את המבחן! זה היה מהפרק שהייתה את הקרינה של השמש או משו כזה, ואז היא וליבי התחלפו בנפשות וסברינה (יענו הנשמה של ליבי) ניסתה להשתלט על העולם (סיילם שיכנע אותה) וליבי הייתה נחמדה אל סיילם כשהיא באה לסברינה (לא זוכרת בגלל מה) ואז סיילם בא למשפט כי הוא קלט שליבי וסברינה התחלפו בגלל הקרינה והוא הציל אותה וכו' וכו'.... אבל טעית לגמרי בקטע של המבחן! הפרק אמנם היה דומה, כי גם בפרק ההוא היא הייתה לבושה כמו חיילת, וכאן היא לבושה כמו חיילת כי היא הייתה כאילו מפקדת ב"צבא" של ההשתלטות על העולם! (
)

amitush26

New member
שאני אביןן........

טל, את כאילו שמה תמונה, ואנחנו צריכים לחבר משפט שאנחנו כאילו יודעים מהפרק?

למעלה