maya163

New member
../images/Emo28.gif

שלום אני לומדת כתיבה וחלומי להוציא ספר. שאלתי בפריסת שאלה : האם אכתוב ספר שיהיה רכ מכר. להלן התשובה: האם-מיזוג אכתוב-4 גביעים ספר-3 גביעים שיהיה-שטן רכ מכר - 2 מטבעות סיכום- ירח. תאריך לידה 17/3/1957 אשמח לתשובה

maya163

New member
תיקון טעות.

נראה לי שעשיתי טעות בחרתי 6 קלפים והסיכום יצא אס המטבעות. כלאמר: האם-מיזוג אכתוב-4 גביעים ספר-3 גביעים שיהיה-שטן רב-2 מטבעות מכר- ירח וסיום - אס המטבעות ??????????

blackcat2

New member
ממליצה פריסה אחרת../images/Emo9.gif

שהרי אם תכתבי או לא זה תלוי רק בך. פרסי על השאלה: האם נכון וכדאי לי לכתוב ספר? סה"כ 5 קלפים+ קלף סיכום אוטומטי. ממתינה לך.

maya163

New member
לפי המלצתך

וזה מה שיצא: האם-6 מטות נכון- מלכת המטבעות וכדאי - כח לי - 9 מטות לכתוב ספר - מוות סיכום - 9 חרבות מפחיד לא??? תודה

blackcat2

New member
הי../images/Emo42.gif

לאור הפריסה אני חושבת שהתשובה היא במידה מסויימת חיובית אולם היא אינה מעידה על הצלחה מוחלטת אולם בהחלט על ניסיון שווה. את חייבת לצאת למסע מתוך רצון להצליח (6 מטות). לקיחת צעד ראשון זה מתוך אמונה ביכולותיך עשוי לסייע לך בהצלחתך. כדי להצליח בכתיבה עליך לנסות לצאת מכבלי השגרה ולפתוח את הראש לאופציות תוך התמודדות נינוחה במידת מה עם הקולות המוגדים שבתוכך.(כח) את מאד חוששת מן הצעד. חרדה מאכזבה. כ"כ חרדה שאת לא יוזמת (9 מטות) (אם לא יובטח לך מראש שתצליחי. זה דבר בלתי אפשרי שהרי אם לא תנסי לא תדעי. זה גם היה הבסיסי לשאלתך האראשונה- שימי לב) המוות המעיד על כתיבת הספר מדגיש על שינוי מהותי בחייך שיהיה חיובי לטעמי. לא מדובר בשינוי קל אלא סוחף וכולל שישנה את חייך. במהלך תקופת הכתיבה את תחרדי מאד ותחששי כל העת. מומלץ לך להתלבט בקול רם עם חברים ומשפחה על מנת לתפוס באופן פרופורציונאלי את תהליך הכתיבה ותוצאותיו. אשמח לשמוע מה את חושבת. בי

maya163

New member
../images/Emo140.gif

ושוב הרבה תודה אכן אני מאוד חוששת שסתם יש לי חלומות שלא אוכל להגשים ושאכשל בניסיון להדשימם וזה יאכזב אותי וכי מי אוהב להתאכזב. אולם יש הרבה צדק בדבריך אם לא אנסה לא אדע אבל אם אתחיל לפחות אדע לאן נושבת הרוח. אני מקוה לשינוי מהותי בחיי ועשות משהו אחר. תודה על העידוד והאופטמיות.

למעלה