Three Cheers For Sweet Week

../images/Emo28.gif Three Cheers For Sweet Week ../images/Emo28.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
ספר/סרט/תוכנית השבוע?
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוט השבוע?
תמונת השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifYOU ARE SO GORGEOUS!!!

שיר השבוע של MCR? ממ לאדעת... איימ נוט אוקיי? דאד? מאמא? משו כזה~
שיר השבוע בכללי? אה... אה.
-כל- השירים של סופר ג'וניור שיצאו אי פעם, כולל כל הסאבגרופס שלהם. ובעיקר- wonder boy ו-it's you שהם ממש ממכרים3: כל טויז של סינמה ביזארD: כל היומאנואיד של טוקיו הוטל+שירים רנדומאלים מהאלבומים הקודמים שלהם~ כל מני שירים מדה בוי הו ליבד של מיקה~ כל מני שירים של מיאבי3333333> ו, פה ממש מתחשק לי כן לפרט: של DBSK- Hug Balloons Somebody to love Hi ya ya Jumon- Mirotic Purple line O.Sei.Han.Go
אמן/אלבום השבוע? ושוב.... סופר ג'וניור, DBSK, מיאבי, סינמה ביזאר, טוקיו הוטל ומיקה.
ספר/סרט/תוכנית השבוע? ספר- הצל של אנדר שסיימתי, הצל של ההגמון שהתחלתי. ^^ סרט- הארי פוטר והנסיך חצוי הדם~ ואממ... המקום שמלאכים מפחדים לדרוך, משהו כזה. חרא סרט. O_ם תוכנית- וויל וגרייס~ ואולי עוד דברים רנדומאלים בניק ובערוץ דיסני~ אהההההה וכמובן שפול האוס*________* אה וEHB~ *בכלל לא אובססיבית*
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
הזמנתי את Attack on the pin up boys מאיביי@$%^%^&$%%&^%
התקשרתי למורה לנהיגה וקבעתי שיעור ליום שלישיDDDDDD: יאאאאאאא~~~~~~~
לא זוכרתD;
ציטוט השבוע? לא זוכרתXD רנדומאלים של סוג'וD:
תמונת השבוע? צ'וי פאקינג שיוון
[Choi Siwon]
תכנונים לשבוע הבא? נה... שיעור נהיגה ראשון ביום שלישיD: אה ולהוציא טופס ירוק ולהתחיל ללמוד לתיאוריהXD
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifחחחח נזכרתי עכשיו בציטוט מוויל וגרייס~

ג'אק: אווווווף, למה רק גרייס נוסעת להוואי?! גם אני רוצה! קארן: אוי נו באמת, אתה לא רוצה להיות שם. שני יהודים על החוף? הם יעבירו את כל זמנם בלחפש את קרם ההגנה הגבוה ביותר במחיר הזול ביותר. LOOOOOOL לא זוכרת את הציטוט המדוייק אבל זה הרג אותי
וכמה ציטוטים מפול האוס, של היצ'ול כי אי אפשר אחרת3> "I, Kim Heechul, was brought to ths world to make woman fall in love with me. It's not my fault, I didn't choose it! My mom and dad created this face!"
אני חייבת לציין שזה נכון, הוא מושלם לחלוטין.
"I'm [a] thief. The sky.... er, the stars- in my eyes." *מה שהוא ניסה להגיד זה שהוא גנב את הכוכבים ושם אותם בעיניים שלוXDDDDDDDDD* ובטוח היו עוד אבל שכחתי עכשיוXDD

NoAmItA ChAn

New member
הציטוטים XDDDDDDDDDDDD

אחרי שתקבלי את הסדרה אני רוצה לראות את זה איתך? XP

and after all... you're my wonderwall ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? This is the best day ever Cubicles Early sunsets over Monroeville Kill all your friends All i want for christmas is you Heaven help us
שיר השבוע בכללי? Blessthefall - God wears Gucci What's left of me Daughtry - Supernatural Skillet - The older i get Silverstein - Smile in your sleep Your sword VS. my dagger
אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי.
ספר/סרט/תוכנית השבוע? תוכנית- צחוק מעבודה, איך פגשתי את אמא, האח הגדול [כןכן,
]
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
סבא שלי נפטר.
היה שבוע נורא מוזר.. ומעצבן.
רע לי, מכל בחינה אפשרית.
הייתה השתלמות של השירות ופגשתי בנות נורא נחמדות.
הילדים בגן.
ציטוט השבוע? - אני: שמעת שעושים עכשיו ד.נ.א לקקי של הכלבים, וככה מאתרים את הכלב. תחשוב אולי יש לאנג'ל (הכלבה שלי) משפחה בארץ... חגי: נראה לי אנג'ל חושבת שהיא יצאה מאמא בכלל. היא כזה אומרת לעצמה 'אוקי, אז אני קצת שונה, אבל עדיין..'
עלק אני קצת שונה. - חגי: מה את שומעת לי שירים בגרמנית? עוד מעט תשמעי לי שירים באתיופית. תביאי ככה איזה להקת רוק אתיופית ~שר באתיופית ועושה תנועות של גיטרה~ תארי לך איך הלהקה תהיה... על הגיטרה: אברהם. על התופים: אברהם. על הבאס: שכחתי איך קוראים לו.. אהה, אברהם.
- אלונה: איכ, מה זה המים האלה? איזה טעם יש להם... (מדברת על מים AQUA) חגי: בואי אני אסביר לך, תקשיבי לי. ~אלונה מקשיבה~ אלה המים, כן? המים שהכי, אבל הכי, מים. אלונה: חחחחחחחחחחחחח מה אתה מפגר? חשבתי אתה כבר הולך להסביר לי אני: מה את מקשיבה לו בכלל?! הבנאדם לא יודע להיות רציני ואי טוב שמעו, זה היה אחד המצחיקים
כל הציטוטים האלה היו בשבעה.. אין, אי אפשר להיות רציני איתו. XD ולא זוכרת מה עוד היה..
תמונת השבוע? לא יודעת של מי זה, אבל קעקוע מדהים.
תכנונים לשבוע הבא? כלום.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

תודה נעם. ../images/Emo23.gif לפחות את מגיבה. ../images/Emo223.gif

וכן, ממש אהבתי. זה של ילד אחד שמצאתי במקרה במקושרים.. יש לי אותו בפייס. :)

NoAmItA ChAn

New member
משיטוטייך במקושרים, כשמצאת מלא מעריצים? D:

קעקוע מגניב! הייתה כאן מישהי בפורום שעשתה גם קעקוע של מכ"ר, אאל"ט O:

NotFamous

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ולגבי המים, מים אקווה נובה?
כי אם כן זה מובן למה הם מוזרים. זה מיי באר מזוככים! [או מזוקקים? אינלי שמץ איך כותבים את זה טיהי.] :)

GUILTY

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR? לא שמעתי כל כך לאחרונה .... היה את WTTBP בTV זה נחשב?
שיר השבוע בכללי? mk ultra של מיוז
אמן/אלבום השבוע? the resistance של MUSE
ספר/סרט/תוכנית השבוע? ראיתי סרט של וויל סמית אממ ... שבע נשמות אני חושבת.
משהו טוב/רע שקרה השבוע? הטיול לאיטליה וההופעה של מיוז.
ציטוט השבוע? "גברים משתבחים עם השנים, בדיוק כמו יין טוב" "כן ונשים כמו גבינה טובה .... נהיות מסריחות"
תמונת השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? עבודה והרבה ... בזבזתי המון ימי עבודה.

MK Ultra ../images/Emo23.gif

רק לפני שבוע שמעתי את רזיסטנס, בגלל בעיות עם המחשב. זו רק אני, או שהקול של מאט השתנה קצת? או שזה קשור לטונים של השירים
בכ"ז אלבום מעולה. (L) כרגיל.

Because Of May

New member
MUSE../images/Emo47.gif.../images/Emo109.gif

אין לתאר כמה שאני אוהבת אותם, אין לתאר כמה שמת'יו בלאמי הוא גאון. אגב, MK ultra אחד הטובים באלבום, מייד אחרי Uprising, Unnatural Selection ו- Undisclosed Desires
.

../images/Emo192.gifתמונתעירוםבפנים.../images/Emo192.gif

טוב לא.
שיר השבוע של MCR?You Know What They Do To GAYZ Like Us In Prison.
שיר השבוע בכללי? כל HAARP של מיוזינושימושיפוצי.
אמן/אלבום השבוע? מיוזי DOH.
ספר/סרט/תוכנית השבוע? "הייתי מאחוריך"/ניקולא פארג.
משהו טוב/רע שקרה השבוע? לא ידוע.
ציטוט השבוע?
I'm a Magical Unicorn אומר/ת: יואו נעמה באמאשלך תשכנעי את אמאשלך טוב? XD [איזה משפט מטומטם חחחחחחחחחחחחחחח] -
נעמה הפגומהחופרת אומר/ת: יזבל תעלי אני אלשין לעמית שאת לא רוצה לעלות דווקא חכי חכי I'm a Magical Unicorn אומר/ת: לא יא בתזונההההה לכי תרקדי הורה עם עיזים יא מגעילהההההה אל תעשי זאת כעתתת נעמה הפגומהחופרת אומר/ת: אז תעלי!!! I'm a Magical Unicorn אומר/ת: ברגע שאלוהים יתן לי כוח לעשות זאתתתתתת נעמה הפגומהחופרת אומר/ת: את לא מאמינה באלוהים יזבל ): תעלייייי I'm a Magical Unicorn אומר/ת: בס"ד ברור שאני מאמינה בהשםםם יהוה אלוקיםםםםםםםם כפרותעליו נעמה הפגומהחופרת אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחח אסור לכתוב יהוה I'm a Magical Unicorn אומר/ת: בא לי לכתוב כעת! יהוה יהוה יהוה יהוה!!11 נעמה הפגומהחופרת אומר/ת: אז את לא מאמינה תעלי#%$@% I'm a Magical Unicorn אומר/ת: רגע אני הולכת לטהר את עצמי במקווה ולעלות לעזרת נשיםםםםםםםם להתפלל בשבילך לשידעך??? נעמה הפגומהחופרת אומר/ת: חחחחחחחח סבבה תראי את דינוש כפרעליה, צורחת בתפילות :) "רבי יזבללללל חצוףףףף לא תעלה לתיכון בקצב הזה " I'm a Magical Unicorn אומר/ת: "וישמע אלוהיםםםם שקט כברררררררררררררררררררררר רבי אתה לא תעלה לעיונייי וחובתי היא להעלות אותך לעיוניי!!11"
תמונת השבוע? תמונות לא עולות סאמאשלהפורוםהזה.
תכנונים לשבוע הבא?לומר לאיזה 100 קילו ביושששש.
הודגש באמצעותיייייייי

למעלה