חלומות..

../images/Emo29.gifחלומות..

יאללה אנשים, ספרו על הפנטזיות הנועזות/סיוטים איומים/חלומות מתוקים/סתם מחשבות שונות הכי הכי שלכם

bariska

New member
את בטוחה שאת רוצה

לשמוע(או בעצם לקרוא)על הפנטזיות הנועזות שלי

חחח..

אתה מתבייש כי זה עליי נכון?נכון?נכון נכון נכון???
זה בסדר, אני אחיה גם בחוסר הידיעה על הפנטזיות שלך עליי
חחח טוב נו, ספר.אני מרשה

vk3

New member
את עדיין קטנה לזה... ../images/Emo3.gif

האמיני לי את לא רוצה לשמוע...

Angel lips

New member
איזה שרשור מעניין :)

החלום שלי להיות עכשיו מחובקת עם "סשה". הסיוט שלי זה אם מישהו יגלה על הקשר שלי איתו. עוד סיוט זה להשמין
הפנטזיה שלי להיות בילתי ניראת ולא מורגשת, ואז ככה אני אוכל להמצא בכל מקום ולדת מה קורה בלי שיראו אותי ולהגלות תסודות של כולם, אם החברים שלי באמת כאלה טובים ומה אנשים חושבים עליי באמת. איך מץבצעים כל מיניי דברים מסוכנים וסודיים

Lara F

New member
חחח... את לא מפחדת מטראומה?

מכיוון שבחרתי לא להפחיד אותך ב"חלומות המתוקים" שלי, אני אספר לך על ה"פנטזיה הנועזת" שלי והיא- להתחלף אם מישהו- לגמרי- במראה, באורח החיים, בחברה שסביבו, באופי, ולפעמים אני מוכנה להתחלף-אם כל בנאדם -כל אחד רק לא להיות אני עצמי... להתחלף אפילו ליום 1 -רק כדי לראות איזה בנאדם יכולתי להיות... וביום הזה לעשות את כל מה שרק לא היה עולה בדעתי לעשות בחיי המציאותיים, ואת לא מתארת לעצמך מה הייתי עושה... -יש רשימה ענקית... ואז, כשהייתי חוזרת חזרה למציאות שלי, אחרי שראיתי את כל מה שאני "מפסידה", הייתי מעריכה את החיים העכשווים שלי יותר, נראה לי...

Dynamo1929

New member
יש לי חלום ...

I have a dream that one day this nation will rise up and live out the true meaning of its creed: We hold these truths to be self-evident that all men are created equal.

חחחחח

חחח העתקת את זה מאיזה אתר למלכות יופי שהצהירו את זה כהבטחה שלהן אם הן יזכו, אה? חחח לא יפה..

למעלה