השיר השבועי 12#!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo29.gifהשיר השבועי 12#! ../images/Emo29.gif

הערות העורכת: ואו, כבר שלושה חודשים? גאד דמט איך שהזמן רץ >< רחמו עלי, אני נשארת היום בבצפר עד 7 ל3 שעות לשון
ועכשיו לעניין: מאחר שזה שיר שלא יצא באף אלבום רשמי אלא רק כבונוס ובסינגלים, אני מצרפת כמה קליפים מיוטיוב כדי שכולם יוכלו להנות.
ואם עוד לא ניחשתם, האומלל שלנו השבוע הוא:
nightquest
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/sleepingsun.html#3 קישור ליוטיוב:
http://www.youtube.com/watch?v=SXWfI-dAHSI
http://www.youtube.com/watch?v=ja5t9jVyhNY והשאלות:
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
אנג'וי!

Itay Simons

New member
../images/Emo189.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? מממ הפזמון 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אין משהו מיוחד 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? ... 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? סבבה :) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? סבבה
6. למי הייתם מקדישים את השיר? אפ'חד
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? מממ משהו עם לילה?
8. תנו ציון לשיר. ממממ 8 9. מה הייתם משנים בשיר? אין לי מושג
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אני כבר לא זוכר מה היה

e b 2 2

New member
אני!!

נראה לי השיר הכי טוב בoceanborn 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? לא יודע שיר נחמד 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הממ אין בליריקה משהו שממש נוגע 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? יש לו משמעות? 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? כרגיל 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? כרגיל 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודע 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אנשים רוכבים לאורך פינלנד 8. תנו ציון לשיר.8 9. מה הייתם משנים בשיר? לא נוגע בו 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אההה....

blacknwhite

New member
אני:)

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אין משהו מיוחד 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?כנ"ל... אין משהו ממש מיוחד 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לו ממש 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד... 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודעת... לילה
8. תנו ציון לשיר. 7 9. מה הייתם משנים בשיר? לא יודעת... 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת...

lacrimosa girl

New member
יא,

איזה לא כיף שזה השרשור היחידי שלא מוצף. >< 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
הקול של טאריה ^^ 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
The dreams remain, they only brake 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
נו מה, תקראו את השם ותבינו >< 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
מעולה 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
אמפו אכזב אותי קצת...הפתיחה נשמעת דומה מדי לפתיחה של TW...=/ 6. למי הייתם מקדישים את השיר?
אפחד 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
אווו, אפל כזה ופאווריסטי ^^ 8. תנו ציון לשיר.
9, רק בגלל הפתיחה. 9. מה הייתם משנים בשיר?
את הפתיחה? ...
ומה זה לעזאזל minstrel? o_O 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
בשבוע הבא יהיה ספיישל ^^

mary06

New member
תורי..

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? החלק מהפזמון ששרים: Enter the realm, don't stay awake The dreams remain, they only brake Forget the task, enjoy the ride And follow us into the night 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? כלום, זה לא שיר עמוק במיוחד.. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? ממ זה שיר מציק. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? זה פשוט הקול שלה..לא מוצאת בו משהו מיוחד בשיר הזה. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? לא בטוחה..בסדר? פשוט השיר לא משהו בכללי. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אף אחד.. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? עם אלמנטים מהשיר, נגיד חיפוש אחר משהו ולוחמים, עם מסכן שנולד לתוך זה ועכשיו יש לו מטרה להגשים..בקיצור שר הטבעות, אבל בלילה
8. תנו ציון לשיר: 4.5-5 9. מה הייתם משנים בשיר?לא הייתי משחררת אותו מההתחלה..הוא לא משאיר טעם של "נייטוויש", נשמע דיי מחופף וגם הליריקה לא משמעותית במיוחד.. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא משנה.

LadySilkworm

New member
../images/Emo99.gif

פשוט אחד השירים :) 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל. טוב, במיוחד את הבתים. P: 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Forget the task, enjoy the ride And follow us into the night אלה השורות שאני הכי אוהבת P: 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אממ.. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה כרגיל 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים כרגיל 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי P: טוב, כי אני אוהבת את השיר. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אממ טוב, זה ייראה די מפגר P: 8. תנו ציון לשיר.10! 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום:) 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אממ.. אין משהו מיוחד.:)

למעלה