הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo29.gifהקורבן השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif../images/Emo192.gif

אופסיי חח שכחתי לעשות אתמול. קיי, אולי כבר הבנתם תרמז מהכותרת
אז הקורבן שלנו השבוע היא..
Rose131
יאללה תתחילו לשאול

בנטליקע

New member
טוב אני אתחיל:p

מה קורה ביצ'? איך היה המפגש? פגשת את כל מי שרצית? גם את חשבת שהפיגוע היה בסנטר? בת כמה את בכלל? מתי יש לך יום הולדת? מה השיר של דה יוזד שהוא ה-שיר לדעתך? יש לך פירס למיניהם? מנגנת על משהו? רקדת פעם באמצע הרחוב? רקדת פעם באמצע הרחוב לכיוון ההפוך? דאמט לילה. =)

Rose131

New member
^^../images/Emo29.gif

מה קורה ביצ'?בסדר^^ איך היה המפגש?כיףD: פגשת את כל מי שרצית?לא;[[ גם את חשבת שהפיגוע היה בסנטר?חשבתי שהיו שנים- אחד בסנטר אחד בתחנה המרכזית בת כמה את בכלל? 14 וחצי מתי יש לך יום הולדת?ספטמבר מה השיר של דה יוזד שהוא ה-שיר לדעתך?לאדעת;[[ יש לך פירס למיניהם? יש לי הליקס אחד חמוד^^ ועוד 5 לובים רגילים כאלה^^ מנגנת על משהו? גיטרה רקדת פעם באמצע הרחוב?XDD כע רקדת פעם באמצע הרחוב לכיוון ההפוך?i guess

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo223.gif

אישתי!!^^ מה קורה? מה את שומעת עכשיו? מה את לובשת?[איזו שאלה סוטה
] איך הייתה ההופעה? נכון שSTATE OF FEAR זה שיר יותר יפה מKISS ME, KILL ME? [סתם אני אוהבת את שניהם] נכון שמפגש הבא אנחנו *הולכות* משמע ברגל [וחוזרות] לסנטר? איזה חמודה ידעתי שתסכימי
מתי קמת היום? אח שלך התנקם בך על זה שהערת אותו ב10? XD איתי(?) הקטן חמוד! בן כמה הוא? משעמם לך? כי לי כן מה הדבר הראשון שאת הולכת לעשות כשתסיימי את השאלון הזה? על איזו להקה את הכי חורשת בזמן האחרון? ואת יודעת שאת צריכה להיכנס לקומונה של TBS ולעזור לי להחיות אותה? אהה למה דווקא ירח
? ונכון שאת רוצה שאנשים יעלו כבר תמונות והם לא מעלים? ;[ תהני מהיום האחרון שנשאר לך להיות כופרת ולאכול חמץ :p ביי ^_^

Rose131

New member
נמ^^../images/Emo29.gif

אישתי!!^^ מה קורה?בסדר.. עייפים וזה.. מה את שומעת עכשיו?את אמא שאומרת לי ללכת להתארגן מה את לובשת?[איזו שאלה סוטה]פיג'מהD: איך הייתה ההופעה?כיףכיףכיףD: נכון שSTATE OF FEAR זה שיר יותר יפה מKISS ME, KILL ME? נמ.. לא:X [סתם אני אוהבת את שניהם] נכון שמפגש הבא אנחנו *הולכות* משמע ברגל [וחוזרות] לסנטר?נופ:X איזה חמודה ידעתי שתסכימי ;[[ מתי קמת היום? לפני 10 דקות;[[ אח שלך התנקם בך על זה שהערת אותו ב10? XD לא.. הוא עדיין בצפוןD: איתי(?) הקטן חמוד! בן כמה הוא? נמ... די נו את אומרת לי לעשות חשבון יותר מדי מהר אחרי שקמתי- התאריך לידה שלו זה ה26.10.05 תעשי חשבון לבד. משעמם לך?כע כי לי כן. כי יש לנו טלפתיה מה הדבר הראשון שאת הולכת לעשות כשתסיימי את השאלון הזה?להתארגן;[[ על איזו להקה את הכי חורשת בזמן האחרון?נמנמ... blink נראהלי
ואת יודעת שאת צריכה להיכנס לקומונה של TBS ולעזור לי להחיות אותה? אני נכנסתי!!! תראי!!! אהה למה דווקא ירח? נמ.. שיעמם לי:X אני באמת רוצה להחליף אותו. נמאס לי ממנו
ונכון שאת רוצה שאנשים יעלו כבר תמונות והם לא מעלים? ;[ יש לי 70 תמונות במחשב
אני אולי יעלה(אעלה:X) בערב תהני מהיום האחרון שנשאר לך להיות כופרת ולאכול חמץ :p ביי ^_^ביי3>

MyMystery

New member
חיחי../images/Emo203.gif

1. מה נשמע? 2.מה שלום החתול שלך? 3. למה אין לך? 4. היה לך פעם? 5. מה שמו? 6. תתארי את חתול חלומותיך:
-- 7. מה צבע הגרביים שלך כרגע? 8. מה השיר שאת שומעת כרגע? 9.מה השיר הראשון ששמעת היום? 10. איזה שיר נתקע לך בראש היום\אתמול? 11. להמשיך לשאול שאלות? 12. קרמבו או סופגניה? 13.את סופרת קלוריות? 14. יש לך שיער ארוך? 15. מה בא לך עכשיו? 16. מה עשית אתמול בשעה 18:55? 17. מתי קמת היום? 18. על מה חלמת? 19.בא לך לזרוק עליי כיסא? 20. למה? 21. אבל אבל צער בעלי חיים! 22. כן? 23. את חושבת על מהשאני חושבת שאת חושבת.? 24. איזה דיסק את רוצה לקנות? 25. סיימת את העבודות לחופש? [שאלה מעצבנת במיוחד.] 26. רוצה לישון? 27. אמרת פעם:"אפחד לא אוהב אותי"? 28. שמעת פעם בריטני ספירס? [מוחחע תודי!] ועכשיו תרדי קצת למטה. 19. את יודעת מה מספר השאלה הבאה? [בלי להציץ!] 30. האאא לא 20! 30!! ואל תשני עכשיו! 31. האם את רוצה עכשיו לזרוק עליי כיסא? 32.יודעת לדבר רוסית? 33. יודעת מהזה צ'יבורשקה? 34. איפה את רוצה להיות עכשיו? 25. מה התאריך לידה שלך? 26. ביי ביי שמחה?

Rose131

New member
...../images/Emo29.gif

1. מה נשמע? בסדר... 2.מה שלום החתול שלך? נמ.. לא קיים
3. למה אין לך?כי.. ככהD: 4. היה לך פעם?נופ 5. מה שמו? מיצי 6. תתארי את חתול חלומותיך: כזה שלא משאיר שערות בכל מקום -- 7. מה צבע הגרביים שלך כרגע? לבן 8. מה השיר שאת שומעת כרגע?let it bleed 9.מה השיר הראשון ששמעת היום? אין לי מושג 10. איזה שיר נתקע לך בראש היום\אתמול?נמ. לאדעת 11. להמשיך לשאול שאלות?כע 12. קרמבו או סופגניה?קרמבו 13.את סופרת קלוריות?נופ 14. יש לך שיער ארוך?כע 15. מה בא לך עכשיו?קולה 16. מה עשית אתמול בשעה 18:55?אין לימושגD: 17. מתי קמת היום?11;[[ אמא העירה אותי 18. על מה חלמת? נמ. לאדעת 19.בא לך לזרוק עליי כיסא?לאD: 20. למה?ככהD: 21. אבל אבל צער בעלי חיים!בטח
22. כן?לא 23. את חושבת על מהשאני חושבת שאת חושבת.?בטח! 24. איזה דיסק את רוצה לקנות?נממ.. in love and death. love metal. and love said no. the used. no pads, no helmets, just balls. i gave you my bullets you gave me your love. נו יש עוד מלא;[[ 25. סיימת את העבודות לחופש? [שאלה מעצבנת במיוחד.]לא;[[[[[[[[ 26. רוצה לישון?כע!!! 27. אמרת פעם:"אפחד לא אוהב אותי"?כע;[[ 28. שמעת פעם בריטני ספירס? [מוחחע תודי!]כעD: ועכשיו תרדי קצת למטה. 19. את יודעת מה מספר השאלה הבאה?20? [בלי להציץ!] 30. האאא לא 20! 30!! ואל תשני עכשיו!אה שיט:X 31. האם את רוצה עכשיו לזרוק עליי כיסא?נהה.. 32.יודעת לדבר רוסית?נופ 33. יודעת מהזה צ'יבורשקה? הדבר הזה שנואה אוהבת 34. איפה את רוצה להיות עכשיו? עם מישהו שאוהב אותי? 25. מה התאריך לידה שלך?10.9.91 26. ביי ביי שמחה?נמ.. לאדעת

למעלה