אנשים!!!

../images/Emo29.gif אנשים!!!../images/Emo6.gif

אוקיי..הגיע הזמן להעיר את הפורום. לפחות משחק!!(שתפו פעולה
פשוט תענו על זה!
איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם?מושפים מאחרים? או יצירתיים?
הולכים עם האופנה או לפי הראש?
קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה?
יש איזה פריט לבוש או משהו שאתם רוצים כבר ממש ממש הרבה זמן?
חחח תוסיפו שאלה לעצמכם איזה שבא לכם=]
ועוד אחת. ו..ספרו קצת עם עצמכם!!

טוב, אז ככה...

איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם? פריקי- גותי. מושפים מאחרים? או יצירתיים? לא מושפעת מאף אחד. אוהבת לשלב פריטים וליצור מראה מיוחד. הולכים עם האופנה או לפי הראש? לפי הראש. קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה? לא. יש איזה פריט לבוש או משהו שאתם רוצים כבר ממש ממש הרבה זמן? יש כמה, אבל בינתיים עוד לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת אותם. חחח תוסיפו שאלה לעצמכם איזה שבא לכם =] מה ז"א להוסיף שאלה? עוד אחת.
ו..ספרו קצת עם עצמכם!! טוב, אני חן, בת 22 מב"ש, עובדת ולומדת... וחוץ מזה שאני חולה על שופינג אין כ"כ מה לספר...

Nightborn

New member
-

איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם? אלגנטי. מיושן. הולכים עם האופנה או לפי הראש? מן הסתם לפי הראש, או לפי אופנת 1890. קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה? קרה. לכולנו קרה. מכנסיים לבנים אלגנטיים- היה בכל המידות מלבד במידה שלי. יש איזה פריט לבוש או משהו שאתם רוצים כבר ממש ממש הרבה זמן? כן. Ruffles Shirt לבנה. להוסיף שאלה- הא? עלי- סולנית בהרכב פרוגרסיב Oblivion (*פרסומת סמויה*), בת 16 (כמעט!).

:]

איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם? מושפעים מאחרים או יצירתיים? הממ.. זרוק, גראנג'י קצת.. לא מאוד יצירתית, אבל ממש לא מושפעת מאחרים.. ז"א, אני אוהבת לשנות בגדים קיימים, לשלב בין בגדים, לצייר על ג'ינסים ולקרוע אותם.. בקיצור.. כן, זה.
הולכים עם האופנה או לפי הראש? לפי הראש..
קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה? כן, לצערי.. כשהייתי בארה"ב לפני שנתיים, ראיתי טי שירט מגניבה עם הדפס של עוגיפלצת, ומהמידה שלי הייתה רק חולצה אחת.. בגלל שלא היה לי זמן למדוד ביקשתי שישמרו לי אותה למחר, וביום למחרת כשחזרתי לשם המוכרת לא הייתה ההיא מאתמול והיא לא מצאה את החולצה.. כ"כ התאכזבתי!! :[
יש איזה פריט לבוש או משהו שאתם רוצים כבר ממש ממש הרבה זמן? כן. כבר שנתיים אני רוצה חולצה מגניבה עם הדפס של עוגיפלצת, כוסאמק.
שאלה משלי: באיזו מדינה בעולם הייתם רוצים לחיות ולמה? דרום אפריקה, אומשלנגה רוקס (ככה קוראים למקום). בגלל שזה מקום כזה מקסים, עם אנשים כאלה טובים, ומבטא כזה יפה
.. וזהו.
עוד שאלה: איפה היה לכם הטיול הכי כיפי בחיים? החבר הכי טוב שלי ואני נסענו לארה"ב ועשינו טיול פארקים.. היה שולט.
|מספרת-קצת-על-עצמי|: קים, כמעט בת 17, קיבוצניקית מהצפון.. וזהו.

P a r i s

New member
עונהה

! איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם? מתוחכם. מושפעים מאחרים? או יצירתיים? אני לא מושפעת מאף אחד... אבל אנ י אוהבת להסתכל בערוץ האופה למשל ו"לאמץ" משם דברים... וכמובן שיש לי כמה מודלים לחיקויי. הולכים עם האופנה או לפי הראש? גם וגם. למשל אם כולם יילכו עם פריט מסוים וזה יהיה להיט, אבל אני יחשוב שזה מכוער אני בחיים לא אלך עם זה... חוצמזה הרבה יותר כיף ליצור טרנדים :) קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה? כן... למשל דברים שלא היו במידה שלי... יש איזה פריט לבוש או משהו שאתם רוצים כבר ממש ממש הרבה זמן? אממממ יש מלא... אין לי כוח לפרט... חחח תוסיפו שאלה לעצמכם איזה שבא לכם=] ועוד אחת. ו..ספרו קצת עם עצמכם!! אמממ קוראים לי שיר, בת 15 מהדרום... חולה על שופינג ואופנה :)

k i r k

New member
תשובות :>

*איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם?מושפים מאחרים? או יצירתיים? -מושפע ופחות יצירתי, אבל מושפע לא מאופנות עלובות שיש בארץ, רק מחו"ל. אופנות בארץ זה של ערסים ופרחות. *הולכים עם האופנה או לפי הראש? -עם האופנה ופחות עם הראש :-o *קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה? -כן, מידות או שבכלל אין, זה מעצבן! *יש איזה פריט לבוש או משהו שאתם רוצים כבר ממש ממש הרבה זמן? - הממ...לא משהו מיוחד חחח תוסיפו שאלה לעצמכם איזה שבא לכם=] ועוד אחת. *ו..ספרו קצת עם עצמכם!! - אני דניאל, בן 15 מירושלים

s h i r k u s h

New member
יאלא עונה ../images/Emo9.gif

איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם?מושפים מאחרים? או יצירתיים? מושפעת מאחרים בד"כ.
הולכים עם האופנה או לפי הראש?מושפעת מהאופנה אבל הולכת לפי הסגנון האישי- מה שמחמיא לי בתור בחורה מאוד רזה, דברים צמודים.
קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה? הרבה פעמים.
יש איזה פריט לבוש או משהו שאתם רוצים כבר ממש ממש הרבה זמן? היה וקניתי כבר- שמלת סטרפלס מהממת של "קסטרו".

אני :)

איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם?
הולכים עם האופנה או לפי הראש?גם וגם
קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה? כן
יש איזה פריט לבוש או משהו שאתם רוצים כבר ממש ממש הרבה זמן?לא

AmiTutiT14

New member
יאללה נו..

איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם? מושפים מאחרים? או יצירתיים? בכללי, אני בנאדם שהכי לא מופע(ת) מאחרים. לובדת מה שבא לי. בעיקר באגי ולא צבעוני מדי.
הולכים עם האופנה או לפי הראש? כמו שאמרתי למעלה, אני לא מושפעת מאחרים, כך שזה גם מתבטא בצורת הלבוש שלי. לא פעם רבתי עם פקאצה והיא ירדה על איך שאני מתלבשת. אז שיקפצו.
קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה? אולי, לא עולה לי בראש כרגע.
יש איזה פריט לבוש או משהו שאתם רוצים כבר ממש ממש הרבה זמן?
ספרו קצת עם עצמכם: עמית, בת 15 עוד מעט. מירושלים, מנגנת על גיטרה, אוהבת מוזיקה, חיה על קולנוע. ועוד יותר על הפועל ירושלים בכדורסל ועל כדורסל בכלל. ומרגישה עכשיו כאילו היא מציגה את עצמה באיזה אתר הכרויות

../images/Emo106.gifתשובות ../images/Emo106.gif

איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם? מושפים מאחרים? או יצירתיים? אני אוהב להיות מיוחד, גם אם אני מחפש סתם נעל ספורט לשיעור ספורט, חייב להיות בה איזה משו שיעשה אותה שונה מהאחרות.. לא חייב להיות משהו שמושך תצומת לב וכאלה.. לא'דע זה מין תסבוך כזה בכל דבר
אבל מה שכן, אפשר לומר שאני לוקח לפעמים רעיונות מטרנדים או אנשים שאני רואה ומפתח אותם כפי שאני אוהב... בקיצור - נותן לי השראה
הולכים עם האופנה או לפי הראש? חלק מהתשובה הקודמת שלי..
קרה לכם שממש רציתם לקנות איזה בגד או משהו ושחזרתם הוא כבר לא היה? לא זכור לי שקרה לי משהו כזה.. אבל קרה לי שרציתי חולצה ולא נשאר במידה שלי.. זה אפילו קרה לי כמה פעמים, במיוחד ב"כאוס" (כי הם מייצרים כמות מסוימת לשוק וזהו, לא עוברים מכסה מסוימת)

למעלה