תמונה ביום 28

../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifתמונה ביום 28../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif

המקור: אחד הפרקים שהיה בשבת האחרונה בערוץ 6, שבו סברינה הייתה צריכה לבחור בין להיות מכשפה או לא לראות את אמא שלה אף פעם (וגם בנוסף הארווי ודאשל נידנדו לה שתחליט מי היא אוהבת מביניהם אבל את זה היא החליטה בפרק אחר..)

ailina

New member
איזה פרק יפה

אני חולה עליו.. בקיצור תמונה מס' 1- סברינה:איזו תקרה יפה...רגע! זה מסטיק? לא זה נראה כמו...כן זה מסטיק... מי שם אותו שם? **באותו רגע סיילם בורח המחדר*** תמונה 3-(לתמונה 2 עוד לא חשבתי)- סברינה: האופנה החדשה! ליכלוכית..

שלי

1. מראה נחמדה שם למעלה... אבל למה אני כל כך אדומה??? אהה כי הלכתי אתמול יותר מידי זמן על הראש...
2.חרא! הגבות שלי התחברו! 3.מה זה משנה למה? (בקשר לכתוביות) תנו לישון!

חחח../images/Emo6.gif

תמונה 1- משעמם לשכב.... בואו נספור לכלוכים על התיקרה!!! 1... 2... 3... -כעבור שעתיים- 1995...1996...1997...1998...1999....200!!! אוף!!! התקרה הזאת ממש מלוכלכת.... תגידו... אני חייבת לשכב מתחתיה?! תמונה 2- אוקי... התיקרה מוכלכת... אי אפשר לצבוע או לנקות אבל את הריצפה?! איכס מה זה הדבר החום והמגעיל הזה שם?! אני נשבעת שמחר... לא... שבוע הבא... לא... שנה הבאה.... כן... *סברינה העצלנית-מזכירה לי מישהו... מממ מי זה... אני!!!* אני אדאג שהחדר יהיה נקי...!!! תמונה 3- לא!!! אל תברח!!! זה רק הקרם החדש לפנים שקניתי...

ailina

New member
מצאתי!

תמונה 2-איכסה! מי הכין את העוגה הזאת? **שוב סיילם בורח המחדר...*** טוב אם תתסכלו טוב זה נראה כאלו היא אכלה משהו מגעיל..

למעלה