and after all... you're my wonderwall ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR? This is the best day ever Cubicles Early sunsets over Monroeville Kill all your friends All i want for christmas is you Heaven help us
שיר השבוע בכללי? Blessthefall - God wears Gucci What's left of me Daughtry - Supernatural Skillet - The older i get Silverstein - Smile in your sleep Your sword VS. my dagger
אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי.
ספר/סרט/תוכנית השבוע? תוכנית- צחוק מעבודה, איך פגשתי את אמא, האח הגדול [כןכן,
]
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
סבא שלי נפטר.
היה שבוע נורא מוזר.. ומעצבן.
רע לי, מכל בחינה אפשרית.
הייתה השתלמות של השירות ופגשתי בנות נורא נחמדות.
הילדים בגן.
ציטוט השבוע? - אני: שמעת שעושים עכשיו ד.נ.א לקקי של הכלבים, וככה מאתרים את הכלב. תחשוב אולי יש לאנג'ל (הכלבה שלי) משפחה בארץ... חגי: נראה לי אנג'ל חושבת שהיא יצאה מאמא בכלל. היא כזה אומרת לעצמה 'אוקי, אז אני קצת שונה, אבל עדיין..'
עלק אני קצת שונה. - חגי: מה את שומעת לי שירים בגרמנית? עוד מעט תשמעי לי שירים באתיופית. תביאי ככה איזה להקת רוק אתיופית ~שר באתיופית ועושה תנועות של גיטרה~ תארי לך איך הלהקה תהיה... על הגיטרה: אברהם. על התופים: אברהם. על הבאס: שכחתי איך קוראים לו.. אהה, אברהם.
- אלונה: איכ, מה זה המים האלה? איזה טעם יש להם... (מדברת על מים AQUA) חגי: בואי אני אסביר לך, תקשיבי לי. ~אלונה מקשיבה~ אלה המים, כן? המים שהכי, אבל הכי, מים. אלונה: חחחחחחחחחחחחח מה אתה מפגר? חשבתי אתה כבר הולך להסביר לי אני: מה את מקשיבה לו בכלל?! הבנאדם לא יודע להיות רציני ואי טוב שמעו, זה היה אחד המצחיקים
כל הציטוטים האלה היו בשבעה.. אין, אי אפשר להיות רציני איתו. XD ולא זוכרת מה עוד היה..
תמונת השבוע? לא יודעת של מי זה, אבל קעקוע מדהים.
תכנונים לשבוע הבא? כלום.
הודגש באמצעות מדגישומטיק