Dark Blue Sky

New member
../images/Emo28.gif

סתם משהו ששאלו אותי לא מזמן ועניין אותי לראות מה תענו..: אם היו נותנים לכם לבחור שלושה תכונות שיש לגיבורי על, איזה הייתם בוחרים

crazy dreamer

New member
וואלה

תעופה זה הכי חיה אההה וגם הראיית רנטגן הזאת כמו שיש במצלמה של סוני כי זה חודר דרך בגדים...(הורידו אותה מהמדפים!!) אהה ועוד כמה דברים פעוטים שליטה בזמן כוח בלתני ניתן לעצירה ודברים כאלה...

LaSombra

New member
ווואיי... שאלה מצויינת....!!!!

אתם יודעים כמה מחשבה וזמן הקדשתי למחשבה על השאלה הזאת?!? רצח אטומי... קלעת בול עם שאלה כמו שצריך.. למרות שאני עדיין תוהה למה לעזאזל את שואלת את השאלות האלה.... אז ככה... הייתי רוצה טלקינזיס כמו הקולגה היקרה שלי ליטל ביג... והייתי רוצה יכולת לקרוא מחשבות... אבל לא כמו לנחש על מה אתה חושב עכשיו אלא לדעת בדיוק איך אתה מרגיש וחושב בכל רגע נתון... ו הייתי רוצה להיות מסוגל להשתלט על כל אדם... זאת אומרת כאילו שהתודעה שלי תיכנס לתודעה שלו ואז לקבל שליטה מסויימת (לא ממש שליטה אלא יותר יכולת "לייעץ"...) על הבנאדם.... נכון שאני מוזר לאלללה? בואנ´ה... צריך להכניס אותי לבית משוגעים אבל ממש דחוף!!!

יש לי שני דברים >>>

אחד חיסול תופעת שרמוטות המכוניות והשניה חיסול הכסף... טוב את הדבר הראשון אני ממש ממש ממש רוצה ... התופעה מדבקת ! זהירות :)

אני מנצל את הבמה להזמין את כולם

למסיבת פאנק בברבי הישן :):: יהיה פוגו !!! יהיה כיף !! יהיו פאנקיות !!! Your mama is so fat that when she fell in love she broke it! You´ve mistaken the punk scene with the republican convention!

Sound20

New member
חחחחחחחחחחח מחפש במה

אתה ילד צומת לב זה כזה ברור!!!!

Sound20

New member
אני שמח שזה משעשע אותך

כי בנתיים זה אתה הזה שבלי חברים

Sound20

New member
אתה יודע מה אני לא יתחיל איתך

בשטויות עכשיו במיוחד לא פה!!! בא לך לריב תריב אם עצמך כי אני לריב אם ילדים כמוך סיימתי לפני משהו כמו עשר שנים <כשהייתי בגן>

:) אהה אני :) ,שוב הצחקת אותי :)

תראה, יש לי חברי אמת ... לא כל חרא ברחוב הופך להיות חבר שלי ואם כן הוא לא יחזיק יותר מיידי כי מי שחרא נשאר חרא יישאר חרא ומדביק אחרים בחרא. .. ויש איזה משפט נחמד מי שמתעסק בחרא מתלכך, אותו דבר עם חברים :) יש לך חברים חרא אתה תהפוך לחרא , אחי תזהר לא ללכלך את חברים שלך, אתה דיי מסריח מחרא :) . ושנת טובה לכולם שלא יכנסו לכם חראות לחיים :)

Sound20

New member
חברי אמת?? העיקר כולם אומרים שהם

שונאים אותך!! האלו שאני מדבר עליהם יודעים מי הם <אתם לא חייבים להגיב למרות שאני ישמח> כי אתה ילד שנוא והגיע הזמן שתקלוט את זה ותשנה גישה כי אתה באמת מתחיל להמאס

למעלה