.../images/Emo29.gifאיך הפכתי לאוויר../images/Emo121.gif../images/Emo88.gif
אז ככה. אנחנו לפני הארוע המשפחתי שלנו.... הלכתי לעשות סיבוב בקניון ונכנסתי לחנות למדוד סנדלים... לפתע נכנסה האשה המורכבת של האקס... זיהיתי אותה ואמרתי לה שלום "...." הגברת לא ענתה, לא התייחסה, המשיכה הלאה כאילו לא שמעה אותי-יעני אני=אוויר..... מה שנקרא- רואה ואינה נראית....
. טוב אבל ברצינות-זה לא מצחיק. אני המשכתי להתנהג כרגיל... כאילו כלום לא קרה.... בעבר זה כבר קרה לי שהיא לא אמרה לי שלום באותו קניון...(אולי היא צריכה משקפיים?
) בקיצור-אנחנו שבוע לפני ארוע משפחתי משותף. היא היתה שם מסתבר עם אחותה...רק בסוף הבנתי.... הן תהיינה כנראה בארוע של הבן שלי.... וככה היא מתנהגת. בעייני זה מוזר. הסיבה היחידה לכך שיכולה להיות, שהיתה גם בעבר- אלו הם היחסים המעורערים שיש לה עם הבת הבכורה שלי. אז אולי היא חושבת שזה בגללי-ולי אפילו זה נודע במקרה.... ואין לי יד בדבר.אבל עדיין-זה לא מצדיק!!!כי אם היא לא מסתדרת עם הבת שלי-מה אני אשמה???אה, שכחתי-אני אמא שלה, היא "קופי" שלי, היא דומה לי מאד, היא רוצה את אבא שלה,(לפחות את זה אני לא רוצה) אבל גם האשה רוצה את אבא שלה...אז יש שם מלחמה!!!!! בכל אופן זה מוזר,ההתעלמות שלה, והתחלתי לחשוב שאולי הייתי צריכה לעשות הפעם הפרדת כוחות ולא לחגוג ביחד עם הגרוש אם זה המצב. אבל זה כבר מאוחר מידיי. את סיפורי הבת מצווה של הבת עדיין לא סיפרתי לכם. מחכה שהחגיגה הזאת תעבור ואז.... מי אמר שהחיים קלים?
אז ככה. אנחנו לפני הארוע המשפחתי שלנו.... הלכתי לעשות סיבוב בקניון ונכנסתי לחנות למדוד סנדלים... לפתע נכנסה האשה המורכבת של האקס... זיהיתי אותה ואמרתי לה שלום "...." הגברת לא ענתה, לא התייחסה, המשיכה הלאה כאילו לא שמעה אותי-יעני אני=אוויר..... מה שנקרא- רואה ואינה נראית....