העידכון השבועי

brunu

New member
../images/Emo29.gifהעידכון השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

שבוע נוסף נגמר...שבוע שכולו גרם לי אושר ולא רק בגל הפורום, הפורום היה מלא פעילות עם מלא חברים חדשים ואני שמח לראות את הפורום קם לתחיה ומקווה שכך ימשך. לראשונה לאחר תקופה ארוכה מילאנו דף שלם בשבוע
לפני שאני מתחיל הייתי רוצה לומר שהשבוע היה יום האישה הבנלאומי ואני רוצה להגיד לכן
בנות הפורום המקסימות וגם לשאקירה כמובן
שתמשיכו להיות כאלה מקסימות ויפות ושתהיה שנה טובה מלאת רומנטיקה ואהבה מכל אחד שאתן מצפות ממנו
ולעניינינו מה היה לנו השבוע
מיכל נתקפה נוסטלגיה והביאו אלינו את העבר כאשר היה את הריבוע התקוע, הסיפור בהמשכים של עומרי, שרשורי התמונות של אלה...כולנו מתגעגעים לימים ההם לחברינו האבודים וזה הזמן להודיע שעומרי עזב אותנו לתמיד ולא מתכוון לחזור.
שרשור
הנהלתי...תחרות הפורומים שת תפוז התחילה וגם כלי חדש בתפוז הנה מכתב שכתבתי רצוי מאוד לקרוא: התפוזON עלה לאויר, זה כלי שקופץ אוטומטית ברגע שנכנסים לפורום וניתן לראות בו מי נמצא אונליין ולדבר בצ'אט אישי אחד עם השני ועוד...למי שזה מפרע שזה קופץ אוטומטית מוזמן ללחוץ על ביטול פתיחה אוטומטית ולהכנס רק לעת הצורך או הרצון זה נמצא בסרגל הכלים למעלה ליד הסקר,מאמרים,טאגליינס וכו'. תהנו
אלן הביא לנו פרטים לגבי הדיסק החדש: שאקירא כותבת ומקליטה שירים לאלבום החדש שיצא בסתיו 2004!
משחק ניקוד התלבושות של לאה עלה לאויר, בכל יום במשך שבוע לאה מעלה לנו תלבושת של שאקירה ואנחנו מדרגים אותה מ1 עד 5 כוכבים...עד עכשיו דירגנו 4 תלבושות. באותו שרשור הכרנו את נורית חברה חדשה בפורום, ברוכה הבאה
לאה הראתה לנו לוגו יפיפה שעשתה
לכבוד הצ'אט החדש הצעתי פגישת צ'אט אבל לצערי לא הייתה הענות לכן שוב דוחים
שאלון ההיכרות חזר בגדול
מקווה שכולכם תענו אליו וככה נכיר זה את זה טוב יותר
דובב את שאקירה 2 - המשחק המהנה חזר אבל כנראה כעת רק אני אוהב אותו כי אף אחד לא השתתף
מאת הנהלת הפורומים
חברה חדשה הציגה לנו את עצמה והיא פרננדה או בשמה האמיתי אושר וזה בהחלט אושר שהיא כאן איתנו
דן סיים טירונות וקורס צניחה...מזל טוב אחי ובהצלחה בהמשך
קליפ חדש ובלתי צפוי לשאקירה
אלן הביא לנו מידע לגבי הקליפ החדש poem to a horse בינתיים רק בגרמניה
אורD שאל אם יש ביצוע עברי לOjos Asi שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט וכמובן כזה פעיל כמו שהיה השבוע או אפילו יותר...אוהב אותכם מאוד
ברונו

למעלה