אינויאשה הפקות מציגים:

../images/Emo29.gifאינויאשה הפקות מציגים:../images/Emo41.gif

תחרות הציורים הראשונה של פורום אינויאשה!
התחרות היא בסגנון חופשי (אפשר לצייר על נייר ולסרוק, או במחשב, או בעוד צורות מקוריות שתבחרו), אך יש מספר מגבלות: - ציור אחד בלבד לכל משתתף. - על הציור להיות אסתטי, כלומר צריך לצייר אותו על דף חלק (בלי שורות או משבצות). - אסור לכתוב על הציור (זה כולל כותרות, בועות דיבור או חתימות על הציור <חתימה אפשר להוסיף אחרי סיום התחרות, כדי שידעו שזה שלכם> ). - הציור צריך להיות לא יותר רחב מ700 פיקסלים ולא יותר גבוה מ450. - אין להעלות את הציור לפורום, אלא רק לגלריה המיוחדת שנפתחה לכבוד התחרות. - רצוי שהציור יכיל יותר מדמות אחת. חוץ מזה, אתם מוזמנים להתפרע! רק זיכרו שהתחרות הינה אנונימית, ולכן אנחנו מבקשים מהמשתתפים לא לגלות איזה ציור הוא שלהם עד סוף התחרות. ההצבעה תפתח בשבוע הבא, אז קחו את הזמן ותהיו יצירתיים. כדי להרשם לתחרות, הוסיפו את הציור שלכם לגלריה הזו, ושילחו מסר לניק 'תחרויות אינויאשה'. הציור הזוכה יזכה להיות בשער האתר של הפורום (שיפתח ממש בקרוב! ) ולהרבה צומי. ^_~

keep smiling

New member
צומי *-*../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

אני רוצה צומי. מי תורם כישרון ציור?

Fay Wood

New member
כשיהיה לי כשרון... =[

אם יש דבר אחד שאני טובה בו (וגאה בו!!!) זה שירה.. אבל זה לא משהו שאפשר להעלות לפה... וחוץ מזה אני צרודה כבר שבועיים אם לא יותר!! (עם הפסקות... אבל עדיין...) חראאאאאא...=[

נושיfay

New member
אני רוצה..^^...

אממ אני אצייר ציור ואני מקווה לסרוק אותו כמה שיותר מהר...><... או שאני אצייר משו חמוד בצייר..^^ של אינו..^^

שאלה ../images/Emo9.gif

אפשר להעתיק מתמונה? [לא דף מתחת לדף.. הכוונה היא להסתכל על תמונה מהמחשב ולהעתיק אותה על דף] או חייב שזה יהיה מהראש?..

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifאפשר אבל העיקר..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאת תיהי זו שציירה אנחנו רוצים גם קצת חומר מקורי באתר

yael1311

New member
יש לי ציור אבל..

ציירתי אותו בשיעור אז יצא מכוער על דף מחברת

שיהיה לי סורק... בעע....

אין לי סורק ואז אני לא יכולה להעלות את הציורים שלי.... בע...... ודווקא ציירתי את אינויאשה יפה... אבל לא ממש דומה למקורי... אההה.... צריכה סורק...!!

LoVe in Ron

New member
הממ..../images/Emo183.gif

אפשר שיהיה בציור דמות אחת?
איך יודעים שציור הוא "לא יותר רחב מ700 פיקסלים ולא יותר גבוה מ450"?
איזה מסר צריך לשלוח לכם? o_O

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifלפחות 2 דמויות..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פשוט התמונה תצא תמונה רחבה ואם תיהיה רק דמות אחת זה יראה ריק מידיי לדעתי
אז נניח אינויאשה ושאר האנשים מהחמישיה...(או רק כמה אנשים) כדי לבדוק את הגודל אם את עובדת בצייר תפתחי את תפריט "תמונה" ואז תבחרי ב"תכונות" ויש שם את המאפיינים... ובמסר פשוט תכתבי שהעלת את התמונה ואיזה תמונה וכו' וכו' כדי שנדע איזו תמונה שלך (כי אנחנו לא רוצים שאנשים ידעו מי צייר איזו תמונה)

LoVe in Ron

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif../images/Emo183.gif

אני אתחיל לעבוד על זה.. (אם יצא לי משהו יפה
)

De-Panther

New member
בהחלט../images/Emo9.gif אבל צריך..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לשים לב שזה לא חייב להיות בידיוק במימדים של רוחב 700 וגובה 450 אלא יכול להיות למשל רוחב 600 וגובה 450 או רוחב 700 וגובה 300 אבל העיקר שהוא לא יעבור את הגבולות

למעלה