בוקר טוב ולילה טוב

didalf

Well-known member
לילה טוב../images/Emo109.gif

ממ תגובתי הראשוונה הייתה לכתבה הייתה "#$#%@#!#!@#
" והשנייה, "לא מפתיע
" בדיקה חח לאיזה כיון זה הנכון :-\
ממ רק התיחלו הלימודים ואני מתגעגעת לשביתה. תכלס אין כללל כךךך הרבה לחץ כמו שחשבתי שיהיה לפחות בינתיים אבל חברות שלי ממש היסטריות וזה מעצבן
וגיאומטריה זה חרא!!!!
ואני נאצלת להקליט כל יום מגרש ביתי כי זה 12 וחצי בלילה ואני לא מתכוונת לוותר על העונה הזאת היא הכי יפה!
והגשתי תעבודה בספרות סופסוף איזה הקלה
ומחר אני מתחילה ב10
ואוף מתי החופש הגדול?
לילה טובטובטוב

צטלע

New member
חחחחח

אפשר לומר שגם תגובתי הייתה בסגנון
אבל בנתיים זה על הנייר, למרות שאני לא רוצה להגיע לשלב שזה בפעולה חח. בהצלחה בהכל :)

didalf

Well-known member
../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

בהצלחה גם לך
עד כמה שאני מכירה אותך ואת הבצפר שלך את בטח צריכה את זה עכשיו

צטלע

New member
חחח ../images/Emo57.gif תודה!! ../images/Emo23.gif

האמת שבנתיים אני לאט לאט מתחילה להרגיש את החזרה הכואבת במיוחד ללימודים חח כנראה שמשהו טיפה עבר עליהם כי החליטו לתת לנו להתרגל קצת ולהתחיל את רצף המבחנים עוד שבוע.. מקווה בהחלט שהכל יעבור בשלום בהמשך

didalf

Well-known member
נחמד מצידם../images/Emo12.gif ../images/Emo109.gif

בהצלחה בהמשך

צטלע

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

אחרי יומיים רצופים שכללו לסיים בשעה שביעית אני ממש מרגישה שאני מתפרקת.
נורא ואיום. ואם לא הורגים אותנו במבחנים, הורגים אותנו בספורט. איפה טיפת התחשבות במצב ניוון השרירים המתקדם שלנו? חודשיים שלמים הפעולה היחידה הייתה ללכת למחשב- לטלויזיה- לאכול - לישון.
כולה היו שני שיעורים ומשניהם אני חוזרת עם כאב גב, ידיים, רגליים, מה לא בעצם. בייחוד שנותנים לנו תרגילים מפגרים בסגנון לנפנף עם הידיים כמו ציפורים באטרף, אז מילא שזה נראה הזוי והמורה מעודדת ("היה פשוט צריך לצלם אתכן, הייתן צריכות לראות איך אתן נראות" - צחוקים באמת), הקטע העצוב שזה כואב באמת התרגיל הזה!
שיהיה לכולם יום קליל ונעים מחר! (נטול 3 שעות פיזיקה, למשל.
)

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

אני גאה להגיד שדווקא במשך החודשיים הללו השרירים שלי בהחלט לא התנוונו
. אבל זה לא מונע ממני להיות הכי גרועה בכדורעף
ואני סיימתי בשעה שמינית!!
אב בכל זאת
ועל ה3 שעות פיזיקה
אפילו 2 אני לא שורדת:S:S

צהריים טובים../images/Emo42.gif../images/Emo66.gif

מתה מעייפות
וחח אני לא אלמד כי לא היתה לי שביתה אבל דוגרי אני מעדיפה ללמוד עכשיו מאשר על חשבון החופש הגדול

osh360

New member
שמעתי על זה!\:

אוףף!!!1 ואני עוד למדתי בשביתה!זה לא פיייר.חחחחחח 20 ימים לקחו לנו,ועוד חופשת פסח ופורים.\:

LOLO RBD

New member
../images/Emo24.gifאנהי קופצת למסך שלנו לכמה דקותתתת

היתה כתבה על ג'סיקה אלבה ודיברו על זה שהיא השתתפה בטקס פרסים של mitrl ?ומי קופצים על המסך לכמה שניות כריסטיאן אנהי ושאר החבורה שימו לב יש מלא שידורים חוזרים היום ומחר לשידור הזה רק תבדקו במדריך הטלוויזיה שלכם לקוח מאוניבסיוןןןןןןןןןןן להזכירכם רבד יהיו ביום שבת וב-31 בערוץ הספרדי שמשודר גם אצלנו הם ישתתפו בטקס כול שהוא בהוט 157 וביס ניראה לי 125 יש את זה גם בטלווזיה רגילה

sapir1000

New member
חח יפה גם דולסה הייתה

בMTV היה תוכנית על אנריקה.. ואז הוא נסע למחיקו והראו שהם הצתלמו חחחחח לעיתון של רבלדה חח גדולל

למעלה