אז מי בא הערב לים
פ פורפורית New member 16/8/02 #2 חבל שאנני יכולה להיות בשתי מקומות אבל חברינו הטובים ביותר חוגגים 25 שנות נישואים עושים להם הפתעה,ורק היום הודיעו לי. תהנו
חבל שאנני יכולה להיות בשתי מקומות אבל חברינו הטובים ביותר חוגגים 25 שנות נישואים עושים להם הפתעה,ורק היום הודיעו לי. תהנו
M MemphisRaines New member 17/8/02 #3 מי שלא בא הפסיד ערב מקסים ../images/Emo13.gif צחקנו דיברנו העפנו עפיפונים בקיצור היה כיף שרון
פ פורפורית New member 17/8/02 #4 אוי אוי אוי../images/Emo175.gif היה לנו ערב מהנה עם החברים אבל אני רואה שהפסדתי, עכשיו אני שוקלת אם לנסוע בצהרים לים ,פשוט אף אחד לא רוצה כולם עצלנים,טוב נראה עוד אמצא פתרון
אוי אוי אוי../images/Emo175.gif היה לנו ערב מהנה עם החברים אבל אני רואה שהפסדתי, עכשיו אני שוקלת אם לנסוע בצהרים לים ,פשוט אף אחד לא רוצה כולם עצלנים,טוב נראה עוד אמצא פתרון
bali New member מנהל 17/8/02 #5 וזאת עוד הוכחה שאני חייבת כבר רשיון נהיגה... כל הזמן מפסידה כיופים בגלל שזה רחוק ויום שישי.... אם רק היה ים בירושלים הייתי מזמינה אתכם אליי. אבל מי צריך ים, יש לנו אויר הרים צלול כיין וריח אורנים... ויש גם קינוחים ועוגות מבית היוצר של ענבל ברנר (YOURS TRUELY)
וזאת עוד הוכחה שאני חייבת כבר רשיון נהיגה... כל הזמן מפסידה כיופים בגלל שזה רחוק ויום שישי.... אם רק היה ים בירושלים הייתי מזמינה אתכם אליי. אבל מי צריך ים, יש לנו אויר הרים צלול כיין וריח אורנים... ויש גם קינוחים ועוגות מבית היוצר של ענבל ברנר (YOURS TRUELY)
M MemphisRaines New member 17/8/02 #6 ../images/Emo13.gif ננסה לארגן לך הסעה ליום ששי הבא שצפוי להיות ערב משגע שרון
bali New member מנהל 18/8/02 #7 אני מאד מאד אשמח! ../images/Emo13.gif כבר המון זמן לא יצאתי לבילויים משגעים של יום שישי בלילה וזה מאד חסר לי. אתמול יצאתי לסרט וקפה עם חברים ונהניתי כל כך שזה הבהיל אותי... פתאום קלטתי כמה זה חסר לי. תודה
אני מאד מאד אשמח! ../images/Emo13.gif כבר המון זמן לא יצאתי לבילויים משגעים של יום שישי בלילה וזה מאד חסר לי. אתמול יצאתי לסרט וקפה עם חברים ונהניתי כל כך שזה הבהיל אותי... פתאום קלטתי כמה זה חסר לי. תודה