הודעה חשובה

livnatkris

New member
../images/Emo29.gif הודעה חשובה ../images/Emo32.gif

אבד (שיעול*נחטף ע"י משפחתו* שיעול) בחור עם צמה דקיקה באמריקה העונה לשם גילעד, דוגרס, והפיצול החדש יו ניתן למצוא אותו כי בחברתו נימצאים שניים מהפיצולים של אופיר! בנוסף כל הפיצולים מחזיקים בגופתו של יוסקה וצועקים לדופינים ולוויתנים במפגשי פורום: "יפתח צא מהמים". כל המוצא הישר מתבקש לפתות אותו עם חפצים חדשים ואז לשתק אותו עם פחיות שתיה, ניירות טישו וורדים של טוקיסדו מאסק ואז להביא אותו לארץ! במילים אחרות גילעד תחזור!! הודעה זו נכתבה במיוחדכדי לשכנע את גילעד לחוזר לארץ החודש ולא באוקטובר אז יאללה להתחיל לשרשר

Thestral

New member
דיברתי איתו לא מזמן../images/Emo108.gif

במסנג'ר הו בניו ג'רזי
או וואטאוור

Thestral

New member
מנצל"ש../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

יש מצב שתפסיקו לכתוב 0 במקום ם סופית
זה לא חכם וזה לא מתוחכם! זה מציק><

CibiHeart92

New member
אהבתי את ההודעה ליבנת XD

יפה שהפנמת את זה שאוסאגי וליליה נמצאות איתו ^^ זה בסדר שלחתי לו בדואר יונים עוד פיצול אישיות שמת מגעגועים כדי לגרור אותו ארצה (בעיקר את יפתח ודוג'רס...) אז אני חושבת שהוא יחזור מוקדם יותר (נראה אותו אומר לא!)

livnatkris

New member
חשבתי ששלחת לו שני בנים ../images/Emo29.gif

וזה היה מסביר לי למה בזמן האחרון הוא רוצה לכתוב סיפורי שונאן....לי אישית לא אכפת *__*,

Houndour

New member
שונן? או שונן-איי? ../images/Emo79.gif

יחי ההבדל.. על שונן-איי אני עוד מוכן איכשהו לשמוע.. (יש לי ברירה? סנסיי לא רוצה לשבות יותר
)

Houndour

New member
באמת?? ../images/Emo79.gif

הצלחת להתגבר על הפחד?? ^___________^ איך היה?! הכנסי הנה: communa.tapuz.co.il/tutu וספרי ^^ אה ותקראי את מה שכתבתי על פאיקה, השקעתי בזה ימים!

CibiHeart92

New member
שני בנים?!

שלחתי לו את ליליה שיוצאת קבוע עם יפתח, ואת אוסאגי שמייצרת חפצים חדים כי היא לא יכולה להפרד מליליה לשנייה. מה שני בנים פה? אגב עם אתה קורא יוסקה, תמסור לאוסאגי שיורי שומר לה על הפחית הגדולה ומשקה את העציצים! שלא תדאג. ^^

למעלה