I've Got You

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifI've Got You../images/Emo20.gif

פרק שני, סורי שלא עניתי לתגובות בפרק הקודם
----------------------------------- *דאגי* מישל נכנסה לקחת את החומרים, היא ביקשה ממני לחכות לה, אז חיכיתי, כשהיא יצאה, עזרתי לה וסחבתי לה כמה מהדברים, היא חייכה, "תודה" "בבקשה" "מאיפה את?" "מפה, לא עברתי דירה, פשוט עברתי בית-ספר" "אה, את כיתה יא?" "לא, י" היא קטנה ממני בשנה, "אתה י?" "לא, יא" ראיתי שהיא מהרהרת לעצמה, מעניין על מה היא חושבת, "למה? מפריע לך?" "לא, חס וחלילה, זה לא שאנחנו חברים או משהו..." "בנתיים" עניתי בחיוך, היא הסמיקה וחייכה, *מישל* "בנתיים" הוא ענה לי, הסמקתי כל כך, הוא נראה כאילו הוא מאושר מזה, כשהגענו לכיתה שלי הוא העביר לי בזהירות את כל הדברים, "אז ביי לבנתיים?" "אני מניחה שכן" הוא התכופף ונתן לי נשיקה בלחי, חייכתי ונכנסתי לכיתה, "למה לקח לך כל כך הרבה זמן?!" המורה התעצבנה עלי, "אני חדשה פה, איך אני אמורה לדעת איפה הכל נמצא?!" "למה לא אמרת לי?" "ניסיתי, את רק צעקת אלי ללכת להביא, חזרתי עם הדברים מה את רוצה ממני?" "טוב תשבי" הלכתי והתיישבתי ליד שחר, השיעור עבר נורא לאט, עשינו איזה ניסוי מטומטם עם ניר, הוא שינה צבע, "וואו, איזה שוק!" שחר אמרה לי בשעמום, צחקתי, המשכתי לבהות במורה, כאילו מקשיבה אבל הראש שלי היה עסוק בדאגי, הוא היה כל כך מתוק. ------------------

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifראשונהXD../images/Emo168.gif

חמוד ביותר
חבל שזה קצר מדי
מתוקים שניהם
פרק מאוד מאוד חמוד

Lior1590

New member
פרק ממש חמוד!../images/Emo9.gif

איזה חמוד דאגי!
לך וליעלי יש את אותו השם של הפיק או שאני מפגרת ולא שמתי לב וזה היה שלך??? מחכה להמשך..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif נמנמ D:

זה ממש חמוד רק כמה הערות:
זה הכל הולך "כן" "למה?" "לא יודעת" "טוב" "תודה" "בבקשה" את יכולה להוסיף נגיד "למה?" שאל דאגי במבט סקרן. וכל מיני כאלה... זה יכול ממש להוסיף
חבל שזה קצר... את יכולה לחבר כמה פרקים ביחד ולשים... הרי עכשיו זה לא נגמר במתח כלשהו או משו

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifאני יודעת...

האמת? אני כבר לא ממש כותבת ככה, אולי אם יהיה לי זמן אני אעבור על הפיק ואסדר אותו, כרגע אני רק מעלה את זה כמו שזה.
אותה הסיבה, אין לי כלכך זמן לערוך את הפרקים, מבחנים וזה... אבל אני אשתדל לפנות זמן לעבור עליהם, אולי שבוע הבא בסופ"ש. תודה רבה על הערות

דנושש XD

New member
אהבתי!!!! ../images/Emo23.gif

יוווו דאגי
למה זה כ"כ קצר?
נו טוב,זה רק עושה את זה יותר מותח

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifדיי חח, אני לא מאמינה.

יש לנו אותו שם פיק
אין מצב ><" גאאאאאאאאאאאאאאאאאאש. מי מחליפה אני או את
><" ( פשוט חאת מאיתנו חייבת להחליף כי זה מבלבל את כולם ומעצבן אותי XD )

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif...

אני אחליף, למרות שזה השם של הפיק הזה מאז... ~בודקת~ 22/5/2007 22:23...

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif וגם כמו שראיתי, פירסמתי אותו

לפניך בפורום
אבל שיהיה...

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחח טוב גם זה השם של הפיק שלי לפני שנה

בערך אני אחליף אם זה ממש משנה לך
~מחליפה~

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifחוצפנית קטנה$@#!%$#!%#$%

באיזה זכות את חושבת שאני אתן לך להחליף?! חוצפה
סתםסתם~ מצאתי כבר שם, אז את לא צריכה להחליף

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחח זה בסדר../images/Emo6.gif

ס'חמודה
בכל צמקרה אני רוצה להחליף את השם כי הוא לא כ"כ מתאים XD אז אם באלך תשאירי

Maddie

New member
אווווו דאגי ../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

זה היה קצר
אבל חמווד3>

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif אוווווווווו איזה מותק ../images/Emo23.gif

למה דאגי לא אומר לי דברים כאלה ?!?!?! מתיקות שכזאת
את יכולה לעשות פרקים יותר ארוכים ? זה מותח הדברים האלה שזה קצר ! אני רוצה עוד XDDD

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifזה גם ככה לא פיק כלכך ארךP:

אבל אני אשתדל לערוך אותוD:

למעלה