בוקר טוב
ולילה טוב

צטלע

New member
../images/Emo29.gif בוקר טוב ../images/Emo39.gif ולילה טוב ../images/Emo42.gif

ספרו לנו איך עבר עליכם היום בצל מזג האויר שפוקד אותנו, שלג? סתם גשם? מטריות שנשברות עוד לפני שפותחים אותן? ברקים שמעמידים את המחשב בסכנת חיים? יום טוב לכולם!

צטלע

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

עליי עבר סתם יום רגיל.. של קור וגשם. כרגיל בשביל שלג אנחנו לא מספיק צפון, העיקר שבשביל מלחמה כן. היכן הצדק. ובגדול כל היום סבב סביב הבשורה המדהימה שהמורה לפיזיקה אמרה לנו על הבוקר: בגלל השביתה מוסיפים לנו בימי ראשון שעת -1 ו 0 ובנוסף שעה 8. בחישוב מהיר זה אומר 10 שעות בביצפר, וסה"כ 6 שעות פיזיקה ביום. (כבר יש לנו 3 קבועות במערכת.) עכשיו תאמרו לי מה עליי לעשות..
לילה טוב לכולם :)

didalf

Well-known member
6 שעות פיזיקה?../images/Emo2.gif../images/Emo201.gif../images/Emo2.gif../images/Emo201.gif ../images/Emo109.gif

מותר לעשות דבר כזה בכלל?! מה עלייך לעשות? להתאבד
סתםסתם חס וחסה תגידי לעצמך "6 שעות פיזיקה לא ישברו אותי, על ה*** שלי
"

צטלע

New member
אכן. מראות קשים לצפייה.

זו ממש התעללות
זה גובל בפשע מלחמה
אני לא יודעת איך זה אפשרי לשרוד את זה.. שעתיים ברצף זה משהו שכבר בסופו אתה מרגיש שהמוח נוזל, 3 שעות ברצף אתה כבר חצי משוגע. ועכשיו אשכרה 6 שעות ביום!! מה חטאתי. כולה בחרתי פיזיקה. וכולה נולדתי בשנה לא מתאימה שעכשיו אנחנו אוכלים אותה עם השביתה הזו

didalf

Well-known member
../images/Emo201.gif ../images/Emo109.gif

מה חטאת? בחרת פיזיקה!
עכשיו אני בטוחה שאין מצב אני מרחיבה פיזיקה, כ"כ לא!

צטלע

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

יש משהו במה שאת אומרת. אבל הי, המצב נוראי רק כי נהיה כאן ערבוב לא נעים של שביתה, כיתה לא לומדת ומורה שלא מלמדת. ועוד איזה 3 וחצי יחידות או משהו כזה. שמעי, פיזיקה זה אחלה בחלק מהמקרים. זה מעניין. אם את מתעניינת בזה ויש לך את החוש הריאלי, שווה לך. ברור שזה דורש המון תרגול.. מצד שני, ערבית זה כ"כ ההפך מזה וגם שם צריך לתרגל מלא. כל מקצוע של 5 יח' הוא קשה. העיקר שאת תצליחי להסתדר בו, ובעיקר שתלמדי אותו כי מעניין לך ולא רק כי את חייבת. :)

didalf

Well-known member
טוב אני במילא ממש לא מתעניינת בפיזיקה../images/Emo109.gif

didalf

Well-known member
לילה טוב../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif

דאמט יש לי מחר שעת אפס ואני עוד מחכה לדוד
הייתה היום הפסקת חשמל, עכשיו בדיוק היום קנינו לאחשלי פנס משוכלל ליומולדת שלו אז ניצלנו את זה
חחחחחחחחחח אני ואחותי היינו לבד וכיוונו אותו לקיר והתחלנו לעשות צורות עם הידיים כמו מפגרות
ואז אח שלי חזר עם חברים המפלצתיים שלו מחוג למיני פיצה פרטי
והם התקיפו אותי
וכמה הם צורחים יאוווווווו. אבל זכיתי בפיצה
לילה טוב

צטלע

New member
חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רואה מה זה.. מעז יצא מתוק.
ההפסקות חשמל האלה מעצבנות נורא.. בהצלחה מחר :)

Katia123

New member
לילה טוב!

היי היום היה בסדר גמור !!
בבית הספר היה משעמם כרגיל...היה מבחן באנגלית ...מקווה לקבל ציון טוב!! כי אי אפשר לדעת זה אנסיין .. בדרך הביתה כולי נרטבתי ובאתי הביתה עם כל הרגליים רטובות !!
ובערב בלימודים היה כייף!!
אההה וגם לנו הוסיפו שעות ....שעתיים ספרות ושעה אנגלית בגלל השביתה !!
טוב לא נורא ......... לילה טוב לכולם!!

צהריים קפואיםםםם../images/Emo186.gif../images/Emo66.gif

יורד פה שלגגג
אני עדיין בשוק מהבוקר חחח כל הלילה פינטזתי על זה וצחקו עלי שאין סיכוי חחח איזה כייףף

didalf

Well-known member
דיייייי../images/Emo2.gif ../images/Emo109.gif

כלבה איפה את גרה?
שלגגגגגגגגגגגגג

למעלה