Fairy of Rock
New member
../images/Emo28.gifI've Got You../images/Emo20.gif
פרק שני, סורי שלא עניתי לתגובות בפרק הקודם
----------------------------------- *דאגי* מישל נכנסה לקחת את החומרים, היא ביקשה ממני לחכות לה, אז חיכיתי, כשהיא יצאה, עזרתי לה וסחבתי לה כמה מהדברים, היא חייכה, "תודה" "בבקשה" "מאיפה את?" "מפה, לא עברתי דירה, פשוט עברתי בית-ספר" "אה, את כיתה יא?" "לא, י" היא קטנה ממני בשנה, "אתה י?" "לא, יא" ראיתי שהיא מהרהרת לעצמה, מעניין על מה היא חושבת, "למה? מפריע לך?" "לא, חס וחלילה, זה לא שאנחנו חברים או משהו..." "בנתיים" עניתי בחיוך, היא הסמיקה וחייכה, *מישל* "בנתיים" הוא ענה לי, הסמקתי כל כך, הוא נראה כאילו הוא מאושר מזה, כשהגענו לכיתה שלי הוא העביר לי בזהירות את כל הדברים, "אז ביי לבנתיים?" "אני מניחה שכן" הוא התכופף ונתן לי נשיקה בלחי, חייכתי ונכנסתי לכיתה, "למה לקח לך כל כך הרבה זמן?!" המורה התעצבנה עלי, "אני חדשה פה, איך אני אמורה לדעת איפה הכל נמצא?!" "למה לא אמרת לי?" "ניסיתי, את רק צעקת אלי ללכת להביא, חזרתי עם הדברים מה את רוצה ממני?" "טוב תשבי" הלכתי והתיישבתי ליד שחר, השיעור עבר נורא לאט, עשינו איזה ניסוי מטומטם עם ניר, הוא שינה צבע, "וואו, איזה שוק!" שחר אמרה לי בשעמום, צחקתי, המשכתי לבהות במורה, כאילו מקשיבה אבל הראש שלי היה עסוק בדאגי, הוא היה כל כך מתוק. ------------------
פרק שני, סורי שלא עניתי לתגובות בפרק הקודם