היי אנשיםםםםםם.......

fight star

New member
../images/Emo29.gifהיי אנשיםםםםםם.......

אוקיי.. אני בשוק... כרגע , טוב לא כרגע.. יותר נכון לפני איזה 6 שעות,נכנסתי לmessage board של באסטד איפה שכותבים עליהם סיפורים ואני די בהלם.שהייתי קוראת את אלה של בלו אז הכל היה אחלה ונחמד וגם בקטעים שפירטו על חיי ה..אההם.. אהבה שלהם הכל היה סבבה. אבל אצל באסטד.. וואי מה הולך שם... יש שם איזה 20 סיפורים -ששמתי לב לפחות על זה ששניים מהלהקה הומואים.
ובעיקרון ממש אין לי בעיה עם זה רק התיאורים שם... חחחחח חובה לקרוא. ומה הקטע עם זה שלא משנה מי הזוג, תמיד ג'יימס יהיה אחד מהם!?
נעלבתי בשמו... אני רק הייתי רוצה לראות את ההבעה על הפרצוף שלהם אם הם היו קוראים את זה

מאט לא הומו../images/Emo70.gif

אני בטוחה שלא קראת את הסיפורים שלו
עם כל הקטעים שלו עם בנות... טחח... על גי'מס אני בספק

MolsBolsRules

New member
מה רע בהומואים!? לדעתי הם האנשים

הכי מקסימים שיש (רובם בכל אופן),וחוץ מזה שלא עדיך שנידע שאם לא אנחנו איתם אז אף בת אחרת לא

חס וחלילה../images/Emo70.gif

אמרתי שיש בזה משהו רע
אני מכירה מישהו הומו והוא אחלה.. דווקא בגלל זה.. פשוט... אם מאט הומו... איך נתחתן

MolsBolsRules

New member
חחח כן אם חושבים על זה ככה

גם לי נופצו כל האשליות עם עברי לידר... עצוב עצוב

bustedsum41

New member
תביאי את הכתובת!!!!!!!

פאק איזה חרא של מעריצה אני ]=== (חייזר)

fight star

New member
חחחחח... לא הבנתם אותי סורי

וואיי איזה תסבוכת עשיתי פה..חחח
מה שאמרתי זה שכמה מעריצים כתבו פיקציות (סיפורים שהם המציאו סתומרת) על חברי הלהקה, וכמה סיפורי שם (לא אמיתיים אני חוזרת...) היו על זה ששניים מהם הומואים.מה שניסיתי לומר זה שהתיאורים שם מביכים לאללללללה... אני עדיין מסמיקה

13 u S t 3 D

New member
נראה לךךךךךךךךךךךךךךךך

לצארלי וגיימס יש בכלל חברהה ומאט מממשששש לא הומוו...חחחחחחחחחחחחחחחחח תאמיני לי שלפי הסיפורים שלו..הוא ממש לאאאאאאא

למעלה